Проблеми в семейството

• 4 484
  • 124
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за съветите!🙏 Многократно съм опитвала да го моля да свърши нещо, като например да изхвърли боклука, да донесе дърва за камината, но той се прави, че не чува какво казвам или че е забравил. Мъжа ми на няколко пъти беше свидетел на такава случка и му каза, че не може само да лежи и да му се слугува, уви той отново се прави на приятно разсеян. Снощи беше в банята и след като влязох след него видях косми по плочките и в мивката и когато казах на мъжа ми да иде брат му да си изчисти космите, той стана и отиде да ги чисти той, сигурно за да не се караме, знам ли вече ... Много пъти мъжа ми като е на работа, отивам на магазина и знаете как е уж влизаш за 2-3 неща ама накрая става така, че излизаш с 2 пълни торби и аз му звъня да дойде да ме срещне и да ми помогне с торбите,  защото ми е тежко. Е, познайте.... Вече когато съм пред входа на блока, тогава го виждам, че се обува уж да дойде. Багажа му стои от онзи ден в багажника на колата на мъжа ми, защото щеше да си ходи. Поне се успокоявам с това, че все още не са върнали багажа в апартамента и тайно се надявам до няколко дни да си тръгне.

# 121
Е, значи има все пак някакви шансове да си отиде.
Аз разбрах, че теб гонят. Бременна в 9-тия месец!

# 122
Еми то и аз разбрах, че я гони.
Нали и казал да се маха.

# 123
Да, когато се скарахме и вече избухнах и му казах или брат ти да си иде или аз и той ми каза "Еми чао, тръгвай си"

Редактирам: Момичета, някоя от вас знае ли как мога да премахна темата или поне да се заключи? Благодаря на всички искрено за съветите и препоръките и успокоението.  Друго си е когато споделиш на някого. Както казах, куфара му е в багажника на колата и се надявам до броени дни да си тръгне, а аз продължавам да чета с интерес и да споделям за бременността в Януарски и Февруарски бебчета. ❤️
Бъдете живи и здрави и тези, които чакат дечица , леко раждане и щастлив финал !🙏❄️

# 124
  • Sofia
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт