💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 121 💙

• 6 458
  • 195
  •   1
Отговори
# 150
Както обещах - Кузей .Heartpulse

Но този път текстовете са два , за да се види как на един и същ въпрос ,Айки отговоря по различен начин Grinning
Приятно четене .

Скрит текст:
„Север–Юг“ – Кузей, мъжът който пое целия удар
Ако Мехмет се учеше да обича,
ако Халил бягаше,
ако Бехлюл изкушаваше,
то Кузей просто издържаше.
Кузей не беше красивата мечта. Той беше тежестта. Мъж, който още от млад носи вина, която не е изцяло негова, но я плаща докрай. Животът не го изкушава — животът го блъска. И Къванч Татлъту за първи път свали чара и остави само суровото.
В погледа на Кузей нямаше обещания. Имаше умора. Имаше гняв, който не търси изход, а справедливост. Той не беше мъж, който говори красиво. Той говореше като човек, който е загубил правото да бъде лек.
Любовта при Кузей не беше спасение.
Тя беше лукс.
Той обича като човек, който първо трябва да оцелее. Като човек, който знае, че ако пусне чувствата си, всичко може да рухне. И точно тук Къванч направи най-трудното — изигра герой, който не иска да бъде харесван, а разбран.
Кузей беше герой без поза. Груб, понякога несправедлив, често сам. Но честен. Болезнено честен. Той не избира лесното, защото никога не го е имал. И затова всяко негово мълчание тежи повече от всяка страст на Бехлюл.
Това беше ролята, в която Къванч порасна окончателно. Тук нямаше място за красота — тя само пречеше. Имаше тяло, което поема удари, и душа, която не знае как да си почине.
„Север–Юг“ не пита дали любовта побеждава.
Пита кой остава прав, когато всичко друго е изгубено.
И Кузей остава. Не като победител. А като човек, който е минал през огъня и не е избягал.
След Кузей вече беше ясно:
Къванч Татлъту може да бъде романтичен, опасен, грешен…
но най-силен е, когато е счупен.
Защото има роли, които те правят звезда.
Има роли, които те правят актьор.
А има роли, които те правят истина.
Кузей беше такава.
„Кузей избра ли да бъде справедлив — или просто никога не си позволи да бъде щастлив?“

Ако Мехмет беше обещанието на любовта,
ако Халил беше нейната чистота,
ако Бехлюл беше грехът, който знае, че е грях,
то Кузей е цената.
Кузей не е герой, който се появява, за да бъде обичан. Той влиза в историята като проблем, като сблъсък, като тежест. Още от първия момент е ясно, че това е мъж, който носи повече, отколкото му се полага. В погледа му няма лекота, няма мечтателност, няма наивност. Има умора. Не физическа, а морална. Умората на човек, който твърде рано е разбрал, че светът не е справедлив и че някой трябва да плати за това.
Кузей е изграден от противоречия. Той е буен и агресивен, но никога без причина. Той е суров, но не е жесток. Той е затворен, но не е безчувствен. Всичко в него е реакция – на несправедливост, на предателство, на това, че животът му е бил отнет още преди да започне. Най-голямата трагедия на Кузей не е затворът, не е загубената любов, не е дори конфликтът с брат му. Най-голямата му трагедия е, че още в самото начало той приема ролята на човек, който трябва да понесе удара вместо другите.
Любовта при Кузей не е убежище. Тя не го спасява и не го успокоява. Любовта при него е още една отговорност. Той обича дълбоко, вярно и безрезервно, но никога не си позволява да постави това над чувството си за справедливост. За него любовта не е оправдание да избягаш, а причина да останеш и да поемеш още. И точно затова любовта му винаги е обречена да бъде непълна. Не защото не е истинска, а защото Кузей никога не избира себе си.
Той не е като Бехлюл, който знае, че греши и въпреки това продължава. Кузей знае какво е правилното и го следва, дори когато то го унищожава. В това има нещо героично, но и нещо дълбоко трагично. Защото светът не възнаграждава такива хора. Светът ги използва.
Кузей не се жертва веднъж. Той се жертва всеки ден. В малките избори, в мълчанията, в отстъпленията. В това, че поема вина, която не е негова. В това, че защитава хора, които не винаги го заслужават. В това, че приема самотата като естествено състояние. Той не драматизира жертвата си, не я издига в култ. Тя просто е част от него, както дишането.
В тази роля Къванч прави нещо изключително трудно – той не търси съчувствие. Не украсява болката, не я романтизира. Кузей не плаче красиво, не страда ефектно. Той стиска зъби. Мълчи. Избухва. После пак мълчи. И точно в това мълчание зрителят започва да разбира колко сам е този човек.
Кузей е мъж, който вярва, че ако той не поеме товара, никой няма да го направи. Че ако той не бъде силен, всичко ще се разпадне. И това убеждение го държи изправен, но и го пречупва. Защото никой човек не може да бъде крепост завинаги.
И затова Кузей остава един от най-обичаните образи. Не защото е идеален, а защото е болезнено човешки. В него има гняв, грешки, крайности, но има и нещо рядко – абсолютна вярност към собственото му разбиране за чест.
И когато историята свърши, остава един въпрос, който не спира да боли:
Кузей наистина ли беше силен…
или просто никога не си позволи да бъде слаб?

Е, Айре... ще поработим по въпроса 😍

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 23:42 от pe04

# 151
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Айре Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено, страхотни сте! Kissing Heart
Това май беше последната реклама, всичките са чудесни! Hands Clap

Пепи, благодаря, много ми харесаха и двата текста на Айки Hands Clap Според мен смисъла и в двата е един, просто формулировката на думите е различна.
Цитат
И точно тук Къванч направи най-трудното — изигра герой, който не иска да бъде харесван, а разбран.
Кузей беше герой без поза. Груб, понякога несправедлив, често сам. Но честен. Болезнено честен. Той не избира лесното, защото никога не го е имал. И затова всяко негово мълчание тежи повече от всяка страст на Бехлюл.
Това беше ролята, в която Къванч порасна окончателно. Тук нямаше място за красота — тя само пречеше. Имаше тяло, което поема удари, и душа, която не знае как да си почине.
Цитат
Къванч Татлъту може да бъде романтичен, опасен, грешен…
но най-силен е, когато е счупен.
Защото има роли, които те правят звезда.
Има роли, които те правят актьор.
А има роли, които те правят истина.
Кузей беше такава.
На въпроса отговарям - дълго време Кузей не си позволяваше да е щастлив, но най - на края си го позволи и най-сетне помисли и за себе си.
Цитат
В погледа му няма лекота, няма мечтателност, няма наивност. Има умора. Не физическа, а морална. Умората на човек, който твърде рано е разбрал, че светът не е справедлив и че някой трябва да плати за това.
Кузей е изграден от противоречия. Той е буен и агресивен, но никога без причина. Той е суров, но не е жесток. Той е затворен, но не е безчувствен. Всичко в него е реакция – на несправедливост, на предателство, на това, че животът му е бил отнет още преди да започне. Най-голямата трагедия на Кузей не е затворът, не е загубената любов, не е дори конфликтът с брат му. Най-голямата му трагедия е, че още в самото начало той приема ролята на човек, който трябва да понесе удара вместо другите.
Цитат
Кузей знае какво е правилното и го следва, дори когато то го унищожава. В това има нещо героично, но и нещо дълбоко трагично. Защото светът не възнаграждава такива хора. Светът ги използва.
Кузей не се жертва веднъж. Той се жертва всеки ден. В малките избори, в мълчанията, в отстъпленията. В това, че поема вина, която не е негова. В това, че защитава хора, които не винаги го заслужават. В това, че приема самотата като естествено състояние. Той не драматизира жертвата си, не я издига в култ. Тя просто е част от него, както дишането.
В тази роля Къванч прави нещо изключително трудно – той не търси съчувствие. Не украсява болката, не я романтизира. Кузей не плаче красиво, не страда ефектно. Той стиска зъби. Мълчи. Избухва. После пак мълчи. И точно в това мълчание зрителят започва да разбира колко сам е този човек.
Цитат
Кузей е мъж, който вярва, че ако той не поеме товара, никой няма да го направи. Че ако той не бъде силен, всичко ще се разпадне. И това убеждение го държи изправен, но и го пречупва. Защото никой човек не може да бъде крепост завинаги.
И затова Кузей остава един от най-обичаните образи. Не защото е идеален, а защото е болезнено човешки. В него има гняв, грешки, крайности, но има и нещо рядко – абсолютна вярност към собственото му разбиране за чест.
На въпроса Кузей наистина ли беше силен…
или просто никога не си позволи да бъде слаб? - И двете, беше силен и не си позволяваше да бъде слаб до последно, но заради Джемре го направи и си позволи да е щастлив.

И още нещо интересно от подругите във ФБ
Цитат
Къванч Татлъту и неговите фенове
Популярният, винаги желан, разпознаваем и талантлив актьор ни зарадва с няколко снимки с фенове през януари 2026 г.
Знаем, че Къванч Татлъту не е суетен или мегаломан. Той е много скромен и срамежлив по природа. Много от неговите колеги и приятели са потвърдили това.
Но той не отказва да се снима с фен, който се приближи до него.
Ето какво казва самият Къванч Татлъту за отношението си към правенето на снимки с фенове:
"Не съм обидил нито един човек, който се е обърнал към мен и е поискал снимка. Защото може никога повече да не срещна този човек. Този човек ме цени и такава възможност може никога да не се появи отново. Знаете ли, преди около 3-4 години подобни молби наистина ме дразнеха. Някой напълно непознат се обръщаше към мен, докато си бъбрех с приятели, и ме молеше за снимка, та те ми отнемаха от личното време.
Въпреки, че винаги изпълнявах тези молби, вътрешно бях раздразнен. После осъзнах, че е безсмислено да правя това. Тези хора са прави по свой начин, ако бях на тяхно място, и аз щях да искам да направя снимка.“
Честно и открито! Това беше казано преди около 10 години.
Естествено, днес Къванч Татлъту никога не е "раздразнен“ и винаги с удоволствие се снима с феновете си! 💖

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 09:52 от queen_fenka

# 152
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, очаквах да си по -критична 😜 🤭 знам колко много обичаш Кузей.
Сега да ти благодаря за това, което носиш в темата. Много ми беше интересно интервюто с Йозджан Алпер. Въобще изборите на Къванч за филми е изцяло по мой вкус. Знам, че не е за всеки Празникът на влюбените, но аз изключително много го харесвам.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 153
Привет Hug

следобедното кафе е от мен...надявам се, че не прекалявам....

Пепи, страхотен анализ от Айки, този много ме развълнува, защото обожавам Кузей! Heart Благодаря ти! и за още едно изречение свързано с твоя помощ! Kissing Heart Hug

„Кузей избра ли да бъде справедлив — или просто никога не си позволи да бъде щастлив?“

Кузей си позволи да бъде щастлив, след дълга борба със себе си и разбирайки, че Джемре е единствената, която не го предаде, това го каза на гроба на Али....

може ли ние да задаваме въпроси, или ще те затрудним?
предлагам на СЮ да останем повече....и без това няма закъде да бързаме.

Фенче Kissing Heart, мерси!! явно това Къванч го е казал в старо интервю, не го помня.

търсих един уникален клип на Анна, но не можах да го намеря..../ще й пиша/

тая снимка-само двамата не си я спомням.....

хубав ден!!

# 154
Айре, няма проблем 😍 Само не обещавам веднага да публикувам.

# 155
Здравейте Благодаря за всичко споделено

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/yilin-itibarlilari- … lerine-kavustu-3/

Kadın Marka Yüzü: Afra Saraçoğlu
Erkek Marka Yüzü: Kıvanç Tatlıtuğ

# 156
Пепи, е как да съм критична, когато няма за какво ? Наистина много ми хареса анализа на Айки именно за най-любимия ми Кивов герой, добре го е усетил колко необикновено чисто човече беше Кузей Hands Clap

А някои не го харесваха Thinking Ама хора всякакви, аз пък сто пъти предпочитам такива хора да присъстват в живота ми, отколкото префинени мерзавци като брат му . Добре, че бяха единици Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes кафето никога не ми е в повече! Kissing Heart
Аз го помня добре това интервю на Киво, само защото съм го превеждала Smile
Мдаа, има много какво да се каже за КГ, наистина за никъде не бързаме.
Започвам да обмислям какви въпроси ще задам на Айки.
Терзи Kissing Heart

# 157
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за всичко споделено!!!
Рекламата е супер. Къванч е пак умопомрачителен.
За Кузей Айкито е много добъро.
С началото съм напълно съгласна.
"Ако Мехмет беше обещанието на любовта,
ако Халил беше нейната чистота,
ако Бехлюл беше грехът, който знае, че е грях,
то Кузей е цената."
Но нататък ми се струва излишно да вмъква сравненията с Бехлюл.
"И затова всяко негово мълчание тежи повече от всяка страст на Бехлюл."
"Той не е като Бехлюл, който знае, че греши и въпреки това продължава."
Кузей е достатъчно силен образ, за да се подсилват качествата му
със сравнения с друг герой от друг сериал.
А и това, че Кузей не бил красив - ами, ами ...
Та и в гръб е красив. 

За мен Кузей първо е невинен и после всичко останало.
Не можех да се примиря, как им даде сърце,
да го вкарат в затвора невинен.

А за снимките, си спомням, че Къванч беше казал,
че като малък, много е искал да се снима с Екрем Бора,
та знае какво изпитват феновете.
Приятни занимания, дружки!!!

Скрит текст:

# 158
Диве, благодаря ти! Kissing Heart
Добре, че ме подсети какво забравих да напиша като единствена забележка - Кузей и външно и вътрешно беше красота! Heart

И поне за мен никой не плаче толкова красиво и истински както Къванч Heart

Сетих се какво да попитам Айки - Какво мисли за двамата братя ? Кой обичаше истински Джемре от двамата ? Наистина ли никой не попита Гюней как се чувства, никой не пожела да поговори с него, както твърдяха някои дружки на времето ? Какво мисли за образите на Зейнеп и Джемре ? Засега толкова.
Дружки, да ви почерпя, че нашия мъник днес направи 4 годинки! Heart Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
А след 2  1/2 м. и нашия локум Курт Ефе! Flowers Four Leaf Clover Heart
Лека вечер, дружки! Hug

# 159
Диве Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, Терзи Hug
Пепи Kissing Heart, не искаме отговор веднага, споко! Blush

Да отразя поредната награда, отново спечелена  от Къванч!! Nature Star
Най- успешно и реномирано мъжко рекламно лице за 2025 г. от One Awards,  организирано от Marketing Türkiye.

Фенче Kissing Heart, да ви е жив и здрав!! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Кузей и външно и вътрешно беше красота!
със сигурност!! Heart Eyes
аа много въпроси си задала...ще натовариш мисловната дейност на Айки Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
тоя според мен е излишен Rolling Eyes/ много обичаш да се връщаш в миналото Wink/-----Наистина ли никой не попита Гюней как се чувства, никой не пожела да поговори с него, както твърдяха някои дружки на времето ?
моя е- Какво мислиш за омразата и завистта на Гюней към Кузей? какви бяха причините според теб?

лека вечер!!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:38 от Airra

# 160
Айре, право в десетката .....Айки тази вечер се срина JoyJoyJoy
Тъй като снощи качих два текста, а той ми предложи да погледнем от още един ъгъл образа на Кузей, аз написах ДА и това се получи. Забележете с какво предложение завърши Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Ако искаш, следващият път можем да направим нещо още по-фино:
Кузей и жертвата – избор ли е или присъда?
Там вече влизаме съвсем дълбоко.
Да
Добре. Влизаме още по-навътре. Бавно. Без украса.
Кузей не става жертва в един конкретен момент. Той не взема едно драматично решение и не казва „ето, жертвам се“. При него жертвата не е акт, а състояние. Тя започва много преди затвора, преди любовта, преди сблъсъка с брат му. Започва в мига, в който приема, че някой трябва да плати – и този някой най-често ще бъде той.
На повърхността изглежда като избор. Кузей е човек на принципите, човек на честта, човек, който
действа съзнателно. Той не е манипулиран, не е заблуден, не е слаб. И точно това прави жертвата му толкова трудна за преглъщане. Защото той знае какво прави. Знае цената. И въпреки това продължава.Но ако се вгледаме по-дълбоко, започва да личи нещо друго. Кузей е възпитан да вярва, че стойността му идва от това колко понася. Че любовта се заслужава чрез търпение. Че справедливостта винаги изисква лична жертва. Че да отстъпиш не е слабост, а морално превъзходство. И така жертвата престава да бъде избор и се превръща в негова идентичност.
Той не си задава въпроса „искам ли това“, а „правилно ли е“. И почти винаги правилното означава да се откаже. От любов. От щастие. От лекота. От себе си. Кузей не вярва, че има право на щастие, ако около него има някой, който страда повече. Това е неговата вътрешна присъда.
Любовта ясно показва това. Той не я използва, за да избяга, а за да се върже още по-здраво към отговорността. Когато обича, той не казва „ела с мен“, а „остани в безопасност“. Той не се бори за личното си щастие, а за това другият да не бъде наранен, дори ако цената е самотата му. Това не е романтичен жест. Това е дълбоко вкоренено убеждение, че неговото място е на заден план.
И тук се появява големият парадокс. Кузей изглежда силен, защото понася всичко. Но всъщност тази сила е начин да не се изправи срещу най-страшното – мисълта, че може да избере себе си и светът няма да се срине. Че може да бъде щастлив и това няма да е предателство.
Жертвата при Кузей е едновременно избор и присъда. Избор, защото никой не го държи насила. Присъда, защото той никога не си позволява алтернатива. Той не вярва, че заслужава живот без тежест. И точно това го прави толкова трагичен и толкова обичан.
В тази роля Къванч показва не просто мъж, който страда, а мъж, който е научен да страда правилно. Без шум. Без оплакване. Без очакване на награда. И зрителят усеща, че това не е поза, а вътрешен закон.
И когато всичко свърши, остава най-болезненият въпрос от всички:
Ако никой не беше имал нужда от жертвата на Кузей…
щеше ли той изобщо да знае как да живее по друг начин?
Ако искаш, следващото ниво е още по-лично:
Кузей и братът – любов, вина и нуждата да бъдеш по-силният.

Понеже говорм за Кузей да сложа и нещо актуално от Йойкю , от реклама за Estee Lauder.

Мисля, че от Мави всеки ден благодарят, че са направили най- правилния избор точно, когато е трябвало Blue Heart

Фени, честит да е големия сладур Heart

Лека 🤗 🤗 🤗

# 161
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за поздравите и за споделеното Айре Heart Eyes, Пепи! Kissing Heart За кой път вече ашкъма ни е обявен за най-добър мъжки посланик на марка за 2025 г. на THE ONE Awards Integrated Marketing, ежегодна церемония по награждаване, считана за най-важната в областта на маркетинга, организирана от Marketing Türkiye.
Цитат
Мисля, че от Мави всеки ден благодарят, че са направили най- правилния избор точно, когато е трябвало Blue Heart
Пепи, ами сигурно благодарят, защото на времето не помня за една или две години, бяха сменили Киво с Керем Б., а после явно видяха, че не им се получава толкова добре и побързаха отново да си върнат кокошката, която им снася златни яйца - Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye
Хареса ми отново какво е написал Айки! И предложението му си го бива Hands Plus1
Айре Heart Eyes ами няма да отговаря Айки на всички въпроси наведнъж, споко Smile Връщам се в миналото, защото този въпрос е важен, аз поне не съм съгласна, че никой не се опита да поговори с Гюней, да разбере той как се чувства - брат му, баща му, дори Джемре опитаха, той не пожела! И после реве, че е напълно сам, ми то каквото ти самия можеш да си направиш, никой друг не може Worried
Ето ви още малко стари видеа, които са се запазили:

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:31 от queen_fenka

# 162
Здравейте Благодаря за споделеното
Фенче да е жив и здрав малкия юнак и много да Ви радва

# 163
Терзи, благодаря ти! Kissing Heart
В това много старо видео ми е направо божествено красив ашкъма ни! Коса, чело, вежди, очи, мигли, нос, уста, зъби, всяка негова черта е просто съвършена! Heart

# 164
Привет момичета!! Hug

Терзи Hug
Пепи Kissing Heart, направо знам как се чувства и чета мислите на Айки!! Grinning
много ми хареса и новия коментар за Кузей!! Hands Plus1
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
има няколко групи в ютуб, където са се запазили супер много стари видеа Hands V
в това видео, Къванч си е с моделската визия Heart Eyes, променил се е оттогава, напълно нормално....
като спомена Керем...
Скрит текст:
в момента мъжката мода е oversize/свръх големи/
надявам се Башак да не облича любимия си с такива панталони Wink

от kt_fans
https://www.instagram.com/p/DUQ7f3ljX4h/
Цитат
Известният консултант по комуникациите Йозгюр Арас хвали Къванч Татлъту, казвайки:
„Къванч Татлъту никога не се е променил, никога не е губил своята учтивост и скромност.
Башак Дизер също е невероятно невероятна, тя изобщо не се е променила, никога не се е хвърляла в светлината на прожекторите. Те се балансират прекрасно.“

📍Пълен превод…

📍Йозгюр Арас: Например, познавам хора, които никога не са се променили, като Къванч Татлъту.
Мъжът, който участва в конкурса за най-добър модел, е абсолютно същият, какъвто е сега.
Той е пораснал, чупи рекорди за рейтинги, печели много пари, но не се отказва от нищо, доколкото е възможно. Никога не губи своята учтивост, скромност, смирение.
📍Водещ: Семейният му живот също върви много добре. Той, разбира се, е чудесен пример.
- Има още едно нещо, което никога не се променя. Дори да сложите най-красивата актриса до Къванч Татлътую, не е ли Къванч още по-красив?
📍Йозгюр Арас: Машаллах. Нека Аллах винаги го пази такъв. Той наистина е красив мъж. За това винаги се моля. Нека Аллах даде още повече на такива мили и признателни хора. Нека пътищата им бъдат отворени и бизнесът им да просперира.

📍Водещ: Но има нещо интересно в него. Например, сложете най-красивата актриса до него; Къванч Татлъту все пак се оказва „красивата“.
Когато обаче го погледнете, докато е със съпругата си, тя има толкова характерна стойка.
Всъщност той избра оригинална дама да бъде до него, която можеше да противодейства на красотата му, знаете, както бихте върнали сервис с тенис ракета.
📍Йозгюр Арас: Защото Башак също е  невероятна. Тя изобщо не се е променила. Тя никога не се е хвърляла в светлината на прожекторите. Така че те живеят живота си, балансирайки се красиво.
Детето им също е много мило. Нека Аллах им дари всички дълги години живот.

📍Водещ: Какво мислите за актьорската игра на Къванч?
📍Йозгюр Арас: Мисля, че е много успешен. Усъвършенствал се е. Инвестирал е в себе си. Винаги е правил крачка напред.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 14:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт