Термин септември 2026г.

• 6 577
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
За жалост при мен нещата не са успешни. Моето си остана с развитие до 6+3г.с и утре съм на кюретаж. Желая Ви лека бременност и леко разждане🫶 Надявам се след някой друг месец да съм отново в някоя група с”термин…”

# 241
  • София
Съжалявам! Пожелавам ти бързо възстановяване,  най-вече психически и на лято отново да се включиш към някоя отчетна!❤️

# 242
Мони, много съжалявам... Пожелавам ти възможно най-скоро една успешна бременност! ❤️

# 243
Moonnii съжалявам! Бързо възстановяване ти желая!

# 244
Много съжалявам! Бързо възстановяване ти желая и скоро една успешна бременност.

# 245
Съжалявам, Мони.

# 246
Привет, Диана! Първата бременност ми откриха в 20г.с уреаплзма паврум, лекувана неуспешно с два антибиотика, поради което се наложи секцио и лечение след раждането. Мина съвсем нормално цялата бременност и с бебче всичко беше наред. Обачееее познай.. сега отново я открихме. Честно казано не ме притеснява, защото първия път не създаде никакъв проблем, имах доста познати, които също се оказаха с уреаплазма по време на бременност и всичко мина безпроблемно. Само се надявам този път да я излекуваме с 1 антибиотик. Не се тревожи, всичко ще е наред.

Извън темата имам въпрос към всички. Първо има ли някоя мама, която се следи при Д-р Борислав Иванов в Пловдив?
А има ли като цяло такива, които ходите на частно при любим лекар, който ще ви изражда, а по каса при друг? Как процедирате с частния в този случай, колко често смятате да сте при него и колко при този по ЗК? Понеже ми съобщиха, че болничен с комисия е 52€ ми дойде малко в повече вече чисто психологически, предвид цените, които се взимат по принцип за комисия (10-20€).

Привет и от мен! Аз още от началото съм в болничен, защото работата ми е на крак и нямаше как. Казах само на шефовете, но нямаше как колегите да не се досетят.

Включвам се и с моята драма... Сдобила съм се с уреаплазма. Откакто прочетох колко е опасна за този период на бременност, място не си намирам! Лечение може да се проведе чак след 16г.с., а дотогава мога само да се моля бебето да оцелее... 😔 Направо не знам къде се намирам! Някой да се е сблъсквал?

# 247
Момичета, започнахте ли вече да се мажете с нещо за стрии? С първата ми бременност не се мажех редовно, но и не качих много килограми. Сега в 8+5 вече съм +1 кг. Имам огромен апетит и може би е време да започна с мазането.

# 248
Привет, Диана! Първата бременност ми откриха в 20г.с уреаплзма паврум, лекувана неуспешно с два антибиотика, поради което се наложи секцио и лечение след раждането. Мина съвсем нормално цялата бременност и с бебче всичко беше наред. Обачееее познай.. сега отново я открихме. Честно казано не ме притеснява, защото първия път не създаде никакъв проблем, имах доста познати, които също се оказаха с уреаплазма по време на бременност и всичко мина безпроблемно. Само се надявам този път да я излекуваме с 1 антибиотик. Не се тревожи, всичко ще е наред.

Извън темата имам въпрос към всички. Първо има ли някоя мама, която се следи при Д-р Борислав Иванов в Пловдив?
А има ли като цяло такива, които ходите на частно при любим лекар, който ще ви изражда, а по каса при друг? Как процедирате с частния в този случай, колко често смятате да сте при него и колко при този по ЗК? Понеже ми съобщиха, че болничен с комисия е 52€ ми дойде малко в повече вече чисто психологически, предвид цените, които се взимат по принцип за комисия (10-20€).

Привет и от мен! Аз още от началото съм в болничен, защото работата ми е на крак и нямаше как. Казах само на шефовете, но нямаше как колегите да не се досетят.

Включвам се и с моята драма... Сдобила съм се с уреаплазма. Откакто прочетох колко е опасна за този период на бременност, място не си намирам! Лечение може да се проведе чак след 16г.с., а дотогава мога само да се моля бебето да оцелее... 😔 Направо не знам къде се намирам! Някой да се е сблъсквал?

Благодаря ти за успокоението! Цяла нощ се будя и го мисля, въпреки че снощи не спирах да си повтарям, че всичко ще е наред.
Аз се следя само при една АГ, но пък съм всяка седмица на преглед. Супер стриктна и взискателна е, което ми дава доза спокойствие. Плащам 30€ за комисия. Следя се в Ню Лайф. А тя изражда в Пълмед.

Момичета, започнахте ли вече да се мажете с нещо за стрии? С първата ми бременност не се мажех редовно, но и не качих много килограми. Сега в 8+5 вече съм +1 кг. Имам огромен апетит и може би е време да започна с мазането.

Аз съм 2кг отгоре и даже спрях да се мажа, защото миризмата на всякаква козметика ме убива. В търсене съм на масло за тяло, шампоан и маска без аромат или най-много да мирише на планински въздух.

# 249
Moonnii,  безкрайно съжалявам. Бързо да се възстановиш и по-скоро да се включиш в нова термин-групичка. 🤍🫶🏻
На мен днес ми е първи преглед, надявам се с потвърждение на бременност и благоприятно развитие.
До сега се вълнувах, но от тази нощ страхът взема превес. За първи път преминавам през това. Не знам как ще издържа до часа си.

# 250
Мони, много съжалявам, и аз ти пожелавам скоро да се включиш в друга група с термин и да имаш за споделяне само положителни неща.

Аз започнах с това масло -https://sosimplecosmetics.eu/product/beauty-mama/?tw_source=google&tw_adid=&tw_campaign=23374033569&tw_kwdid=&gad_source=1&gad_campaignid=23383167538&gclid=CjwKCAiAv5bMBhAIEiwAqP9GuAIJJfeBUXIvS5SEO7grbmiaTy5fXzSN8j2LVihteUCTQKSXHH-LwhoCfTUQAvD_BwE

За мен е много приятно, допада ми много и мисля да си продължа с него. Няма натрапчив аромат. Изпратиха ми и код за отстъпка, какъвто ще изпратят вероятно и на вас, но ако решите още за първата поръчка - BeautyMama*.

# 251
Аз все още не съм започнала да се мажа, защото разглеждам и се чудя какво точно да избера. Не съм качила кг за сега. Дори съм с 2 кг надолу откакто забременях. Нямам идея как се получи, при положение, че не повръщам и си хапвам, но заради ИР съм доволна, че не качвам на този етап.

# 252
  • София
Мажа си се с обикновен корем за тяло, всяка вечер. По-натам мисля да включа ампула с центела преди крема,  върху корема и гърдите.
Пуснахме Панорама,сега чакаме.😬

# 253
Moonnii, съжалявам много! Бързо възстановяване!

За казване на работното място - в 13-та седмица, че точно имам отпуск в 12-та. Работата е на компютър и не е много стресираща, пък и с моята константна паника, може би е по-добре да се разсейвам повече и мисля да работя, докато се чувствам комфортно.

За стриите - започнах веднага с мазането. В крайна сметка ако станат, станат, но искам да знам, че съм направила, каквото мога, за да ги предотвратя. Използвам Burt's Bees Mama Bee Belly Butter (без аромат е) и менкам с Weleda олио, което обаче е с миризма и забелязвам, че страня от него напоследък.

kashmir, успех!

# 254
Moonnii много съжалявам. Пожелавам ти бързо възстановяване и скорошно включване в друга тема до успешен финал.

За мазане.. стрийте са си и до ген освен до мазането. С предната бременност от 5 месец започнах да се мажа сутрин и вечер с на Mustela маслото, че чак към 21ва г.седмица тогава започнах да качвам килограми. Нямам ни една стрия на корема, обаче след раждането никой не ме предупреди, че също е хубаво да се маже човек, а от кърменето качих доста килца предимно по краката и познайте - стрии по бедрата отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт