Термин септември 2026г.

• 5 359
  • 197
  •   2
Отговори
# 195
Запазих час за фетална морфология при проф. Марков за 12.03 от 12:20ч. Аз тогава ще съм в 13+5 г.с. и ми е малко късно. Ще следя периодично дали ще се освободи час за предната седмица, в случай, че се случи мога да предоставя часа си на някоя от вас!

Аз имам запазен час за проф.Марков на 27.02, но мисля да го отменя и да ида пак при Д-р Патрикова, която ми водеше ФМ с първата бременност в Надежда. Много се колебая, защото в Надежда даже са по-скъпи от Марковс, но някак толкова я обикнах нея, че сантимента ме тегли обратно. Ако 11+6 не е твърде рано, пиши ми лс да се уговорим кога да звънна да го отменя.
Много благодаря, но май е твърде рано. Аз днес съм в голямо чудене по този повод, но доколкото разбрах е най-добре ФМ да е около 13 г.с. По принцип я дават от 12 до 13+6 да се прави, но най-добрия момент за оглед бил около 13 г.с. +/- 2-3 дни, преди това било много трудно да се огледат органите.
Иначе в Надежда съм била при Др Чачева при предната бременност. Останах много доволна, но  проф. Савов от Майчин дом силно ми препоръча Др Марков, затова реших да му се доверя. Проблема само е с часовете, както и че той щял да отсъства седмицата 2-6 март Sad

# 196
Аз вече цяла седмица, откакто направих втория тест, нямам никакви симптоми. Напрежението в гърдите отшумя, но пък останаха едри. Вечер ми се полягва по-рано, но не бих казала, че е нещо нетипично. В петък съм на първи преглед, за момента имам единствено два положителни теста и нищо повече. Моля се и това да е добър знак.
Колкото се вълнувам, толкова и ме е страх какво ще каже доктора. Ще потвърди ли, няма ли..
В 6+2 г.с съм.

# 197
Аз съм в 5.г.с. ходих на преглед при АГ имам оформено сакче, на 9-ти ще видим как се развива бебето, първа бременност ми е, имах болки в гърдите, спи ми се, но нямам апетит изкарах грип А с голяма кашлица, стискам палци всичко да е наред на 9-ти

Общи условия

Активация на акаунт