Термин Юни 2026 - тема 2

• 10 475
  • 437
  •   1
Отговори
# 435
За Варна, категорично и този път ще бъда в АГ, първия път останах изключително доволна, лекарите, екипа, следродилната грижа... бях на 7ми етаж и плащах и сега пак ще плащам, надявам се да получа същото отношение и грижи, както тогава. Екипа ще ми бъде същия, още не съм говорила с тях, предишния път се срещнахмя някъде около 8 месец.

# 436
Включвам се да кажа, че снощи все пак отидох да ме погледнат – наред са бебетата и плацентите им. Каза ми да пия Но-шпа при нужда и Магнезий, както досега. Лекарката ми обясни, че са добре защитени и че всяко бебе може да понесе удар със средна сила. Обясни ми го по следния начин – ако болката е била до 5 по скала от 1 до 10 и е отшумяла сравнително бързо, в 99% от случаите няма повод за притеснение. При болка над този праг обаче е задължително да се направи преглед.

# 437
Браво, че всичко е наред. И аз понякога с малкия се понапрягам в игрите, обличането и т.н. Не е лесно бременна с 2 годишно дете. Той си иска гушкане, боричкане, дърпа се, тича, понякога къпането, обличането, приготвянето за излизане са ад. Чакам с нетърпение да се стопли времето, поне по-леки дрехи и обувки да носим. Въпреки че тогава тежестта ще идва от другаде Blush

При мен вчера ужасни крампи в прасеца и леко стягане ниско долу, но с магнерот 3 по 1 сега съм ок.

Общи условия

Активация на акаунт