Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 8 514
  • 109
  •   5
Отговори
# 105

Коя ли актриса ще бъде майката на Яхя и Селим?

# 106
Много искам жената на Екран да играе. Назал Кесал. 🙏

# 107
На мен ми се иска да е  Шенай Гюлер.
Тя беше  Мелиха - голямата любов на Идрис Кочовъла(Ерджан Кесал) в Чукур↘️

В Icerde пък бяха съпрузи.

Искаше ми се  Перихан Саваш, ама тя в момента играе в друг сериал и няма как.

Султан в Чукур - Съпругата на Татко Идрис( Пак Ерджан Кесал)↘️

# 108
Няма ли някакви спойлери?

# 109
tigasa, ако питаш за Veliaht↘️
Скрит текст:
СПОЙЛЕР

Зафер и Рейхан ще се разведат.

На автогара Есенлер ще се проведе вот на доверие. Резултатът няма да зарадва Яхя.

Бащата на Тимур не е мъртъв.Той скоро ще се присъедини към сериала.

Бюшра и Яхя наистина ще станат съпруг и съпруга, а Бюшра ще забременее.

Дерия ще разбере,че Бюшра е бременна и ще получи нервен срив.

Все още не е ясно кога майката на Яхя ще се присъедини към сериала.

Скоро ще стане ясно, че Зафер, когото Заро Ага смята за свой биологичен син, всъщност не е негов биологичен син.

Между Селим и Гюлшах започват да се появяват признаци на романтика; тази близост ще продължи и в следващите епизоди.

Присъствието на Зафер на автогарата обслужва плановете на дуото Везир-Кудрет. Зад този ход се крие много по-голяма игра.

Русото момче, което Зюлфикяр вижда на снимката и търси, всъщност е синът на Везир.

Везир, който убил бащата на Яхя Капитан също е имал пръст в смъртта на съпругата на Зюлфикяр, Гьонюл.

Мнението на Ебру Шахин за системата за рейтинги, с което съм напълно съгласна.

Ебру Шахин
"Целият ни труд се губи заради рейтингите.
Системата за рейтинги, за съжаление, оставя много да се желае... Толкова много усилия се губят... Надявам се, че може да се подобри. Да, има конкуренция, но тя все още не е достатъчно силна, за да стимулира развитието ни. Бих искала да вярвам, че ситуацията ще се подобри. Когато за първи път се сблъскате с материал, мислите ви са съвсем различни: топлината, искреността, стойността са важни... Но реалността диктува свои собствени условия: неизбежно се чудите дали произведението ще издържи проверката на времето и ще резонира с публиката. Решенията обаче не трябва да зависят единствено от този фактор. Що се отнася до мен лично, понякога очакванията ми са оправдани, а понякога съм разочарована от несъвършенствата на самата система за рейтинги. В крайна сметка много хора влагат много труд, надявайки се, че трудът им ще бъде оценен по подходящ начин и ще им позволи да печелят пари. Може би системата е трябвало да бъде проектирана по-интелигентно от самото начало, като се вземат предвид нуждите на екипа и самите автори, в края на краищата те са тези, които създават съдържанието и се стремят да се прехранват от тази професия."

Общи условия

Активация на акаунт