Направих си сама 2

• 31 245
  • 380
  •   1
Отговори
# 150
goldenova , Aти ме е поправила за Практикер...сори за дезинформацията...
Ножички, които са обезопасени има в офис 1, но не са пластмасови, а имат едно чопче, което ги заключва.
Големи мухи пускате, ей! Сега пък 3 в 1 във всичко по лев ли да търся за малката? newsm78

# 151
  • Вече в моята си приказка...
Ето обещаната по напред бръмбарска шапка. Доста зор видяхме докато я измислим.
http://mimivi.multiply.com/photos/hi-res/4/6?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F4%2F6
Дано се вижда. Първо боядисах щапката, защото беше черно-жълта. Изрязох от кутийка от течен шоколад бръмбарски рогчета, върху които залепих черна найлонова торбичка. Рогчетата завързах здраво с тел на диадема, пробих две дупки в шапката и пъхнах там рогцата. Стана много добре и се радвам на успеха си, защото не съм особено сръчна, но този път май се старах повече Embarassed

# 152
  • Габрово
MiRa_55 smile3501.

# 153
Благодаря.  Embarassed

# 154
Много сполучливи са станали. А с найлона изглеждат като истински   bouquet

# 155
Много сполучливи са станали. А с найлона изглеждат като истински   bouquet
Това беше и идеята - да лъщят. На снимката не се виждат много добре, на живо са по-хубави...

# 156
  • София
MiRa_55, шапката е станала много сполучлива   bouquet

А "бръмбарчо" е голям сладур  Grinning

# 157
Направих си сама...две картини Grinning

Озаглавих ги "Каменни фигури"1 и 2.Като идея използвах снимки на стааари надгробни камъни.От няколко години се каня да я разработя.Но...ще почакате малко за снимките, че мъжът ми бързаше да ги отнесе за изложбата, която е утре и забравихме да ги снимаме. #Cussing out

# 158
А чиститу!

# 159
Ето и от мен нещо - шапка и кошничка плетени от вестници.

и аз бих ги боядисала! става мнооооооого по-красиво!

# 160
  • София

Озаглавих ги "Каменни фигури"1 и 2.Като идея използвах снимки на стааари надгробни камъни.От няколко години се каня да я разработя.Но...ще почакате малко за снимките, че мъжът ми бързаше да ги отнесе за изложбата, която е утре и забравихме да ги снимаме. #Cussing out

Браво!   bouquet

Успех утре на откриването   bouquet

# 161

Малко зловещо ми звучи... #Crazy
Но няма да бързам с въпросите си, ще чакам с нетърпение снимки, за да разбера замисъла! Peace

# 162

Малко зловещо ми звучи... #Crazy
Но няма да бързам с въпросите си, ще чакам с нетърпение снимки, за да разбера замисъла! Peace

Защо мислиш толкова време се каня да разработвам формите и все отлагам? Но, ако трябва да защитя труда си, ще кажа, че един творец трябва да намира красотата и в грозното и в зловещото, а те просто са красиви произведения на каменоделския занаят, които аз се опитах да представя в живописна композиция, като човеци, които си говорят, или времето говори чрез тях по някакъв начин.Ние с мъжа ми и снимки правихме на тези камъни.Те са изпочупени, захвърлени на различни страни, защото вече са заменени от нови мраморни плочи.И аз се опитах да им дам живот в друга форма.Много се разбърборих. Peace

# 163
soft, знаеш ли, като се замислих мисля, че и аз съм виждала такива захварлени от времето надгробни плочи - позеленяли от вятъра и дъжда. Никога не ми е идвало наум да им "вдъхвам живот" във фантазиите си. Никога не ми е минавало през ум, че и тях човек е правил, вложил е част от душата си. Сигурно си права. Интересно ми стана - давай по-скоро снимки...

# 164
хайде, давай снимката, че аз съм разбрала нещо съвсем различно - представих си някаква твоя творба с някакви кромлехи например  Embarassed и затова много ме заинтригува  Blush но и сега ми е интересно!

а днес видях една студентка с дамска чанта, плетена от торбички и беше много хубава да ви кажа честно!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт