Термин Юни 2026 - тема 2

• 7 128
  • 318
  •   2
Отговори
# 315
Момичета, пробвайте този протеин от снимката. Аз го взех още в началото, когато имах жестоко гадене и си викам така и така нищо не хапвам, освен кисело мляко, поне някакъв протеин да има. Честно хич не ми допада, аз и не съм свикнала да ям протеин, а не понасям прясно мляко, че да го разтварям, но се мъча от време на време. Аз взех боровинка и май сгреших, имаше и с ягода и бял шоколад. Но самия протеин е качествен и не ми причинява коремен дискомфорт, друг е въпроса, че съм крива в червата с яденето и нищо не ми е вкусно, имам чувството че каквото и да хапна, все е трици 😂
Сега като казахте и вашите колко са, се успокоих. Вчера започнах да честа за гестационен диабет и макрозомия при бебето. Другата седмица съм на проследяване по ЖК и ще искам да правя ОГТТ, вчера ми го препоръча следящата на частно. Дано и там всичко да е наред! Нека да са шошковци, аз сина ми го родих 2550 гр, падна на 2300 гр и докато не качи на 2500 гр не ни изписаха от болницата - висяхме там 7 дена. Така, че да наддават, още по-добре!

# 316
Аз имам приятелка, която преноси и пак бебето беше 2600-2800г. То беше една шушка бебе. Да те е страх да го пипнеш. Та нека са си шишковци.

# 317
Днеска АГ измери 490 гр. В 21+1 г.с.

Аз пък много се притесних. Бяхме в неделя вечер на гости на наши приятели с малки деца и да вземе да се окаже във вторник сутрин, че на малката и избила шарка.... уж в понеделник се върнало дете в детската, което било болно от шарка и оздравяло и детето веднага се заразило. Да ама не, хич не вярвам, защото чета, че инкубационния период е до 21 дни, т.е. малката го е носила в себе си и си е била баш заразна като бяхме у тях. Аз не съм карала никаква шарка през живота си и много се уплаших. Мисля утре да звъня на АГ. Не съм очаквала като знаят че съм бременна и че е имало болно дете в групата да не кажат. Не ми се мисли какво може да стане...

# 318
winegirl, в момента е бум на шарка в детските градини. Неприятно, но повечето хора не се замислят и не се съобразяват толкова, особено след две деца вече са претръпнали на вируси от детска градина и си мислят, че и другите не го мислят чак толкова.

Консултирай се с АГ, но според мен е малка вероятността да се заразите от кратко гости, и ако не сте се прегръщали и целували с детето.

Позната изкара в 8м шарка от по-голямото си дете, неприятно го изкара, няма как, но нямаше никакви поражения за плода. Роди здраво детенце.

Общи условия

Активация на акаунт