Отговори
# 180
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да не говорим за плешивостта.
 Корема може да намалее с диета и спорт, плешивостта не може да се контролира, евентуално в Турция, да му посадят коса... Simple Smile

# 181
  • SF
Ще го намалява до едно време. За всички от нас пътят е един - възрастови промени.

# 182

Не можеш да сравняваш шкембето с плешивостта. Второто е божа работа, а първото си е лична работа Simple Smile

# 183
Абе не е само до възрастови промени, има жени се променят брутално и до голяма степен от липсата на воля. Да се тъпче със сладко и боклуци, както и да я мързи да се размърда да тренира, пък после то така стана. Ми не става, взел си я слаба и стройна, да ти се превърне в слон не е хич хубаво, не всеки би зарязал, нито е толкова лесно, но не виждам защо е нещо лошо да караш човека до теб да поддържа някаква форма в този случай?

# 184
  • SF
Не можеш да сравняваш шкембето с плешивостта. Второто е божа работа, а първото си е лична работа Simple Smile
Аз се шегувах.
И да, да, всички с шембета много искат да ги имат!
Отиваш във фитнеса, храниш се с киноа и марули, ходиш 2 спирки пеша до работа и си строен и красив!
С напредването на годините нещата не изглеждат баш както е по личното ни желание.

# 185
Аз се шегувах.
И да, да, всички с шембета много искат да ги имат!
Отиваш във фитнеса, храниш се с киноа и марули, ходиш 2 спирки пеша до работа и си строен и красив!
С напредването на годините нещата не изглеждат баш както е по личното ни желание.

Така е, точно затова трябва воля. До 30 - 40 годишна възраст може и само с фитнеса. След това вече почва трудното - по-малко ядене, повече кардио... И това е именно личната работа - дали човек ще реши да влага тези усилия или няма.

# 186
  • SF
Ох... Шегувах се.
Контекстът беше, че си го взел строен, а той вече е с шкембе. Бил е с метълска прическа, вече няма нищо на покрива. То, ако е за въпрос и зъбите се променят и не са като в деня на сватбата. Сега какво ми обясняваш, че спортът оправя нещата?! - Да, така, супер, всички го знаем това!
И въпреки всичко в метрото ще видиш повече хора, които изглеждат като Дани де Вито, отколкото като Григор Димитров.
Спортувай, движи се, решавай судоку, инжектира си бустери, и пак вървиш към... коремчета, тлъстинки, целулитчета и косъмът си променя структурата.

# 187

Абе може. Пак си е право на жената да не харесва плешиви мъже.
Ама пък не съм чула за разводи м/у мъж и жена, защото оплешивял.
То има и други неща, по-важни.

# 188
Важно е какво крие под шкембенцето и в горната глава. Шкембе айде не, но леко шкембенце и хубаво тяло - няма ни-ка-къв проблем. Плешивостта също не ми пречи, ако е секси (и има брада Joy).
Няма как да ми намила мъж за външността, просто ще изчезне от орбитата ми. Аз съм достатъчно самодисциплинирана и самокритична на тема тяло и поддръжка. Като не му харесва – адио.

# 189
“Live fast, die young, and leave a good-looking corpse.” Trollface
(„Живей бързо, умри млад и остави красиво тяло.“)

Общи условия

Активация на акаунт