🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 3

• 20 850
  • 558
  •   1
Отговори
# 555
Не вярвам да вкарат Адил в затвора. Главен герой е.

# 556
Защо да го не го вкарат. Може да си полежи, малко и после да стане нещо и да излезе. Главните герои също влизат в затвора. Но съм сигурна, че поне един дава епизода ще го търкалят това с ареста и затвора. Няма да се измъкне. Погледнато логично има няколко варианта. Вариант 1: Някой да запише самопризнания на Шериф, да дадат показания Илве, Есме и Гьокхан. Шериф да влезе в затвора. Това е вероятно обаче в края на сезона.
Вариант 2: Адил влиза в затвора, нещо се случва, дали някой друг казва, че го е направил, вместо него. Дали нещо друго и Адил излиза.
Вариант 3: Адил влиза в ареста, оръжието го няма, доказателствата не са достатъчни, той излиза от ареста под гаранция.
Вариант 4: Още от самото начало да има някой, който да бъде жертван.

# 557
Mimya, залагам на вариант 3 и малко клоня към 4 😁

# 558
Утре не знам дали ще успея да се появя, сега ви казвам приятна вечер и лека нощ с нова снимка от фотосесията на Улаш и Дениз, тази вечер се появи. Heart Eyes

И малко от интервюто, преведено с Гутъл преводач и много леко редастирано.

Дениз Байсал: "Честно казано, обичам всички сцени между Есме и Адил. Струват ми се много живи. Перото на сценаристите е подсилено от красивата химия, която сме направили с Улаш. Есме и Адил- докато не се слушат един друг, докато не се опитват да се разберат, изпитанията им ще продължат.“

Улаш Туна Астепе: "Когато прочетох сценария, той резонира в сърцето ми. Трябваше да изобразя болката на Адил. В крайна сметка, далновидността и вярата на Онур Гювенатам ме убедиха. Когато пристигнах в Трабзон, всичко се разви по-добре, отколкото очаквах,  защото нито реката, нито аз бяхме същите. Така че се къпехме в различна река.“
Препратка към Хераклит прави Улаш според мен- „Никога не можеш да влезеш два пъти в една и съща река.“ Вероятно има предвид, че преживяванията му, опита, изобщо всичко е различно от времето на "Ти разкажи, Черно море".
Да напиша аз какво е искал да каже автора. Smile

Общи условия

Активация на акаунт