Отговори
# 75
Но пък ето - една част от мъжете са убедени, че точно те са причината да се мени модата при формата на маникюра, цветове, нюанси. Ако им намекнеш за нещо гейско, веднага се обиждат.

# 76
Моите скромни наблюдения са, че мъжете гледат ръката, пръстите, евентуално цвят на маникюра, но чак форма и нюанси – не. За тях е или красиво, или сиганско.

# 77
  • Далечният изток
При мен се е получило като рутина. Не мога да изляза от вкъщи без прическа, ненаконтена и без грим, поне червило. Абсурд. На 50 години няма кого да съблазнявам, нито кой да ме хареса тепърва. Просто искам да изглеждам добре. Като се разминавам с хората, да ми се усмихват, да ме поздравяват, да ми правят комплимент за шал, рокля, чанта или бижу. Ей така за мое си самочувствие...

# 78
По-скоро жените влизат във връзка с идеята да променят мъжа. Като де оженим, той ще спре това и това примерно и т.н. Мъжете като си харесат жена обикновено искат обратното, да не се променя. И накрая жената се променя, а мъжът не иска и става мазало.

# 79
Тънка е границата да съумееш да запазиш индивидуалността си и в същото време да имаш партньор, с който се обичате, уважавате и цените.
Както и всеки да има пространство да диша. Не е трудно, стига да уцелиш човека.
И не, хората когато се събират не го правят с идеята да се променят един друг, а да съумеят да се приемат, въпреки различията си.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 12:04 от happy doc

# 80
  • Обран бостан ;)
По-скоро жените влизат във връзка с идеята да променят мъжа. Като де оженим, той ще спре това и това примерно и т.н. Мъжете като си харесат жена обикновено искат обратното, да не се променя. И накрая жената се променя, а мъжът не иска и става мазало.

Зависи в каква посока се променя. Ако е към истерика, няма как на мъжа да му хареса.

# 81

Много верен коментар. Част от мъжете, които не могат да хванат жена, каквато мислят, че заслужават, се примиряват с компромисна такава, като обаче продължават да се оглеждат за нещо по-добро. Нямам в близкото си обкръжение такива, които да се опитват да подобрят наличната.

# 82
  • София
Някои жени се гласят за себе си, други заради мъжете, трети заради конкуренцията, четвърти заради някакъв микс от тези или други причини. Пак зор за тоя общ знаменател Joy

Аз да попитам мъжете в темата, мъжете защо правят мускули и пускат бради? За да се харесат на жените, на себе си или за да се конкурират с другите мъже? Smile

Ами нали си стават "половинки" хората. Части от едно цяло. Колкото и да е метафорично. Индивидуализмът няма как да не отстъпи малко като имаш партньор. Иначе сте съквартиранти.
Манипулирането си е все така изяваа на първосигналност, индивидуализмът обаче, за хора дето се събират заедно е малко като оная приказка дето завършва с хем душата в рая.

Индивидуализъм и едно, индивидуалност друго.

# 83
Аз се харесвам достатъчно много, за да се поддавам на нечии фетиши.

# 84
Не харесвам нито мускули, нито   бради...брррр....та това изобщо не е общовалидно.

# 85
Моите скромни наблюдения са, че мъжете гледат ръката, пръстите, евентуално цвят на маникюра, но чак форма и нюанси – не. За тях е или красиво, или сиганско.

Моят опит сочи че гледат Сиси, дупе, женствена фигура, младост, лице, някои и характер - ама нокти и ръце мислех че на мъжете им е последна грижа.

Преди години слушах диалог между колеги мъже - единия на 40+, другият на 19-20.
Възрастният обясняваше нещо на младежа, свързано с гаджето на младежа и диалогът завърши с нещо от сорта на "Ако тя те обича ще се промени за теб!".
Чак се погнусих от тая реплика.

Манипулации във връзката не са ок, но приемането на влияние е нормално - виждаш нещо добро в другия и навиците му и решаваш, че от утре и ти ще правиш с него коремни преси сутрин...
Повлияването от някого, когото обичаме или уважаваме е нормално - за съжаление по същия начин се повлияваме и когато другият има вредни навици - той яде торти за вечеря, защо и аз да не си хапна едно мъничко парченце ..

# 86
Мъжете с вкус всичко гледат. И сиси, и очи, и дупе, и нокти, коса, лице. Мъжете с най-добър вкус гледат най-вече лицето на една жена, мъжете се влюбват в идеали.
Разбира се, не за всеки е валидно. Простаци да искаш.
Но на кого му дреме за тях.
Никой мъж, влюбен истински не би искал да променя жената.
А тези, които искат – да му мислят жените позволили подобно отношение.

# 87
  • SF
Има мъже, които оглеждат всичко - започват от деколтето, дупе, талия, крак, шия, ръцете и лака, косата. Но ако ги питаш с какъв цвят лак е била жената, с която цяла седмица излиза, може и да не се сети.

# 88
Средно-статистическия мъж, тоест 80-90% от мъжете, гледа лак и маникюр ама друг път. Не е от липса на вкус, нито простащина, моля ви се. Съвсем друго го интересува в жената. А много и всичко забелязващите повечето са коцкари.

# 89
  • SF
Не гледат маникюр, очна линия, не се интересуват от бижуто на дамата, но ако е с грозни нокти, ще му направи впечатление. Говорим за интелигентни, добре изглеждащи мъже, самите те поддържани.

Общи условия

Активация на акаунт