Дефект и смяна на врата

• 415
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
"При липса на писмен отговор и яснота по горните въпроси ще подам жалба до КЗП."
Така завърших имейла към фирмата, звънна веднага,дойде , снима, обеща днес да  ми отговори писмено. Ще го изчакам  и пак тук ще се консултирам с всички Вас.
Разчитам:Blush

# 16
Често не се плашат от думи като ще подам жалба до КЗП, защото едно 99% от изреклите го, не го правят, и търговците го знаят това.
Но все пак, както си решите.
Аз съм на мнение, че е по-добре търговеца да знае, че някой отгоре го гледа - това в случай че има пусната жалба и КЗП се е свързала с търговеца. Доста по-различно може да действа в двата казуса - ако някой го надзирава от горе, или ако не го....но все пак вие ще си решите това.
Успех желая.

# 17
Често не се плашат от думи като ще подам жалба до КЗП, защото едно 99% от изреклите го, не го правят, и търговците го знаят това.
Но все пак, както си решите.
Аз съм на мнение, че е по-добре търговеца да знае, че някой отгоре го гледа - това в случай че има пусната жалба и КЗП се е свързала с търговеца. Доста по-различно може да действа в двата казуса - ако някой го надзирава от горе, или ако не го....но все пак вие ще си решите това.
Успех желая.
Благодаря Ви! За жалост всичко се случва по трудния начин

Общи условия

Активация на акаунт