💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 885
  • 209
  •   1
Отговори
# 195
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes много ме зарадва с твоите новини! Kissing Heart Включвам се веднага, толкова се радвам, че си открила такова приложение, което може да превежда и да слага бг. субтитри, това винаги ни е бил голям проблем при преводите! Видеото е страхотно, хареса ми превода, благодаря ти!
Зарадвах се и на новината от Бирсен, явно Пънар ще е новата ни партньорка, но и аз бих предпочела да си беше останал Евренол за режисьор, пък да видим.
Давай, мило, радвай ни с видеа със субки, пък ние с Пепи ще те подкрепяме! Kissing Heart
Пепи Kissing Heart

Цитат
Много популярния сега актьор Озан Акбаба, който игра заедно с Къванч Татлъту в много нашумелия на времето  сериал "Кузей Гюней"  говори по този начин за Kъванч Taтлъту и ролята му на Kузей:
"Мисля, че Kъванч е много талантлив актьор. Видях го със собствените си очи. Виждал съм го в по-късните му работи. И все още мисля така. Къванч изигра Кузей, той създаде красив образ, и хората много го обичаха"
Имайте хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:45 от queen_fenka

# 196
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря за новината. Айре, и аз съм като теб. Тъкмо свикнах с мисълта, че ще гледаме нещо много нестандартното с Джан Евренол. Той е много активен в ИГ и като гледах какво качва , в началото направо лошо ми ставаше, но някак си приех, че ще гледаме нещо различно и неочаквано. Сега ми е трудно да приема, че Хилал Сарал ще се справи с шпионски сериал, другаде е нейната сила. Да не слагам каруцата пред коня, може пък да ме изненада. Наистина докато не видя клапа с имена нищо няма да коментирам. То и включването на Серенай беше в последния момент пък какво стана, страхотен и неповторим тандем се оказаха. 😍
Сега ще сме в очакване и на други герои и актьори.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 197
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!
Признавам си, че не съм ви прочела изцяло.
Нямах много време, а и малко в повече ми дойде Айкито.
Личи, че не е чело обсъжданията в bg-mamma, не е гледало сериалите,
та да отговаря на въпроси по съдържанието за героите на Къванч.   
За мен първо е съдържанието, а след това анализите и ...
Трябва да стъпя на фактите, на мястото на героя, на превода и тогава ... 
Фенче, объркала си се. Не съм гледала на голям екран Сънят на пеперудата.
Kelebeğin Rüyası - 22 Şubat 2013 - Tr.
Сънят на пеперудата - премиера 22 февруари 2013 г.
Заснемането на филма беше през лятото на 2012 г.
Зимните сцени са с изкуствен сняг. Имаше ги в клипове.
Премиерата беше през февруари. Не си спомням добре, кога точно
се появи снимка на Берен и Кенан от премиерата с Къванч.
После последваха премиерите в Лондон и Берлин.
Не беше качен, или трудно се намираше в нета. С превода беше трудно.
Все пак по някое време се появи и го гледах, но нищо не разбрах.
Едва, когато го изтеглих по скайп, благодарение на Хелън, го изгледах.
После, четох много за двамата писатели и вече разбрах филма,
клиповете по заснемането, интервютата, ...   Гледах го отново,
но не съм участвала или била свидетел тогава на специално обсъждане.
Отделни постове имаше, но не и детайлно.
А и видеа, гифчета, кадри, трудно се намираха.
То е ясно, че Къванч се справя с ролята си както винаги,
но мен винаги ми е интересувало съдържанието, къде и кога
се развива действието, а това за СП става и с добър превод,
който излезе доста по-късно след премиерата.

Не разбрах това с Къванч, Пънар и Хилал друг проект ли е.
Нали беше Невъзможно. Сега гледам друго заглавие - Dönence - Тропик.

Приятни занимания, дружки!!!

# 198
Здравейте Айре благодаря за хубавата новина и програмата за превод Благодаря за всичко споделено

# 199
Привет момичета по вечерно време!!
Мерси за споделеното!! Flowers Hibiscus
Пепи Kissing Heart, Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
Благодаря сърдечно за подкрепата!!
още две клипчета от Беяз шоу, което е във връзка с филма.

и двете са доста забавни, но на някои места има думи на турски..........

всички награди на филма
Скрит текст:

и завършвам темата за филма с песен

Диве,

Цитат
Не разбрах това с Къванч, Пънар и Хилал друг проект ли е.
Нали беше Невъзможно. Сега гледам друго заглавие - Dönence - Тропик.
Това е сериала на Боздаг за Дисни, който се казва Dönence, това е заглавието, което обявиха в началото.

Пепи, със сигурност предпочитам Джан Евренол, млад е, иновативен, учил е в чужбина, има повече опит за платформи, много се зарадвах като го обявиха.
Хилал си лежи на старите лаври Expressionless и е малко старомодна, скучна, не може да снима мъжки сюжети, на нея й дай любовни драми.
Фенче Kissing Heart, Озан Акбаба си хвали Киво Hands Thumbsup, в момента той е доста популярен, хубаво играе от това, което съм гледала.
Терзи Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 23:32 от Airra

# 200
Пепи, Диве, Терзи, благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Диве, ами объркала съм се явно, вчера ли беше, а и нали ти все преди нас гледаш, та явно с "Хайде, бе сине" съм го объркала Blush
Отдавна пишем за сериала му за Дисни Тропици, който ще започне да се снима март месец, но явно не си ни чела.
Пепи, и аз не съм доволна от смяната на режисьора, ама ... Тази вечер рових, рових из темите и намерих само няколко коментара, през повечето време сме обсъждали КГ, който следяхме онлайн и чакахме по седмица и повече превод, та явно чак след превода сме го обсъждали повече Thinking
Скрит текст:
Цитат
Радвам се като малко дете на възторжения, радушен прием, който се оказва на Къванч и на колегите му, на предизвикващите истерия появи на любимеца ми и в Турция, и в Берлин, и в Лондон! Явно филма е страхотен, ако съдим от отзивите за него и от интереса, който провокира. Очаквам да го видя с изключително голямо нетърпение.  Heart Eyes Да ни е живо и здраво момчето! Praynig
Цитат
Хареса ми и на мен филма.  Peace Вече съм убедена, че това момче може да изиграе всичко, да се претвори във всеки един образ и роля ! Така добре се въплати в образа на обречения поет, стойката на тялото, прегърбената походка, нервното гризане на ноктите дори ...всеки детайл беше изигран страхотно. Толкова беше сляб, че само едни очи бяха останали у него ! Но какви очи само !  Crazy Хем тъжни, хем изпълнени с блясък и живот . Хем примирени, хем изпълнени с надежда за любов, за живот... и толкова трескави и страстни, когато твореше  и пишеше ли пишеше....
Харесаха ми и Мерт Фърат и Фара Зейнеп Абулахх, която въпреки малката си роля, се представи страхотно . Честно казано, не съм особено впечатлена от Билчин Белгин . Peace
Цитат
Уникален филм, уникален... Неразцъфналата, невероятна нежна любов, смачкана и стъпкана от сивото ежедневие и предразсъдъци  Tired Колко плаках за Медия и Рюшту, добре, че не показаха Музафер как умира, че щях да си срежа вените.... много ми въздейства този филм, много... А Киво - направо съм без думи... Даже вече не искам да го гледам в сапунки, това момче е за Холивуд  Crossing Arms Нямаше и следа от Кузей, Бехлюл, Халил и т.н. Един чисто нов образ - прегърбен, толкова сладко срамежлив, трескав на моменти, както сподели Госпожата.... как се преобразяваше това момче когато видеше Сузан, с каква чиста любов я обичаше... Музиката, атмосферата, дрехите - всичко беше супер...
Много неща не разбрах като говореха, например Мерт Фърат много заваля думите, него перманентно не го разбирах какво говори, но общата идея я схванах.
На теб какво не ти стана ясно. Питай, каквото съм разбрала - ще споделя
Терзи Kissing Heart
Айре Heart Eyes много ти благодаря, сладурче! Kissing Heart Друго си е Hands Clap, голямо удоволствие да гледаш с нормален превод, че гугулето хич не се справя Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря и за наградите, доста са и напълно заслужени! Също и за песента!
Аз все още тая надежди да не е Хилял, харесвам си я много, но не и за по-мъжки филми.
А Озан още в КГ си играеше много добре.
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 22:09 от queen_fenka

# 201
Значи да кажа, че това са едни от най - най -любимите ми видеа с участието на Къванч. Видеото, в което Къванч рецитира за Айтен преди години съвсем случайно ми попадна с руски превод. След време се сетих за него и знам, че изгубих сумата ти време докато отново го открия. Айре, от сърце ти благодаря за удоволствието ❤️

Друго много любимо е с песента .  Страхотно чувство за хумор, неповторим 😘  Много хубави моменти има в тези видеа.

Айре, от информацията, която намерих Джан Евренол няма голям опит също на платформите. Бил е в първия сезон на The Protector“, но са се разделили заради творчески различия, каквото и да значи това. Мисля, че е много хард за платформи той. Явно от Дисни са се уплашили /според мен/ точно от този му стил на снимане. Ами ще видим какво ще стане. Нападнахме жената, но пък ако някой режисьор познава отлично Къванч това е тя, така че да се надяваме на най - доброто и за двамата. Поне е ясно, че сценария е предварително готов и Къванч е бил заинтригуван от него, за да се съгласи да снима.

Фени, искрено ти благодаря за мненията, които си донесла. Това обаче не мога да подмина просто ей така, защото съм напълно съгласна с него, на сто процента

"Вече съм убедена, че това момче може да изиграе всичко, да се претвори във всеки един образ и роля ! Така добре се въплати в образа на обречения поет, стойката на тялото, прегърбената походка, нервното гризане на ноктите дори ...всеки детайл беше изигран страхотно. Толкова беше сляб, че само едни очи бяха останали у него ! Но какви очи само !  Crazy Хем тъжни, хем изпълнени с блясък и живот . Хем примирени, хем изпълнени с надежда за любов, за живот... и толкова трескави и страстни, когато твореше  и пишеше ли пишеше...."

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 202
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, нали ? Kissing Heart
Цитат
Значи да кажа, че това са едни от най - най -любимите ми видеа с участието на Къванч. Видеото, в което Къванч рецитира за Айтен преди години съвсем случайно ми попадна с руски превод. След време се сетих за него и знам, че изгубих сумата ти време докато отново го открия. Айре, от сърце ти благодаря за удоволствието ❤️
Друго много любимо е с песента .  Страхотно чувство за хумор, неповторим 😘  Много хубави моменти има в тези видеа.
Страхотен е Беяз, винаги беше много забавно в неговото шоу, нямам идея защо го спряха Thinking Едва сега видях, че показва книгите с поезията на Музафер и Руштю, преди не бях обръщала внимание. Много се смях, когато разказваха за хореографията на Къванч за боя върху Музафер, и веднага се сетих какво разказваше за сцената в пекарната Мустафа Авкъран, че Киво го е карал да го удря както си трябва, за да е реално Smile
Намерих си пеперудени колажи от една моя стара любима дружка Heart

Нашият красив фотограф Heart

За хубаво настроение, нека денят ви е прекрасен, дружки! Hug

# 203
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, благодаря 😍 Винаги е интересно да надникнем зад кулисите, но аз предпочитам това да става след като сериала или филма вече са изгледани. По време на излъчването ми се губи "магията" на сцените.

Ако искате да продължим анализа на ролята на Къванч в Курт Сейт и Шура 🤔 Довечера ще мога да споделя, но както вие кажете.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 204
Пепи, с голямо удоволствие ще прочета анализа на Айки за Курт Сеит Еминоф Kissing Heart

# 205

Привет момичета!! Yum

Фенче Kissing Heart, страхотни коментари за СП и Къванч!! знам авторите- Госпожата и може би Хелън Thinking
за сцените, когато бият героите на Киво, боя все не му стига, иска по-силно, че да е достоверно Grinning
специално за теб Heart Exl
въобще не разбрах за какво става на въпрос

Пепи, може и да си права за Евренол, има логика.
Цитат
Айре, от сърце ти благодаря за удоволствието ❤️
радвам се !! Heart Exl
дай някое видео, което искаш да има субки.
може да минем към КСШ. Hands V

чакат феновете - Къванч и Пънар

# 206

Айре, с удоволствие ще се възползвам от предложението ти 😍

# 207
Айре Heart Eyes много ти благодаря, джанъм! Kissing Heart Да, почти нищо не се разбира, явно е част от някакво предаване, важното е, че Къванч каза на момчето , че ще го подкрепя морално и материално винаги, сигурно са се оженили без благословията на родителите си, знам ли ? Thinking И ми хареса какво каза водещия - най-красивия мъж на света и най-добрия модел - съгласна съм с него Stuck Out Tongue Winking Eye
Позна за Госпожата и Хелънчето, първия е на Синя Лагуна, не зная дали сте се засичали в темите Thinking
Пепи, супер избор! Hands Plus1 Да, да продължим с Курт Сеит, още един мой много любим образ на Къванч Heart

# 208
  • AMS

Привет, дружки!!!
Айре, Фенче, Пепи, Терзи, благодаря за споделеното и реакциите!!!
Фенче, чета ви, но не винаги вдявам за какво става дума.

Скрит текст:
Има важни постове, които се редактират,
след като съм ги прочела, та даже и лайкнала.
Страницата не ме връща на редактирам пост
и така си продължавам не разбирайки.
Ето постовете, на които не съм се върнала после.
https://bg-mam.ma/p/1845439/50749358
https://bg-mam.ma/p/1845439/50751059"
Затова и пиша "Вече забравих какво беше за Невъзможно.",
мислейки си за Невъзможно, и за агент от Невъзможно.
и за партньорка Пънар в Невъзможно.
И като чета нататък -  нищо не е сигурно, не се знае, а дано, ... ,  
го подминавам като несигурно.
То вярно, че напоследък съм разсеяна и неконцентрирана,
но пък, да не реагирам на новината за нов проект на Къванч!?
Да не съм изразила радостта си, да не съм пожелала успех, ...  
Явно не съм могла да разбера и от многото текстове от Айкито,
от разбърканите спомени, публикации, интервюта, видеа,
за предишни проекти и герои на Къванч, скачане от един проект на друг.  
Това чувство, че не ви разбирам ме накара да напиша -
"Признавам си, че не съм ви прочела изцяло."  
Правилното е, че не съм ви разбрала изцяло.
Често оставам с усещането, че дискусията я водите някъде другаде,
и че вие само си знаете за какво иде реч.
Знам, че сте си близки, няма лошо, бъдете все така,
но все пак има доста четящи, които влизат в темата
за информация за Къванч и искат бързо да се ориентират.
А и най-важното страницата не връща на редактирани постове.
Признавам си пропуска!!! Извинете още веднъж!!!
А сега да се отчета подобаващо >>>

Успех на новия проект  Dönence / Тропик с  Къванч  и Пънар  
на Bozdağ Film за Disney+  с режисьор  Хилал Сарал

Бъдете здрави, дружки!!!

# 209

Щом сте казали да публикувам . Heart Eyes

Скрит текст:
„Курт Сейт и Шура“ – Сейт, мъжът на избора
След крехкостта на Музафер,
Сейт идва като тежък ботуш върху земята.
Сейт не се колебае. Той не анализира чувствата си до безкрай. Той избира — и после плаща цената. В свят, който се разпада, в империя, която умира, Сейт остава прав. Не защото не се страхува, а защото така разбира честта.
Къванч Татлъту тук изгради мъж от друга епоха. Мъж, за когото любовта не е лично преживяване, а съдба, която влиза в конфликт с дълга. Сейт обича силно, но живее според кодекс, който не позволява половинчати решения.
В погледа му има твърдост. Но и тъга. Защото той знае, че каквото и да избере, ще загуби нещо. И все пак не бяга. Не се крие. Не отстъпва.
Това е ролята, в която Къванч носи физическа тежест — походка, стойка, глас. Всичко е по-едро, по-тежко, по-контролирано. Сейт не си позволява разпад. Той се държи — докато може.
Любовта тук не е бунт.
Тя е изпитание.
И може би най-тъжното в Сейт е, че той никога не е свободен. Нито от историята, нито от произхода си, нито от собствените си принципи. Това е мъж, който знае кой е… и именно това го ограничава.
След всички образи преди него, Сейт е кулминация на мъжествеността — не като чар, не като страст, а като отговорност.

Лека HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт