Спамо - чат темичка (23.04 - 29.04) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 33 513
  • 2 201
  •   1
Отговори
# 1 230
Днес съм особено разсеяна. Написах го в друга тема, но не мога да не ви кажа, какво ми се случи, ще ме разберете щото знаете какво работя  ooooh!
 Отивам на обяд и докато заключвам офиса, виждам, че по тротоара срещу мен върви един мъж. Спирам се и го питам "Вие, при мен ли идвате?", а той "Не, отивам на работа!"  

# 1 231
Да се оплача-два часа висех пред докторския кабинет и накрая 30лв. за капки за нос  Twisted Evil Писна мииииииии от тоя нос  Tired

Нещо изпуснах ли?  Laughing
За чий нос, са тия златни капки  ooooh!
Нищо не си изпуснала.

# 1 232
Не ме бийте, моля ви (досаждам, знам) Embarassed Sad, ама да ви питам - нормално ли е да се вдига често Т Rolling Eyes И трябва ли непрекъснато да давам Т-понижаващи? Щом се кротна и легна моето дете, значи вЕрно му е зле. Sad

# 1 233
Хапя, за моя и ще си го отхапя скоро време  Mr. Green Като затече и нема спирка и синузити правя  Crossing Arms

# 1 234
Не ме бийте, моля ви (досаждам, знам) Embarassed Sad, ама да ви питам - нормално ли е да се вдига често Т Rolling Eyes И трябва ли непрекъснато да давам Т-понижаващи? Щом се кротна и легна моето дете, значи вЕрно му е зле. Sad
Съвсем нормално е, но споко, при варицелата не е характерно висока Т-ра.
Гледай да ограничиш Т- понижаващите, а и е нормално да й е зле.
Много ли пъпки избиха, взе ли ФУКСИН?  newsm78

# 1 235
Стрелче, Миленка ти е отговорила, а и не си досадна, ама хич даже  Peace

Хапя, за моя и ще си го отхапя скоро време  Mr. Green Като затече и нема спирка и синузити правя  Crossing Arms
Уууууууу гадна история, лекувай се сериозно, то хапенето е лесно  Wink

# 1 236
Днес съм особено разсеяна. Написах го в друга тема, но не мога да не ви кажа, какво ми се случи, ще ме разберете щото знаете какво работя  ooooh!
 Отивам на обяд и докато заключвам офиса, виждам, че по тротоара срещу мен върви един мъж. Спирам се и го питам "Вие, при мен ли идвате?", а той "Не, отивам на работа!"  
Joy Joy Joy
А човека знае ли кво работиш?

# 1 237

Joy Joy Joy

Най- вероятно!!! Laughing Laughing Laughing
Ох, мина ми гадното!!!! Joy Joy Joy

# 1 238
  • някъде ... тук ...
Стрелче, за каква Т става дума? Аз до 38 нищо не давам. Иначе другото Милекна го е написала Hug

# 1 239
  • София
Стрелче,
за последен път ти пиша  Mr. Green
Нали снощи ти писах да и мериш Т .............
Доктор Венкова високата Т не е характерна,
но субфебрилната си е харабийски симптом  Mr. Green
До 37.8 - не давай друго освен течен вит.С
А и е нормално да се тръшне детенце,
тази ниската до 37.5 е най-изтощаваща .

# 1 240
О, Мино, кво животно си осиновила?

# 1 241
Мараба!
Как сте зайци? Hug Както казва Борко.
Снощи ви отнема, та си четох книжка в легнало положение, любимо занимание преди да открия форума. Сега пак чета, ама в седнало, щот още не съм открила, как да си чатя с вас в легнало.

ooooh! hahaha Joy

# 1 242
Joy Joy Joy

Най- вероятно!!! Laughing Laughing Laughing
Ох, мина ми гадното!!!! Joy Joy Joy
Естествено, че знае  ooooh!

# 1 243
...Доктор Венкова високата Т не е характерна,
но субфебрилната си е харабийски симптом  Mr. Green
До 37.8 - не давай друго освен течен вит.С
А и е нормално да се тръшне детенце,
тази ниската до 37.5 е най-изтощаваща .

Че кой твърди друго, ма, ооооуууууу!!!!  ooooh!

Тео, аз съм рибар, отивам да ти постна едно фото у темата....  Mr. Green

# 1 244
Тео, и ти като в оня виц
-Оти копаш седнал?
-Е па оти не мога легнал!
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт