Термин септември 2026г.

• 3 693
  • 138
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте, момичета. На 21.01 направих кръвен тест и чхг излезна 9450 приблизително, МЦ 17.12. На 22.01 бях на преглед видя се плодно сакче и жълто тяло, но си имам болки като пред МЦ и едно леко течение с кафяви жилки. В петък се чух с докторката и ми изписа Дуфастон 2х1 т и но шпа. Гърдите са ми много напрегнати. Имам една Биохимична 2018, 2020 една успешна бременност, 2025 ноември отново биохимична и сега тази. Днес на своя глава отидох да пусна отново чхг защото нещо ме човърка, че не е наред всичко и чхг е 10680. Следващата седмица ме вика лекарката за установяване на пулс, не знам дали изобщо да чакам до тогава или утре да ходя пак и да се види за какво иде реч. На прегледа ми се стори, че плодния сак е малък 9.2 мм. Какво да очаквам според вас?

# 121
  • София
Второто чхг от кога е? Знам,че когато цифрите станат големи не се очаква да се удвоява на 48ч.

# 122
Второто чхг от кога е? Знам,че когато цифрите станат големи не се очаква да се удвоява на 48ч.

Първото от 21.01
Второто от преди 2 часа

# 123
  • София
Важното е,че се вдига. А и освен допълнителен прогестерон, който вече имаш, няма какво друго да се направи. Аз бих си изчакала прегледа. Стискам палци!

# 124
Привет! Включвам се и аз, с насълзени очи. Вчера направих първи тест за бременност и излезе положителен с ясно изразена втора черта. От тогава само за това мисля, цялата в спокойствие и лекота.
Миналата година бях с поликистозни яйчници и съответно нередовен цикъл. Последно на прегледа през септември се разбрахме, че спирам всякакви хапчета и тръгваме по пътя на бебеправенето. Много фактори в ежедневието се промениха благоприятно.
Освен, че закъснява, гърдите ми станаха огромни, станаха тежки и много болезнени. Въпреки, че не нося сутиени, а бюстие ..едва си го намествам и понасям, толкова са чувствителни. Също така се разплаках на речта на Румен Радев миналата седмица, когато каза, че се оттегля. 🫣
Редовно имам и метален вкус в устата, а от няколко дни и липса на апетит.
Според календара в телефона, терминът е около есенното равноденствие 🙏  в 5 г.с съм.
И понеже и двамата не смеем да се зарадваме, си наумихме още два теста да направя тази седмица и едва след това, да запазя час за преглед.
Много, много се вълнувам и в същото време се старая да не си създам внушения.
Стискайте палци 🤰🏼🫶🏻🧚♀🙏🙏🙏

# 125
Здравейте ,отново и от мен вече в 7+1г.с.  Къде мислите да правите първа фетална морфология ?

# 126
Привет! Включвам се и аз, с насълзени очи. Вчера направих първи тест за бременност и излезе положителен с ясно изразена втора черта. От тогава само за това мисля, цялата в спокойствие и лекота.
Миналата година бях с поликистозни яйчници и съответно нередовен цикъл. Последно на прегледа през септември се разбрахме, че спирам всякакви хапчета и тръгваме по пътя на бебеправенето. Много фактори в ежедневието се промениха благоприятно.
Освен, че закъснява, гърдите ми станаха огромни, станаха тежки и много болезнени. Въпреки, че не нося сутиени, а бюстие ..едва си го намествам и понасям, толкова са чувствителни. Също така се разплаках на речта на Румен Радев миналата седмица, когато каза, че се оттегля. 🫣
Редовно имам и метален вкус в устата, а от няколко дни и липса на апетит.
Според календара в телефона, терминът е около есенното равноденствие 🙏  в 5 г.с съм.
И понеже и двамата не смеем да се зарадваме, си наумихме още два теста да направя тази седмица и едва след това, да запазя час за преглед.
Много, много се вълнувам и в същото време се старая да не си създам внушения.
Стискайте палци 🤰🏼🫶🏻🧚♀🙏🙏🙏
Здравей и добре дошла 🩷 Според мен няма нужда да правиш повече тестове след като имаш положителен 🩷 Напарво си запазвай час за преглед и се връщай да разкажеш следващите дни 🩷 Всичко ще бъде наред 🩷

# 127
Привет, и аз вече съм в 7+1г.с., как сте със симптомите? При мен нещо се опитва да ми се гади, ама не непоносимо, безумно ми се спи и се чувствам много изморена, нищо не ми се прави и нямам никакъв апетит. Само като си помисля за месо или нещо мазно ми се отяжда всичко....

Добре дошла toxic Simple Smile

# 128
  • София
Аз съм 8+5 и постоянно ми е замяно.  Ме знам дали не е и от Утрогестана. Вчера много ми падна кръвното и мислех,че ще пропадна на улицата. В четвъртък съм на преглед.  Имам два миседа,за които разбирах в 9г.с. и супер много ме е страх от предстоящия преглед. 😑🤞

# 129
Добре дошла и от мен! Relieved

Аз съм в 7+6 г.с., утре съм на преглед, който ще ми е втори. Като цяло се чувствам добре. Спазмите в корема намаляха доста. Гади ми се единствено, когато съм много гладна. Като хапна всичко минава. Гърдите много ме болят, но май вече свикнах и не обръщам внимание. Притеснявам се много за прегледа утре и дали всичко се развива както трябва.

# 130
Благодаря момичета! 🙏
Сигурна съм, че с всяка една всичко е и ще бъде наред! 🧚♀🤍

# 131
Здравейте момичета, плахо се присъединявам към вас 7+6 днес. На 2 прегледа бях, като се останови сърдечна дейност преди няколко дена на втория. Имам сравнително малко симптоми и реално се чувствам доста добре, което постоянно ме притеснява, защото приятелки и познати бедстваха доста. Първа бременност ми е. Пожелавам на всички лека бременност с пухкав финал!

# 132
Добре дошли на всички нови момичета!
И аз утре съм на преглед и ми е леко притеснено. Миналата седмица имах зацапване. От скоро доста ми се гади, но го отдавам на Циглогеста по-скоро. Гладна или наядена -все тая!

# 133
Добре дошли момичета!

Аз както нямах никакви симптоми, от 6г.с. насам постоянно ми се гади, а като помириша храна или нещо друго само се засилва. За капак след ММ и малката и аз се разболях, та само карам на гореща вода с лимон и мед и биозин. А точно доктора миналата седмица ме посъветва да избягвам настинки на всяка цена до 12г.с.

Предната бременност нямаше такова нещо като гадене, направо нямам търпение да вляза в 12-14, че да се свърши с това гадене.

Събота си правих обременяването с глюкоза, та пак съм в клуба на гестационния диабет от рано-рано. Sad  Ще видим какво ще каже ендокриноложката  тази седмица. Хубавото е, че поне TSH e в норма и няма да пия L-thyroxin засега.

# 134
Здравейте и от мен, момичета!

Тази година ставам на 40, имам две момчета на 20г. и на 15г.
На 23.01 си направих тест след 10 дни закъснение и видях двете черти. Чувството беше много странно, изобщо не съм го планирала. Но, след няколко часа го приех и решихме със съпруга ми да го родя и да си го гледаме, въпреки мнението на близките ни, че вече ни е късно за бебета.
В 6+3 г.с съм, днес бях на преглед, вижда се сакче и ембрионче. Разплаках се от радост в кабинета, все едно ми е за първи път. Дано всичко да е наред 🙏
Желая ви леко бременеене и ще следя кой какво споделя❤

Общи условия

Активация на акаунт