Египет /Тема 19/

• 50 083
  • 723
  •   3
Отговори
# 720
  • Sofia
На нас Калимера не ни хареса. Повече ни допадна плажа пред хотела в Наама бей, който се ползваше срещу билети за шезлонг и чадър и доплащане 4$ на човек.

# 721
Здравейте,

Абакс обявиха разписанието за Марса Матрух за 19.09 - полетът е в 17:35, а на 26.09 полетът за връщане е в 09:20ч. При това положение за какво можем да претендираме? Защото изобщо не ме кефи идеята да пристигам в 22/23ч в хотела, а да си тръгвам в 6 сутринта…

# 722
Така е с презастрояването, в Алмаза това лято са изникнали 2 нови хотела, очаквам плажът да се пренасели ако продължат със същите темпове.
За Клеопатра много ме е яд, защото смъкнаха цената доста сега за септември, но вече имах резервация.

# 723
Здравейте,

Абакс обявиха разписанието за Марса Матрух за 19.09 - полетът е в 17:35, а на 26.09 полетът за връщане е в 09:20ч. При това положение за какво можем да претендираме? Защото изобщо не ме кефи идеята да пристигам в 22/23ч в хотела, а да си тръгвам в 6 сутринта…
Неприятен случай, но докато няма масови рекламации, жалби до КЗП и не бъдат в крайна сметка осъдени, както в други държави, а хората масово са „позитивно“ над нещата, практиката ще продължи и така е за много неща у нас.

Полетът на 19.09 за 06:25 ли беше обявен, има ли го написано някъде в офертата, договора или изпратената програма, за да видим как е най-добре да се подходи?

Иначе претенциите могат да бъдат в две посоки, първата е възможност за анулиране без такси, което предполагам, че повечето хора не искат, защото отдавна си чакат почивките, а втората е за намаляване на цената, заради реално изгубена част от туристическия пакет и намалената стойност на почивката.   

Мога да ти съдействам с примерен текст за рекламацията евентуално, когато решиш какво точно искаш да постигнеш, но все пак опция за почивка с полет, който да те "кефи" в този случай, за съжаление, няма.

Общи условия

Активация на акаунт