Отговори
# 195
Абсолютно!
Неслучайно избирам по-млади мъже.
Ще ора аз нон стоп да изглеждам топ и ще съм с чичи. Няма шанс.
Хората трябва да си импонират. И на акъл, и на външен вид.
Между другото, бащата на детето мие по-голям от мен и още изглежда чудесно.
До човек е.
Добра цедка и критерии.

# 196
  • SF
До човек е, разбира се. Защото и ти ще си по-голяма, ако си избираш по-млади, и ти ще изглеждаш чудесно.
Аз също повече си отивам с по-млади мъже.

# 197
Аз съм си така от 20 години. При мен не е прецедент/изключение или криза на средна възраст. Аз винаги съм харесвала хора с дух, енергия, живец, ентусиазъм, душа, добре поддържан външен вид.

# 198
  • По света и у нас
Точно пък БГ мъжете да се оплакват че жените се променяли брутално… няма как да се съглася.

Българките не смеят да качат 2 кила и сухреят цял живот за да стоят на 55, а чичките и на дупенце качват освен на коремче.

Просто у нас още цари вярването, че той става и ще става по-дълго от нея.

# 199
  • Пловдив
Жените и те, може повечето да искат някой с пари, ама не за всяка има мъж с пари. То затова и един мъж с пари обикновено го ползват няколко жени, къде паралелно, къде последователно.
Елементарно е - вземаш на 25 години мъж без пари, но с потенциал. И на към 40 си имаш мъж с пари.

# 200
Ама дърт.

# 201
  • Далечният изток
На 40?!
За мен е мноооого млад...

# 202
Жените и те, може повечето да искат някой с пари, ама не за всяка има мъж с пари. То затова и един мъж с пари обикновено го ползват няколко жени, къде паралелно, къде последователно.
Елементарно е - вземаш на 25 години мъж без пари, но с потенциал. И на към 40 си имаш мъж с пари.
Пари? Да, ако битуваш с него на ниво  интелигентни системи, блокчейни и токени.
Онези 25 до 40 не са като тези 25 Simple Smile

# 203
Няма такива зависимости. Моят 23-годишен беше по-богат от всички 23-годишни.
Другият беше млад характеропат, на когото американска фирма плащаше луди пари. Няма идея защо.
Сегашният просто има добре платена работа.

# 204
# 205
Точно пък БГ мъжете да се оплакват че жените се променяли брутално… няма как да се съглася.

Българките не смеят да качат 2 кила и сухреят цял живот за да стоят на 55, а чичките и на дупенце качват освен на коремче.
За бг мъжа с идеалните пропорции, вписан в спиралата на Фибоначи ли говорим?
Скрит текст:

# 206

Именно де.

Коя порядъчна жена ще се занимава с набори, като има "млади лъвчета". Цитатът е от Eliff, а извода от мен, защото много съм чел. Например тая страница.

# 207
Много жени и мъже се занимават с набори. Даже основно.
Различното е, че сега в технологичната и интернет ера, в настоящето, в което живеем, вече свободата на личен сексуален избор е тотално утвърдена. Не се заклеймяват (поне не както преди 50 години) двойки с разлики в годините в едната или другата посока, гей двойки и тънъ.
Съвсем нормално е вече хората и изборите им да не се крият.
За мен ключовото е – че имаме избор, кой както му е кеф. Има ли желание и от двете страни, хората да си живеят, както им харесва и решат.

# 208
То хубаво млади лъвчета, ама аз не си го представям много как младите лъвчета се хващат с лели, ама явно е мода

# 209
Леля някаква диагноза ли е.
Не всички жени приличат на лели.
Вече има шугър мамита, милфки, кугърки и какво ли не.
Жена на 38 с мъж на 25-30 как да е леля или някои си живеят в балончетата и ги е страх да погледнат навън.

Общи условия

Активация на акаунт