Термин Юни 2026 - тема 2

• 6 711
  • 294
  •   3
Отговори
# 270
  • София
Ще ви покажа и моя човек. След сума ти натискане и опити на лекарката да му снима лицето, господинът си изказа мнението по въпроса. И аз пуснах сълза, ама от смях Joy

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:05 от kuklichka_

# 271
Хахаха много яка снимка с този пръст:joy:
 Ще ви покажа и моето макар че пада сянка от пъпната връв и едва я снимахме.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 06:31 от Shelley_7350

# 272
Хахахах, да, бебетата много обичат да показват среден пръст. Не знам защо така. Дъщеря ми все така заспиваше върху мен. Все едно казва "Ей тва ми е мнението за моето легло". ММ даже направи стикер за WhatsApp с нейна снимка и доста си го ползваме Joy

# 273
Аз съм на фетална утре и нямам търпение и мисля да питам за такава снимка🥰
На какъв курс сте за родители Evelyn21?
Аз ще водя мъжа ми на 14.03-15.03 в Интер Експо ще има лекции и двата дни до 17:00ч. като най-вече отивам за 30минутната лекция  с Ася Демирева😁 Иначе ще има и във Варна на 21ви и 22ри март, но София ми е много по-близо.

# 274
До колкото знам може 1 път да си смениш лекаря по ЖК. Аз също мисля да сменя моята, защото не изражда, не може да се свържеш с нея освен на самите прегледи. Можеш в работно време с акушерката. Отделно по мои наблюдения АГтата, които не израждат се презастраховат и примерно могат да те пратят за секцио или индукция без видими индикации. Та ще видя в коя болница ще раждам и от там ще си харесам някой друг лекар. В края всичко е по-интензивно и трябва да се следи.
Мен лично тези 3Д снимки леко ме плашат. Особено в началото са като извънземни 😀 накрая и не си приличат толкова (с някои изключения) но то и в първите дни като се родят ден с ден не си приличат хаха

# 275
Оооо, единият племенник беше едно към едно със снимката от корема. Веднага се виждаше, че е той. Ама и снимката беше от напреднала седмица де. Друго си е да се позакръглят и оформят Grinning

При моето АГ най-много ме дразнят сестрите. Все искат да се обаждам предварително. Последно като падна част от тапата така и така на следващия ден щях да ходя за документи и ги питах на място дали ще ме погледне някой свободен. Десет пъти ми направиха забележка, че първо трябва да се обадя. Ама аз така и така съм тук, затова питам. Не, да се обадя първо. Следващия път ще им звънна от чакалнята...

# 276
Аз съм на фетална утре и нямам търпение и мисля да питам за такава снимка🥰
На какъв курс сте за родители Evelyn21?
Аз ще водя мъжа ми на 14.03-15.03 в Интер Експо ще има лекции и двата дни до 17:00ч. като най-вече отивам за 30минутната лекция  с Ася Демирева😁 Иначе ще има и във Варна на 21ви и 22ри март, но София ми е много по-близо.

И аз планирам да посетя Форум Време за бебе през март, че Бебемания я пропуснах през октомври, беше ми много рано за такива събития, но сега ще е интересно.

Иначе понеже обмислям раждане при Зебрите се записах на техния курс - честно казано не мисля, че ще науча нещо ново, доста почетох и гледах до момента, но ще ми е интересно да ги усетя тях и да споделим малко информация с бъдещия татко 😄

А снимките са ви супер забавни, момичета! Ако видя среден пръст на видеозона няма да ме съберат от смях, определено ще го усетя като моето си дете 😂

# 277
  • София
Аз много се смях и трябваше да се поуспокоя, за да продължим прегледа. Joy

Следящата с първата бременност не израждаше и бях много доволна от нея. Вече съм писала, и за болнични, прегледи, комуникация, всичко точно. Като ѝ казах къде ще раждам само изкоментира, че е частна болница и ще ми вземат пари. Grinning
По никакъв начин  не е давала акъл за раждането.

Сегашната ми също е добра, но ако имах избор щях да съм си при първата (доста ми е далеч понеже се преместихме в друг квартал). Тук си плащам допълнителните ехографи и има малко повече чакане. Тази сега изражда в Шейново, но аз не искам да раждам там. Може би към 30-та седмица ще си ида на преглед в частната, където съм намислила да раждам и ще зарежа следящата по здравна каса. Така и така тоновете навсякъде се плащат, няма значение къде ще ги правя.

# 278
Здравейте, мили мами! Имате ли контракции на този етап...при мен са доста чести и понякога болезнени, вчера бях при АГ и ми увеличиха дозата магнерот, но съм доста притеснена, каза ми че за сега всичко е овладяно, но аз се чувствам много зле.

# 279
И при мен се получава втърдяване на корема, предимно вечер и то когато съм се претоварила през деня, въпреки магнерота, който пия 3х2. За сега, да чукна на дърво, нямам скъсяване на шийката.

Момичета, тази сутрин се събудих с адско главоболие. Изпробвах всякакви методи тип студен компрес, душ, почивка ама не минава. Моето АГ ми е казвала, че при такива случаи мога да взимам по един аналгин ама мен ме е страх, като че ли. А не вярвам от парацетамола да ми мине главата.

# 280
Ти пий един парацетамол, пък ако не мине, тогава вземи аналгин.

# 281
И аз доста често бях с главоболие до към 19 седмица. Сега от днес влизам в 23 (22+1) и като че това отмина. Веднъж съм пила парацетамол и ми помогна - може и просто да полегнеш пак - това също помага Simple Smile

# 282
По темата със ЖК и следене аз съм изключително доволна от лекарката и болницата. За всичко си има график, няма неясноти. Единствено не ми харесва че няма избор на екип. Чакането е приемливо.
Аз също си харесах да посетя форум Време за бебе.
За щастие контракции нямам, но болките в кръста и таза са ужасни, направо не знам как ще изкарам с тях. Иначе и аз имам разни такива ужасяващи сънища и някак си от както съм бременна сънувам много повече.

# 283
Парацетамол пия аз при силно главоболие, казаха ми, че само това може да се приема от бременни.

# 284
Момичета ще купувате ли специални комплекти за изписване? На мен нещо не са ми по вкуса, май предпочитам да си купя боди, шапчица, чорапки и да ги носи поне още 1-2 пъти. И чета за пелени с панделки и портове, на мен юни ми се струва топло за такова нещо и някак не ми е по вкуса.. вие как мислите да процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт