Не мога да понасям колегите си

• 4 922
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
Никой не е длъжен да ме слуша.  Не пиша за да ме слуша някой или да прави каквото аз кажа Joy
Нямам такава власт над хората Grinning
Но е факт, че аз отдавна в такива ситуации се оправям без проблем.
А други не.

# 106
То е и до човек. Имах мениджърка (среден мениджмънт), всички на нейното ниво мъчлаха и кълчеха пръсти, не защото са неспособни, а просто са с по-мек характер и шефовете ги натоварваха. Тази дама обаче беше (и е де) човек, който излъчваше много авторитет и без проблем стъпваше на врата на шефовете, не я беше страх да си защити мнението пред борда на директорите и съответно никога не си позволяваха да не я вземат под внимание. Естествено, това най-вероятно идва и от години опит, висока самооценка, че това не е последната фирма, а и характер. Лично аз не съм такъв човек, дано някога стана, но такива хора са си учебник как да отстояваш себе си.

Специално жените много често влизат в модела да доброто момиче, а не на жена. Има доста книги и курсове по темата.

# 107
  • SF
Да се напуска заради един идиот е също много идиотско.
Елора, мислила съм го, преди да напусна. Но да живея с идиот, да зависи заплатата ми, задълженията ми, ежедневието ми с 8-часова продължителност и усещането, че някой ме прави на идиот и след това, ми е оправдавало идиотската недомислена постъпка да си променям живота и доходите заради един глупак.
Рядко той остава един. Зависи от позицията и организацията, повлича и други. И като усетя, че ми става отровно и "не е за мене", напускам.
Преди време съм притежавала младежка напоритост, че "истината винаги излиза наяве!", "хората не са луди и ще забележат, че тоя е идиот!!", "никой не ги харесва такива!", "ние сме прави, ние сме повече, ние ще победим!"
О, боже! Колко наивна съм била.
Сега знам, че трябва да променя нещо, защото то самО няма да се промени.

# 108
Есме, различни ситуации има, но е хубаво да се намери решение, не да се бяга. Много зависи и от самата работа.
Но аз съм човек, който може да отрови деня на някого.
Знам как да вдигам кръвно и да ядосам хората.
Сега 4 години работех с идиот. В моята смяна беше. Простотията си я показа отначалото, стъпих му на врата.
Не ми е било драма.

# 109
От утре започвай да се учиш да обичаш колегите си. И ще се промени ситуацията.

# 110
Дали тези заглавия, които жената/или човекът/ пуска като теми, и на които после не отговаря - не са измислени от Чата? И тя да идва тук и да ги пуска, че да гледа после "сеир"? Как пък на всичките си проблеми ще има куража да пусне тема, в която тема ще бъде разчоплена и разнищена - а няма да отговори на никое запитване? Ми значи, не й е зор да си реши проблема Simple Smile

# 111
Ако вървеше програмата с печелене на точки, щях да си мисля, че е затова. Сега нямам обяснение.

# 112
  • SF
Какъв сеир е станало за гледане?

# 113
За четене по-скоро. Simple Smile Как си стоим тук и се дърлим един с друг, и обвиняваме взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт