🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 18 076
  • 463
  •   9
Отговори
# 435
Пуснаха и две снимки с текст:

Дали Оруч е искал да каже „Кажи това на шапката ми“?

# 436
А може Елени да е разбрала, че Адил се готви да тръгва по срещи, затова да му е ядосана. Видяхме реакцията  и във втория фрагман. Харесва ми това, че даже да е сърдита на Есме, продължава да държи на връзката им с Адил. Не иска да го дава на друга. Blush Поне това съдя от фраговете.

# 437
Аз си мисля, че по този начин Адил иска да предизвика Есме да се махне от Шериф и да разкрие тайната.
Ами тя Елени си го каза, в разговора с Оруч, нещо от сорта: Защо пропилявате любовта, която толкова трудно се намира?

# 438
Скринове от началото на битката. Че си и приличат като се намръщят. Smiley Знам, че актьорите се стараят да правят еднакви или близки гримаси, мимики и жестове, справят се много добре. Като добавим и близкия цвят на очи, коса, овал на лицето- получава се. Blush

# 439
Благодаря ви, момичета! Hug
"Терориста" е много готин татко. Хвърля, но не в главата на Елени. За разлика от нея. Joy

# 440
Да, як бой си заформиха. Щеше ми се и Исо и Оруч да се включат. Така може да гледаме истински бой между Исо и Фадиме. И между Оруч и Адил. 😀

# 441
О, нашите май ще помагат и да хранят козичките

Ох, момичета, още много атмосферни снимки са пуснали. Такива от типа да те усмихват.

# 442
Егати сладко агънце. Той Кочари освен кози явно има и овце.

# 443
руски  онлайн

https://vk.com/ulkeriye?z=video-161773327_456239098

Mimya, като видиш агънцето и  ти иде  да станеш  вегетарианец като Елени.

# 444
До тук умело разреждат напрежението с хумор. Хубави хора, гневят се, надвикват се, заплашват, а после внезапно някак се отдават и на ведро настроение, и оптимизъм. Blush

# 445
Както си знаех, червенокосата змия си плете кошницата. Че вече си и вярва. То така става- като лъжеш много, започваш сам да вярваш на лъжите си.
А на Есме всички усилия са да намери пистолета и спаси Адил. Даже да са разделени. Това е любов.
На финала ударът беше много жесток.

Обаче има нещо, което ме учудва-  как Елени не позна песента, която слушаше Адил, съкрушен в банята?

Трейлърът, девойки.

# 446
Момичета, ей сега започвам да гледам серията, но нямам  търпение да разбера две неща.
1. Какво предложи Шериф на Елени?
2. Коя  бе на срещата с Адил?

# 447
Таман щях да напиша, че вече няма смисъл да се крие истината. Пистолета ще излиза наяве.
Цвети, мерси за фрага. Flowers Rose
По първи въпрос - Шериф предложи на Елени да й каже тайната на Есме и Оруч срещу гласуване за него за управител на фирмата.
По втори - Хидджран и Елени, семейно. Smirk

# 448
Цвети, на срещата бяха Хиджран и Елени.
Шериф предложи на Елени да гласува за него, а  той да и каже тайната. Тя отказа.

# 449
Онче, писали сме едновременно. Hug
А на твоя въпрос - Адил слушаше песента със слушалки.

Общи условия

Активация на акаунт