🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 17 370
  • 441
  •   6
Отговори
# 435
Пуснаха и две снимки с текст:

Дали Оруч е искал да каже „Кажи това на шапката ми“?

# 436
А може Елени да е разбрала, че Адил се готви да тръгва по срещи, затова да му е ядосана. Видяхме реакцията  и във втория фрагман. Харесва ми това, че даже да е сърдита на Есме, продължава да държи на връзката им с Адил. Не иска да го дава на друга. Blush Поне това съдя от фраговете.

# 437
Аз си мисля, че по този начин Адил иска да предизвика Есме да се махне от Шериф и да разкрие тайната.
Ами тя Елени си го каза, в разговора с Оруч, нещо от сорта: Защо пропилявате любовта, която толкова трудно се намира?

# 438
Скринове от началото на битката. Че си и приличат като се намръщят. Smiley Знам, че актьорите се стараят да правят еднакви или близки гримаси, мимики и жестове, справят се много добре. Като добавим и близкия цвят на очи, коса, овал на лицето- получава се. Blush

# 439
Благодаря ви, момичета! Hug
"Терориста" е много готин татко. Хвърля, но не в главата на Елени. За разлика от нея. Joy

# 440
Да, як бой си заформиха. Щеше ми се и Исо и Оруч да се включат. Така може да гледаме истински бой между Исо и Фадиме. И между Оруч и Адил. 😀

# 441
О, нашите май ще помагат и да хранят козичките

Ох, момичета, още много атмосферни снимки са пуснали. Такива от типа да те усмихват.

Общи условия

Активация на акаунт