Скраб за скалп

• 525
  • 16
  •   1
Отговори
Ползвали ли сте скраб за скалп? Обикновено се слага преди измиване с шампоан, с цел да се премахнат натрупванията на продукти, да се освободят фоликулите, за да расте здрава косата. Аз досега не съм ползвала.
Ако сте използвали, доволни ли сте? Какъв резултат видяхте? Коя марка ползвахте?

# 1
Да. Ползвам. Ето този, преди си го купувах от makeup, но явно са го спрели:

https://www.amazon.com/Natura-Siberica-Oblepikha-Buckthorn-Scrub/dp/B017T4CFDO

Иначе - правила съм и пилинг в утайка от кафе - действа по същия начин.
Има и други марки, разбира се. Гледам веднъж седмично да си ползвам скраб.

# 2
Да. Ползвам. Ето този, преди си го купувах от makeup, но явно са го спрели:

https://www.amazon.com/Natura-Siberica-Oblepikha-Buckthorn-Scrub/dp/B017T4CFDO

Иначе - правила съм и пилинг в утайка от кафе - действа по същия начин.
Има и други марки, разбира се. Гледам веднъж седмично да си ползвам скраб.

А виждате ли някаква разлика в скалпа или косата, отпреди времето когато започнахте да използвате скраб за склап? Дали косата расте по-гъста, понеже и е по-лесно, защото няма отлагания по скалпа, които да пречат?

# 3
Категорично не. Аз никога не съм имала гъста коса, пък и много тънка, тъй че няма разлика.
Ползвам го, защото имам себореен дерматит и шампоаните не винаги успяват да измият добре. А и се боядисвам с билкови бои, които оставят след себе си прах по скалпа, тогава ми е особено нужен.
Но да ми е станала някаква уау косата от скраба - не.
Моята фризьорка препръчва утайката за кафе при косопад, но тъй като моят е главно от вътрешни причини - не съм видяла някаква особена промяна и затова.
Съжалявам, ако ще те разочаровам, но поне при мен е така.

# 4
Тази маска на Елсев върши чудесна работа Loreal Paris Elseve Phytoclear Purifying Scrub Mask 1 Minute Pre-Shampoo Едноминутна Пилинг Скраб Маска за Коса и Скалп 150 мл Френско Качество https://share.google/YMHOcl644b45I905t 
Аз имам тънка,бързо омазняваща се в корените коса, ползвам маската веднъж седмично и съм доволна.

# 5
Ползвала съм пилинг с гликолова киселина на дм, защото е с хубав състав и съм доволна, но моят проблем е бързо омазняване. Косата се омазнява много по-бавно.

# 6
Ползвала съм пилинг с гликолова киселина на дм, защото е с хубав състав и съм доволна, но моят проблем е бързо омазняване. Косата се омазнява много по-бавно.

На коя марка?

# 7
На ДМ - Балеа. Въпреки цената при мен за сега върши работа.

# 8
Ползвала съм на Натура сиберика, която е пусната по-горе, и на Miriam Quevedo. И от двете бях доволна, от последната повече и по-лесно се отмиваше. Косата ми не е мазна, не са ми пресушавали скалпа.

# 9
Тази маска на Елсев върши чудесна работа Loreal Paris Elseve Phytoclear Purifying Scrub Mask 1 Minute Pre-Shampoo Едноминутна Пилинг Скраб Маска за Коса и Скалп 150 мл Френско Качество https://share.google/YMHOcl644b45I905t 
Аз имам тънка,бързо омазняваща се в корените коса, ползвам маската веднъж седмично и съм доволна.

От кой магазин купуваш този скраб?

# 10
От магазина,на който съм пуснала линк.В Русе има няколко филиала.Продават продукти паралелен внос.Може и в други такива магазини да я има.

# 11
Аз съм ползвала скраб за скалп на Beauty jar. Продуктът беше на базата на морска сол. Беше хем странен, хем приятен за употреба. Не бих казала, че върши чудеса, но след него шампоаните сякаш по-добре измиваха косата. И все пак за мен този тип продукти са по-скоро в категория "глезотии", отколкото някаква истинска необходимост.

# 12
  • София
На мен ми измиха скалпа с такъв скраб във фризьорски салон. Наистина ефекта е уау. Много чиста си чувстваш главата. Направо блести от чистота в основата на корените. Може би аз не си мия качествено скалпа със шампоана вкъщи.

# 13
На мен ми измиха скалпа с такъв скраб във фризьорски салон. Наистина ефекта е уау. Много чиста си чувстваш главата. Направо блести от чистота в основата на корените. Може би аз не си мия качествено скалпа със шампоана вкъщи.

А видяхте ли на коя марка е този скраб? А също, защо ви я измиха със скраб? Вие ли поискахте терапия или ви я предложиха?

# 14
  • София
Не помня марката, дъщеря ми я бяха мили там със скраб и тя ми се похвали, и аз поисках. В Златна рибка сигурно има хубави скрабове, пробвайте.

Общи условия

Активация на акаунт