На нея и беше по-трудно. Исо я харесва, не можем да говорим за любов, но има интерес. От нейна страна все още няма нищо. Затова и беше и по-трудно. И как да каже на батко си, че го прави за себе си, че животът и е застрашен от Шериф. Не може. Много и беше трудно на милото момиче, но се справи.Какво ще го правим Еюпхан? Малко ми домъчня за него. Да, направи глупост, за която, ако не беше се намесил Гезеп, щеше яко да пострада. Любовта му е безответна, но ми домъчня. Трябва спешно да му намерим утеха ,т.е. любима. Засега единствената вакантна и адекватна е онова момиче, което помага в къщата на Фуртуна. Вярно, че брат и и родителите и са улави, но тя е симпатяга и е образ. Няма кой друг, на Севджан не го давам.

За прокурорката съм съгласна с Вал- да, малко по-адекватна е, но пак е силно пристрастна. Първо- уйдиса на акъла на Мелина, второ- очевидно търси нещо, каквото и да е, за да натопи Кочари. Въпросите и например към Оруч бяха "Кой от Кочари стреля в тебе". Всички знаем, че беше оня полуидиот. Тя не знае, но въпросът и е манипулативен. Служител на закона задава подвеждащи въпроси- защо? И другото, по-лошото- тя разбра, че Есме я държи насила Шериф и я заплашва. Много ясно, че заплашван и манипулиран човек няма как да се оплаче. Защо не се самосезира? Защото не са Кочари. Има там нещо, вероятно баща и е загинал заради Кочари или тя така си мисли.
Сега се сетих къде съм гледала Зейнеп Атълган- в един сериал, който спряха на 6 серия- "Кокичета". Там беше едно плахо момиче. Не беше лош сериал.
Като казахме Фадиме- това сладурче ми е много симпатично. Слънце!

Пее песента на Есме.

https://x.com/nnotgulumse/status/2012856142993502525?s=20