🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 10 442
  • 235
  •   1
Отговори
# 225
Не мисля, че вече зрителят ще има търпение за разтягане на тази тайна още. Да, ще има развитие, явно обаче не тая серия, а другата. Но иначе, ако протакат това си е автогол направо. Някъде в интернет бях прочела, че феновете твърдят, че ако още малко се зацикли на темата, тайна за открадната щерка, злодей, който изнудва насилственото взетата си жена, която обича друг си става направо трабзонски вариант на Черна любов. Малко трябва да включат турбото, иначе рейтингът отиде в ряката. Те с такова темпо, накрая Исо и Фадиме ще са 3-4 деца, чак тогава ще се разбере истината. 😀

# 226
На мен лично и  историята  с  пистолета ми  дотегна. Остава с  впечатление, че  и самите СЦ  не знаят  как да го  открият. Много чакат  и, за да поразкажат нещо за историите на Гьокхан и прокурорката.
Но нищо, че мрънкам, на мен пак си ми харесва сериалчето.

# 227
  • Дубай
На мен лично и  историята  с  пистолета ми  дотегна. Остава с  впечатление, че  и самите СЦ  не знаят  как да го  открият. Много чакат  и, за да поразкажат нещо за историите на Гьокхан и прокурорката.
Но нищо, че мрънкам, на мен пак си ми харесва сериалчето.
Аз също харесвам сериала, както и концепцията, но това протакане от страна на Есме,за пистолета, и всичко друго ми доскучава Смятам, че сц трябва да сменят развоя, защото така, просто се върти в един кръг.

# 228
Здравейте, сладурчета!
Мерси за фраг, превод и всичко останало!
Чета ви най-редовно, но докато се наканя да пиша, вече има 10 -15 публикации, точно както аз чувствам нещата.
И се наслаждавам на тях.
Топло и уютно ми е с вас.
При мен вали като из ведро, чудесно време за сериалчета.
Успешен ден за всички!

# 229
А на мен освен всичко страшно много ми харесва и отношенията на Адил с неговите зетьове 😀. Първо хубаво ги пребива, нарича ги идиоти, пишлемета, после взима да ги прегръща и да пее песни с тях 😀. Да махнем настрани, ама на Адил хептен лошо ще му стане, сестра му снаха във Фуртуна, после и дъщеря му снаха във Фуртуна. Остава и Илве да се набута там и вече всичките жени Кочари Фуртуна стана ли. То ще няма кой да поддържа фамилията Кочари. Ще трябва Есме да му ражда и момче, че да му носи фамилията 😀. Но поне утешителното е, че жените Кочари ще дърпат конците на мъжете Фуртуна, Фадиме е направо готова, Исо е готов да повтаря "Да, женичке, права си женичке!", само Елени трябва да се отрака малко и да се качи на главата на Оруч. 😀

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 14:05 от Mimya

# 230
😀Но поне утешителното е, че жените Кочари ще дърпат конците на мъжете Фуртуна, Фадиме е направо готова, Исо е готов да повтаря "Да, женичке, права си женичке!", само Елени трябва да се отрака малко и да се качи на главата на Оруч. 😀
Не знам дали следите драмата на Бекъмови, но в светлината на последните събития при тях много смешно ми стана, когато Исо и Фадиме сваляха златото и се приготвяха да тръгват Зарифе пак започна да опява как им е приготвила стая в техния конак и Фадиме само му хвърли един поглед на Исо и той веднага се опълчи на майка си Joy Там е ясно кой е главният.

# 231
Да. Grinning
Исо не само е прилежен съпруг, но и в следващите серии, където ни чакат големи драми,  явно ще отговаря за хумора в сериала. Blush

Чопнах от една от ВК групите за Морето ето този текст за него. Grinning

"Причини, поради които Исо заслужава титлата „Най-добър младоженец на годината“ Blush
1. Носи якетата им, за да не е студено на Фадиме и Адил.
2. Нарича я „моята Фадиме“.
3. Носи брачното свидетелство в джоба си. Smiley
4. Държи ръката на Фадиме при всяка възможност.
5. След като се е  ядосал на Фадиме по телефона, той се разкайва и ѝ се обажда отново.
6. Казва: „Където е жена ми, там- и аз“. Heart Eyes
7. Убеждава Фадиме да го отблокира по телефона си.
8. Когато Фадиме плаче, той я утешава, без да я докосва, и се опитва да я разсмее.
9. Склонен е да отиде в къщата на жена си и да живее с брат ѝ.Sunglasses
10. Склонен е да организира къна за Фадиме и да направи всичко според традицията.
11. Ревнува Фадиме. /От мен- това не съм сигурна колко е хубаво, турците имат някакво странно положително отношение към ревността, но това е друга тема. Може би в случая става въпрос за твърде негативното му отношение  още от първите серии към Еюпхан, явно Исо си е харесвал Фадиме и преди/.
12. Когато го питат: „Имаш ли любима?“, той отговаря: „Имам жена.“ Smiley
13. След като значението значението на плитките за Фадиме, той се разкайва всеки път /допълнение- за това, което направи майка му.
14. Въпреки че са женени, преди да танцуват, той иска разрешение от Адил с поглед.
15. Когато Фадиме е намерена, той казва: „Най-важното е, че си добре.“
16. Въпреки че обикновено не използва оръжия, когато Фадиме изчезва, той взема пистолет и дори сам самичък предизвиква Адил."

# 232
😀Но поне утешителното е, че жените Кочари ще дърпат конците на мъжете Фуртуна, Фадиме е направо готова, Исо е готов да повтаря "Да, женичке, права си женичке!", само Елени трябва да се отрака малко и да се качи на главата на Оруч. 😀
Не знам дали следите драмата на Бекъмови, но в светлината на последните събития при тях много смешно ми стана, когато Исо и Фадиме сваляха златото и се приготвяха да тръгват Зарифе пак започна да опява как им е приготвила стая в техния конак и Фадиме само му хвърли един поглед на Исо и той веднага се опълчи на майка си Joy Там е ясно кой е главният.
Ааа, да, това е важен детайл. Там Фадиме само с един поглед накара Исо да действа. Както и у Кочари, когато държаха Шериф. Тя си е там шефът 😀. Той Исо, напред-назад само "Жена ми", "Моята Фадиме", "Имам жена". Фадиме ще стяга конците яко. 😀 Той е мъж на жена си! Голям любимец ми е, дано обаче да не сгази лука 😀
Така, както го дават той си я харесва много. Ама го е страх от нея 😀

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 16:43 от Mimya

# 233
В началото, докато слушаше майка си, образът на Исо не обещаваше нищо впечатляващо. Но след като зрителите се разочароваха от Оруч, докато им мине и успеят да изкупят греховете му, сценаристите набързо оправиха образа на Исо и му намериха място, така че да блесне в правилната светлина. И е редно да слуша Фадиме, защото в този лъжлив брак тя прави по-голямата жертва. И докато тя преследва справедливост за брат си и собствената си безопасност, Исо и фемили преследват властта във Фуртуна. Дори да твърдят, че искат помирение, това няма да стане дори да се отърват от Шериф, защото трудно ще има мир като се разбере че Зарифе и Хиджран са замесени в продажбата на Елени, както и мълчанието на Оруч по въпроса. Въобще голяма каша заплетоха и не знам дали само с отстраняването на Шериф ще се разреши или и друг ще падне жертва.
Скрит текст:
Ако нещо не съм в тотална грешка това трябва да е турска народна песен, която се чува в края Адил да пее. За мъката по нероденото дете. Тук в изпълнение на Берен Саат в Щастливи заедно/ Aska surgun
https://youtu.be/qOH8cZTO1Fg?si=qvHAM6ZsxEBT_4SX

# 234
О, Исо перманентно  винаги си е сгазил лука, Фадиме постоянно  намира за какво да го кастри. А при разкриването на тайната за Елени и него няма да го подмине бурята, която ще дойде с разкриването. Нали все пак и той знаеше, Фадиме няма да прости така лесно, че е крил и той наравно с останалите.

# 235
  • Кърджали
За Исо първоначално още се пишеше в характеристиката, че е добро момче, но под влиянието на майка си. За момента ми е единственият с характер във Фуртуна - допусна грешки, да, но си плати за тях и знаеше, че сам си е виновен. Съжалява за допуснатите грешки и се опитва да не ги повтаря.
Оруч по начало действа импулсивно /отиде и се сгоди само защото помисли че между Елени и Адил има нещо/, после тъпо и упорито продължава с действията си. Дори и да знае , че е на грешния път явно се надява че някъде нататък този път ще стане правилен. Надеждата умирала последна, казват....

Общи условия

Активация на акаунт