Термин септември 2026г.

• 4 351
  • 172
  •   4
Отговори
# 150
  • София
И ние сме без кекс. Надявам се ако добутам до 2ри триместър, да отпадне това ограничение. Някой знае ли как се спира Утрогестана, когато му дойде реда? Помня,че беше плавно, но не помня точно как...

# 151
На мен ми каза, че до 12г.с. ще си го пия (Циклогест е моя) и, ако всичко е наред, тогава ще го намаляме. И аз се надявам да отпадне ограничението до тогава, че хич не си го представям, ама в крайна сметка, каквото е нужно. Толкова е желано, че няма значение от какво ще се лишим. 🙂

# 152
Здравейте,не съм се включвала скоро,но следя темата 🩷 Има ли някоя от вас която изпитва непоносимост от месо каквото и да е то? Чак не е нормално това за мен като човек който обича месце и си хапвах всеки ден,а сега само при мисълта и направооо… дори като видя месо и започва да ми се гади адски🙄

# 153
Аз, Grinning не съм яла месо от Нова година. Единствено мога да ям някакви филета или варено-пушени салами на пица или сандвич. Преди си хапвах месо почти всеки ден. Сега само при мисълта и ми става гадно.

# 154
Аз, Grinning не съм яла месо от Нова година. Единствено мога да ям някакви филета или варено-пушени салами на пица или сандвич. Преди си хапвах месо почти всеки ден. Сега само при мисълта и ми става гадно.
. Точно така съм и аз немога да се позная 😀 Мъжът ми се радва,вика тамън има за мене повече 😀 Но пък и тъжен ми казва ..ами значи няма да е момче най вероятно щом не ти се яде месо,какъв мъж ще е ако не яде месо 😀😀

# 155
Здравейте !С термин 01.10 съм,но реших и тази група да следя имам момиченце на 6 м , бременна съм в 4 гс+6 дни ☺

# 156
Интересна е логиката на мъжете Joy и моя се опита нещо такова да ми каже, въпреки че иска момиче Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре дошла babydollmexx Simple Smile

# 157
При мен всеки ден си е за себе си - един ден сънувам яйца, на следващия не мога да ги погледна Grinning така и с месото. Вкъщи мъжът ми шеф готвач стана от претенции, но се надявам да премине, защото ми е много странно как любими храни изобщо не ми се ядат.

Иначе исках да попитам, защото си ме мъчи от началото - преди месеци бях на преглед при репродуктивна, която ми направи и цветна снимка, та тя ми вкара мухата, че понеже лутеалната ми фаза е една идея по-кратка (12-13 дни) може би ще имам нужда от допълнителен прогестерон. Тогава ми предложи Дуфастон, с който имаме много лоша история и още тогава й казах, че трябва да е нещо друго и тя реши накрая нищо да не ми дава Flushed За нещо, което го мисля от седмици така и не попитах АГ на прегледите, но ако имах нужда от допълнителен прогестерон щях ли да разбера и щеше ли да се види някак?

# 158
Нали такива сурово сушени или пушени не е добре да се консумират? Защото все пак си е сурово месо. Аз изобщо не ги ям, а си имаме домашно направени и са мкого вкусни.

# 159
Ще взема да го тествам този антиметил току-виж пооправи положението.

Evelynna,
И аз съм по същия начин.. миналата бременност никакво гадене, а с тази последната седмица бая бедствах. Взех си и аз тоз антиметил да смуча, има верно ефект. От вчера ми е вдна идея по-добре, но си лягам заедно с голямата дъщеря за следобеден сън всеки ден.

П.с. Бях на ендокринолог за моя предиабет. Засега продължавам с нисковъглвхидратната диета като предишната бременност плюс мио+Д-хироИноситол. Не е хормон, но при все още не твърде критични нива подпомага инсулиновата резистентност. Също така ме предупреди, че домашните глюкомери винаги завишават резултатите с 0.5, дори до 1 единица повече. И наистина една сутрин глюкомера премерих 5.6, а в лабораторията 10 минути по-късно глюкозата излезна 5.01

Коя г.с. си? Доколкото знам лутеалната фаза е важна за зачеването съответно и прогестерона. Щом се е случило бебчето, значи всичко е наред. А винаги можеш да си пуснеш изследване за прогестерон да видиш за твое успокоение дали е в референтните.

При мен всеки ден си е за себе си - един ден сънувам яйца, на следващия не мога да ги погледна Grinning така и с месото. Вкъщи мъжът ми шеф готвач стана от претенции, но се надявам да премине, защото ми е много странно как любими храни изобщо не ми се ядат.

Иначе исках да попитам, защото си ме мъчи от началото - преди месеци бях на преглед при репродуктивна, която ми направи и цветна снимка, та тя ми вкара мухата, че понеже лутеалната ми фаза е една идея по-кратка (12-13 дни) може би ще имам нужда от допълнителен прогестерон. Тогава ми предложи Дуфастон, с който имаме много лоша история и още тогава й казах, че трябва да е нещо друго и тя реши накрая нищо да не ми дава Flushed За нещо, което го мисля от седмици така и не попитах АГ на прегледите, но ако имах нужда от допълнителен прогестерон щях ли да разбера и щеше ли да се види някак?

# 160
diana.st само такива които са минали термична обработка. На опаковката си пише варено-пушени. По-скоро домашни не бих яла, защото почти винаги са неизследвани. Същото се отнася и за домашни яйца и мляко, предпочитам да не рискувам.

На вас казаха ли ви, че трябва да ядете кисело мляко и сирене? Моята ендокриноложка ми каза минимум по една кофичка кисело мляко и 50 гр. сирене на ден, заради калция за бебето.

# 161
Ами те всички луканки и филета не са минавали термична обработка, т.е. са си сурови.
На мен ми каза да си хапвам, но по-високо маслени. И сирене и кисело мляко. Обожавам прясно сирене, но го изключих веднага от менюто.

# 162
Да луканките и сухите филета са сурови, но повечето шпекови салами и меките филета са варено-пушени.

# 163
И аз съм по същия начин с месото, че даже и яйца не мога да понасям. Ям 5-6 неща, които ми се отразяват добре на стомаха, че съм се побъркала от подуване и болки. Винаги съм имала проблеми със стомаха и сега явно се изостри. Иначе не съм повръщала и не ми се гади освен ако не се опитам да ям месо или не огладнея зверски. Като хапна нещо леко се чувствам много добре.

# 164
След вчерашното първо фиаско с гадене цял ден, доктора ми каза Антиметил - купих го и пих снощи. Има ефект, спах добре и се събудих добре. Нямам нищо общо с усещането и визията ми от вчера. Бях като парцал.
Сутринта пак изпих и към момента, държа фронта.
Не ми е ясно обаче, да го приемам когато ми се гади или постоянно? Това пропуснах да го попитам, прегледът ми е следващата седмица. И витамини ми препоръча, днес се чувствам като сияние хаха.
П.С: за първи път ми е, с трепет очаквам прегледа с добри новини. 🧚♀

Общи условия

Активация на акаунт