Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №36

• 2 002
  • 52
  •   2
Отговори
# 45
Естествено е 52г да не е както на 25. Броиш го

# 46
До утре трябва да пия Примолут Нор. От вчера (осми ден от започване на хапчетата) имам усещане за ПМС (ама доста изразен, а обикновено едва го забелязвам). Отначало даже помислих, че е свързано с настинката от последните дни, обаче после видях кафеникаво зацапване. Това зацапване сега нормално ли е, уж "цикъл" трябва да дойде до няколко дни след спирането на хапчетата?🤔

# 47
  • Бургас
Долче, аз бях така!
Трябваше да пия 10 дни хапчетата, но на 9я ден получих зацапване, на следващия ден си имаше леко кафяво цапане и това беше. От тогава нямам цикъл.
Трябваше на 3ти да ми дойде, но още няма нищо.
Мисля си, че изобщо не трябваше да го пия този Примолут...
Ама,....кот дойде!
Ако дойде ок, ако ли не - още по добре.

# 48
karzz, аз искам да ми дойде след хапчетата, само да не са кръвоизливи като последния път...😬

# 49
  • Бургас
А аз, точно заради кръвоизливите не искам да ми идва повече....
Чувствах се в безтегловност и умряла... Без абсолютно никакъв живец..

# 50
не сте питали, ама аз пак да си кажа, Омега 3 - EPA +DHA  сумарно да е над 1200, за да започне да върши работа. Повече също е приемливо. Приема се след по-мазна храна, а не на гладно, мастноразтворима е. Например след обедното хранене.
[/quoteАз пия по 1 или по 2 общо 2000 го дават за деня,вземам от ДМ тяхната,добра и не е скъпа

# 51
  • Бургас
Това 1200 mg  ли е, аз сега пия Омега с 180 mg EPA  и 120 mg DHA- значи трябва по 4 капсули дневно ли да пия

# 52
Това,което по принцип се пише на опаковката няма как да важи за всеки един човек със собствени потребности.Всеки може да си направи сметка какви са му нуждите и по колко от какво да приема.
За себе си например съм избрала да приемам по 4 грама омега 3 с висока концентрация на EPA и DHA (2000/1000).

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 08:10 от dt

Общи условия

Активация на акаунт