🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 1 066
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Младите Адил и Есме играят в Присъда, даже бяха женени...обърках ги, младият Адил беше брат на прокурора и женен за Фадиме-то...а младата Есме ми се струва,че е момичето, което се опита да убие адвокатката в мазето...

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 21:52 от Gugutka52

# 16
Младия Адил в " Присъда" беше сгоден за Фадиме, младата Есме не е играла в " Присъда" 😉

# 17
  • Кърджали
Младият Адил (Арда Анарат) игра в Присъда -Чънар Кая. Беше една голяма беля. Кога да го претрепе човек, все щеше да е късно.
Фадиме (Зейнеп Атълган) игра също в Присъда, беше в ролята на Парла, възлюбена (годеница) на Чънар и достойна беляджийка. И двамата не малко са ми дигали кръвното.

# 18
Цвети,благодаря за новата тема-прекресен дом си ни приготвила!!
Аз да питам,прокурорката дойде /ох даже и не помня защо дойде/,а,да,взривяването на конака,или нещо такова
Разпитва тоя,оня,накрая Шериф каза две думи,та се забрави тая работа...
Сега...защо още е тук?Чака да се извърши престъпление,та да си оправдае идването ли?Че то престъплението е извършено и всички го знаят,само тя и Адил не го знаят/продажбата на дете/
За пореден път,без да се усетят,или може би,точно заради това,излагат турското правосъдие..
Мотае се насам-натам представител на властта,под носа и размахват пищови,а тя,милата,докато доприпка,вече всичко виновно се е изпокрило и ни лук яли,ни лук мирисали..
Всеки изнудва всеки,все някакви заплахи,които не се сбъдват,всички търсят пистолет,който не знам дали ще докаже нещо,че то се забрави за какво го търсят....
За Елени вече ми е смешно....как точно Мелиса,която Елени така,или иначе не слуша,ще я вземе и ще я закара където и да е?Говорим за пълнолетна,дипломирана жена.
Аз на 21 вече бях родила сина си в трети курс задочна студентка.
Те я подмятат като 5 годищно дете
Несериозно ми е

# 19
Епизод 14 Резюме и кадри: Внезапният брак на Исо и Фадиме шокира и двете семейства. Адил не приема брака; той насилствено отвежда Фадиме в имението Кочари, докато държи Исо в плен. Семейство Фуртуна ги преследва, за да спаси Исо и да си върне Фадиме. Семействата Кочари и Фуртуна се изправят срещу тях при Каменния мост; в последвалия конфликт Оруч е застрелян. Адил, вярвайки, че Фадиме се е омъжила, за да се защити, както направи Есме, предприема действия за развод възможно най-скоро. Исо и Фадиме се опитват да убедят Адил, че бракът им е основан на истинска любов. Есме не иска Фадиме да претърпи същата съдба, която тя преживя, и се противопоставя на идването ѝ в имението Фуртуна. От друга страна, Елени е разтърсена, когато научава, че Оруч е сериозно ранен. Оруч, чийто живот е в опасност, се нуждае от спешна операция. Елени моли майка си Мелина за помощ, за да го спаси. За Мелина, която сътрудничи на прокурора, за да спаси дъщеря си, възможността, която чакаше, се появи. Адил прави ход, който изненадва всички, като обявява, че приема брака на Фадиме и кани семейство Фуртунали да ѝ поискат ръка. Влизането на Есме в имението Кочари, под ръка с Шериф, обаче поразява Адил дълбоко. Но Адил е подготвил и голяма изненада за семейство Фуртуна.
/ автоматичен превод/

# 20
Благодаря, Цвети! Hug

Още снимки.

# 21
От резюмето най-любопитно ми е каква изненада  за Фуртуна  е подготвил Адил

# 22
  • София
Аз очаквам да се появи някакъв запис от убийството на Бану...

# 23
Между другото си мислех за нещо подобно-
възможно е Адил вече да е събрал доказателства- за убийството, или други незаконни действия, изнудване...
 Поканата за искане на ръка може да е капан, за да ги събере на едно място и да извади истината пред всички. Това би било много в негов стил. Wink

Общи условия

Активация на акаунт