Направих си сама 2

• 31 249
  • 380
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, и аз се присъединявам към вас! Страхотни идеи и творби!

Ето и от мен нещо - шапка и кошничка плетени от вестници.

http://images17.snimka.bg/002834512.jpg

# 136
Дидка- страхотни са!
Аз лично бих ги оцветила с нещо, но формата и идеята са супер. Браво!   bouquet

# 137
Благодаря, за кошничката смятам да я оцветя и лакирам, но за шапката се чудя  newsm78.

Даже още не знам дали ще я използвам.

Не знам какво би се получило ако и нея оцветя и лакирам. Някакви идеи?!

# 138
  • Разпиляна във въображението
Чудесни са станали

# 139
Да изкажа огромно благодаря на Ати и Амарена, благодарение на които се сдобих днес с 2 перфораторчета.
  bouquet  bouquet
Мъжа ми успя вече да разглоби едното и установи принципа му на действие. Одобри го като качество!(после пак му възвърна предишния вид- това си му е мания, добре че не разрешават да разглобява и по магазините...).

Засега няма да ги ползвам, но като го направя- ще покажа!

# 140
Да изкажа огромно благодаря на Ати и Амарена, благодарение на които се сдобих днес с 2 перфораторчета.
  bouquet  bouquet
Мъжа ми успя вече да разглоби едното и установи принципа му на действие. Одобри го като качество!(после пак му възвърна предишния вид- това си му е мания, добре че не разрешават да разглобява и по магазините...).

Засега няма да ги ползвам, но като го направя- ще покажа!
На мен пък защо?! Rolling Eyes
И аз благодаря на Ати за перфораторчетата!  bouquet Перфорирах де що видя вкъщи! Joy Голям краста!
Огромни благодарности и на мимиту с кирилизация  Heart Eyes, която уши за Симона една овчичка. Перфектна е просто! Без нито един кусур! !! GrinningУтре ще я снимам на светло..

# 141
Аз имам едно питане за перфораторчетата. Тук в София не успях да намеря в Пикадили. Търсих и в някои магазини на ТЦМ, но също без резултат.
Моля да ми кажете, ако знаете къде мога да намеря.

# 142
Ако има Практикер в София newsm78
Аз се точех за варненския практикер, но така и не стана, та затова така....
А иначе и ние бая нещо нащракахме- килима стана в снежинки. Mr. Green Че всеки като се изреди по 2 пъти да пробва, а имахме и едно момченце на гости....то пробва и повече Peace. Здрави са!
Другото, което пропуснах да се оплача- мъжо разглоби и зарядното за батерии(не му стигна един перфоратор #Cussing out) и му остана болтчета...че не знам...

# 143
  • София
Сигурни ли сте, че в Практикер има такива перфоратори?

Мимиту, не бой се! Ако работи - няма проблем. Моичкия все така ги ремонтира уредите ooooh! Последно от миялната хартисаха бая неща, но пък тя си работи без грешка  newsm78

# 144
  • под тепетата
А някоя мама да е виждала в Пловдив такива перфораторчета,идеални са за ДГ и работата ми ?

# 145
Мими, заблуждаваш се за Практикер. Там има само от фигуралните ножици.

Аз искам пак да ви пусна една муха. Преди 3 години бях купила на едно дете за подарък ножичка, която е изцяло от пластмаса, включително и резците. Ножичката без проблем реже хартия и е невъзможно детето да се нарани с нея. Много искам да взема такава на дъщеря си, но никъде не намирам. Тогава я бях купила от магазин за сувенири, в който имаше закачливи детски моливи, химикали, тефтерчета.
Някой виждал ли е такова нещо? Или друг вид обезопасени ножички? Чудя се дали сега се внасят изобщо. В книжарниците ме гледат особено като ги питам.

# 146
  • София
Ати, още миналата година купих такава ножичка (изцяло пластмасова) за малката от кварталната ни книжарница. Струваше някъде около 3 лв. Наскоро обаче гледах в един магазин за левче, бяха 3 бр. в опаковка  - едната обикновена, втората зиг-заг, а третата пак някаква фигурална май, пак изцяло пластмасови. Не знам обаче дали са читави, т.е. дали режат поне хартия.

# 147
Ако има Практикер в София newsm78
Аз се точех за варненския практикер, но така и не стана, та затова така....
един перфоратор #Cussing out) и му остана болтчета...че не знам...

Има и е много близко до нас. И още да попитам: на кой сектор да ги търся там. Благодаря   bouquet

# 148
  • София
Мими, заблуждаваш се за Практикер. Там има само от фигуралните ножици.

Аз искам пак да ви пусна една муха. Преди 3 години бях купила на едно дете за подарък ножичка, която е изцяло от пластмаса, включително и резците. Ножичката без проблем реже хартия и е невъзможно детето да се нарани с нея. Много искам да взема такава на дъщеря си, но никъде не намирам. Тогава я бях купила от магазин за сувенири, в който имаше закачливи детски моливи, химикали, тефтерчета.
Някой виждал ли е такова нещо? Или друг вид обезопасени ножички? Чудя се дали сега се внасят изобщо. В книжарниците ме гледат особено като ги питам.
[/quote
Наистина ги има в магазините за 1 лев-3 броя за левче.Скоро си купих такива,и за хартия вършат работа.Проверете във вашия град,а ако не намерите,мога да
ви изпратя. Grinning

# 149
  • София
Боже,обърка се нещо цитата,извинете. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт