Милано и Северна Италия - тема 20

• 30 672
  • 724
  •   2
Отговори
# 720
  • Milano
Вие не сте на Хиподрума, часовете на Сан Сиро са различни - към 01.00ч. последни влакове на М5 от Сан Сиро Стадио и на М1 от Лотто към Сесто.
Всички други отсечки на М1 и останалите линии са с обичайното разписание.

# 721
Здравейте на всички предварително се извинявам, ако въпросите не са ми за тук, но не намерих друга тема.
Септември планираме пътуване до Торино, приемам съвети за хотели и места за хапване.

Също така искам да попитам има ли влакове или автобуси до Кан и Монако от Торино? Искаме да заведем детето да ги види, т.е. да съчетаем.

# 722
  • София
Няма директни влакове - налага се поне една смяна, а често и две.
Над 5 часа е пътя в едната посока до Монако и над 6 до Кан, тоест една нощувка поне ще е нужна там.

# 723
Здравейте
Супер спонтанно решихме да отидем до Милано след седмица. Двама възрастни сме с децата ни на 16 и 19 години, Ще има концерт за който взехме билети. Запазили сме 3 нощувки в Милано .
Ше прочета по назад в темите, но все пак ако някой ми пише ще съм благодарна.
Кой е най лесният начин от летището в Бергамо да стигнем до Милано (може ли без да купуваме билети предварително или има риск да няма места)
В Милано за предвижване с метрото предполагам е най- практично, дневна карта ли е най-изгодно да се вземе?
Кои забележителности или места ще препоръчате да се посетят за 2 дни?
Ще се радвам за нещо важно което пропускам да споделите
Simple Smile

# 724
  • In transit
Здравейте на всички предварително се извинявам, ако въпросите не са ми за тук, но не намерих друга тема.
Септември планираме пътуване до Торино, приемам съвети за хотели и места за хапване.

Също така искам да попитам има ли влакове или автобуси до Кан и Монако от Торино? Искаме да заведем детето да ги види, т.е. да съчетаем.

Хотели:
Hotel Liberty, Torino Hotel Station Relais, Hotel NH Torino Centro, Hotel Torino Porta Susa (този го водят с 1 звезда, но вътре си е, като тризвезден)

Храна:
Pastarell, Gelateria La Romana dal 1947, Poormanger, Osteria del Frate, Casa Piemonte osteria Urbana, l'arte del croissant, la farmacia, Taverna delle rise, Taverna dell'oca, La buta stupa, Il Tabisca.

Общи условия

Активация на акаунт