Отговори
# 210

Именно де.

Коя порядъчна жена ще се занимава с набори, като има "млади лъвчета". Цитатът е от Eliff, а извода от мен, защото много съм чел. Например тая страница.
Joy Joy Joy
Vяsko, на половин клавиш съм да онагледя и порядъчната жена. Опасявам се, че няма да е баш лъвица  Simple Smile

# 211
Леля някаква диагноза ли е.

Жена на 38 с мъж на 25-30 как да е леля или някои си живеят в балончетата и ги е страх да погледнат навън.
Такава разлика 5 до 10 години, да кажем, че е допустима. Но, ти си бая над тази, та до един 25 годишен вече  тамън на леля си изглеждаш, колкото и да си запазена  опъната и излъскана
Жена на 50 си изглежда на толкова, а до 25 годишен  дори е нелепо.

# 212
Не се занимавай с мен.
С кого, до кого, не е твоя работа.
Тук не говорим за мен, колкото и да им киселее на някои.
И, не, жена на 50, не си изглежда жена на 50н. Има жени всякакви.
Всяка жабка да си гледа гьола и принца.

# 213
  • SF
И на 20 години имах познати и състудентки, които си изглеждаха и се държаха като лелички. Ние излизахме в 10 вечерта, те ни обявяваха за луди. Трябвало да си лягаме. Бързо сме щели да остареем, ако не спим. Прекарваха си вечерите пред телевизорите с ролки на главите. Някак манталитетът им беше на възрастни хора, които все се пазеха да не настинат зимата, да не закъснеят вечер.
Половината изглеждахме като техни дъщери с широките си дънки, с овърсайз пуловери, разголени кръстчета. А те пристегнати в костюмчета, ризки, с чантите на майките си. И само забележки ни правеха.

# 214
Обикновено чичаците наричат жена на зряла възраст “леля”

Младите кончета са го измислили по-добре с МИЛФ-а, далеч по-реалистично и прямо

# 215
  • По света и у нас
Елиф благодаря за показното, много на място.

Моля те онагледи и порядъчната жена да се посмеем, че имам нужда.

Общи условия

Активация на акаунт