Направих си сама 2

• 31 179
  • 380
  •   1
Отговори
# 225
  • Разпиляна във въображението
пускай снимки, то хубавото си личи независимо от качеството на снимките

# 226
Летящата крава , би ли споделила технологията?
Разкошно се е получило!  bouquet

# 227
Аз се учих от тази книжка - http://www.4shared.com/file/16702961/6700e37d/Vishivka_Lentami_ot_A_do_YA.html  djvu формат е.

# 228
Направих си това от снимка на детето, картинка от Интернет, магнитчета и униформата на куклата войник,  която се счупи:)

# 229
  • Разпиляна във въображението
много идейно

# 230
  • Вече в моята си приказка...
savina_h, много добро хрумване. Аз такива неща "втора употреба" няма никога да се сетя да направя. Твоето много ми харесва!

# 231
Миме чантата е жестока! Кога успяваш бре жена?! Шиене,фотография,фотошоп и още кой знае колко хобита...  bouquet
Ми кротки са и децата!Мимиту, браво, кака!Чантата наистина е страшна, като тебе Laughing Laughing

# 232
Здравейте, мили плетачки, чиито никове са ми така близки! Здравейте и вие, владеещи други ръкоделия! Не изчетох цялата тема, но един ден ще го направя.
Легнаха ми на сърцето онези линкове на Дид-ка за плетене с найлонови торбички. Може ли някой да ми каже какво означават съкращенията sc и ch? Някакви бодове на 1 кука са сигурно, но идея си нямам какви.

# 233
Страхотни са бродериите на Летящата!На мен ми се видя трудно, а ивреме нямам, де.Но искам да се похваля:от училище подариха на милата ми дъщеря комплект със глина за моделиране.Веднага запретна ръкави детето и направи един мечок с раница на гърба newsm78, оцвети го, мина го с ферниз и го подари на класната си.Тъпата и майка чак тогава се усети:"Хии, ми аз щях да го показвам в "направих си...!","Спокойно, бе мамо, аз ще направя друго".Така и направи, стана много сладък мечок, само че я чакам да се върне от зелено, зада го оцвети и да ви го покажа.

# 234
и от мен една чанта от отпадъчни найлонови торбички:

# 235
и от мен една чанта от отпадъчни найлонови торбички:

Е, ся вече ме застреля! Страхотна е. Хем модна, хем без пари. Peace

# 236
е и на мен ми препоръчват едно цвете с убийствен аромат newsm78

Тука във форума мрем по няколко пъти на ден, да не ти пука! Wink

# 237
Страхотна чантичка!!! Поздравления!

И аз искам такава, но като гледам май на една кукучка  Cry

Затова си продължавам с вестниците, станах маниачка:)

Само вижте  bowuu 

,

,

Simple Smile Simple Smile

Толкова много неща започвам от мерак, и затова някои си стоят още със щипките и не са довършени, а и колко много фунийки ме чакат ....

# 238
Дид-ка,  и без да можеш да плетеш я какви красоти си сътворила!
Браво!!!

# 239
Мимка ,чантата е страхотна!
Дид-ка, и аз бях така известно време- само се чудех какво да изплета от вестници.Плетох, плетох, подарявах и сега съм доволна, че научих за тази чудесия, но май ми поомръзна. Rolling Eyes
Всичко ти се е получило страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт