🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 11 084
  • 245
  •   3
Отговори
# 240
  • Кърджали
Адил не се е оженил 20 години докато Есме е била омъжена за друг. Сега от инат няма да тръгне да прави такава глупост (това е в специалността на Оруч).
Според мен това "какво си направил" и последващото от него "осигорих справедливост" ще е  по някакъв начин свързано с разследването срещу Елени и опита да ѝ отнемат лекарските права

# 241
На мен ми се струва правдоподобно предположението на Цвети, имам предвид и избухването на Есме в конака на Ширин. Може да го направи Адил като последен катализиращ фактор за решението на Есме да каже истината. Много е гадно, факт... Защото губи и двамата с Елени.

# 242
Цвети, дано не си права. Ще е гадно не само спрямо Есме, а и спрямо Гезеп. Адил знае за неговите чувства, така че  се надявам да не стигне чак дотам. Да събуди ревност- да. Но женитбата вече е страшно нещо. От тази змия няма отърваване- все ще намери пролука, през която да изпълзи. И ако се отървеш, ще ти свари тревички и ще те кападиса. Smiling Imp
Като цяло ни чакат тежки серии, с тъжни и буреносни емоции за Адил и Есме и предполагам за Елени и Оруч. Затова назначих за отговорник по веселите моменти Исо. Blush
Ще трябва да се въоръжим с търпение- сега започват тежките серии за главната двойка. Освен Хиджран и прокурорката е на хоризонта. Както гони Адил да го арестува, така ще се влюби.
Днес нищо не ни дадоха, нарушиха ни разписанието: петък- серия и фраг; събота- обсъждане, неделя- теории в Х и Инстаграм; понеделник- втори фраг; вторник- обсъждане и теории след втория фраг; сряда- промо снимки; четвъртък- откъс от новата серия; петък- море от снимки зад кадър и нова серия. Днес направо ни разбиха режима.  Joy

# 243
Справедливост като се жени за онази змия няма да направи. Моето мнение, че е прехвърлил отговорността за собствената си операция на Оруч. И така той да си изгуби лиценза. Вижте във фрага как си сваля престилката и Елени плаче. Сега по какъв начин не знам, може да го накара да каже, че е заплашил Елени. Но ще е за лиценза. Адил няма никога да пипне таз змия Хиджран.

# 244
  • Благоевград
Днес догледах както трябва серията, много работа и първо отгоре, отгоре, та ми хрумна нещо, мисля, че прокурорката я гласят за Гезеп.

# 245
Прокурорката все още ми е пълна енигма. Дори с поглед не намеква към кого проявява някакъв интерес.
Тя и Есме не дава Шериф да я докосне, но е омъжена за него. Адил нали веднъж изведе Хиджран и Елени на вечеря, за да разбере Есме какво му е. Та като нищо може да се ожени за Хиджран, за да разбере и на него какво му е тя като е омъжена за Шериф. Пък ако ще и да не  си лягат заедно. Според мен Есме и Адил няма да ги съберат скоро и най-вече ако ще правят втори сезон.
Иначе Гезеп тук ме накара да се смея. Сватбата на Фадиме я преглътна някак, но втора няма да може.

Общи условия

Активация на акаунт