Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 23

• 7 208
  • 104
  •   3
Отговори
# 90
В колко сериала се сещате, че я има тази сцена?
Тези дни се замислих,че мога по-лесно да изброя в кои сериали я няма, отколкото в обратното. Това значи ли, че сценаристите са с еднакви болни мозъци?😀

16 епизод на Veliaht на 08.01

28 епизод на Eşref Rüya на 14.01

# 91
Пънар красавица😍И Каан 🥰
Ханде толкова красива жена с какво за бога са  я облекли.🤦Последния и тоалет също беше ужасен по мое мнение 🙂
Да сте чували понятия "дрескод" за подобен тип мероприятия . Не мисля ,че е от нашата компетенция да коментираме моделите от висша мода на световно известния моделиер Elie Saab.
А вие да сте чували, че всеки има право на мнение ?Ако обичате не коментирайте чужди коментари като не сте съгласна с дадено такова ! На мен не ми допада визията и в последните две събития , и въобще не ме интересува какъв е бил дрескода.Просто изразих мнението си !

# 92
Туба е била в рокля на Армани в Рияд . Хазал Кая е на турският дизайнер Ефе Батур. Ханде Ерчел на  ELIE SAAB .  Роклята на Мерийем е  точно в стилът на Арабският Свят и на героинята й от сериала .

Робин Уилямс на сцената Nature Star Също така и Кейти Пери е пяла .

Ето го и Ливанският актьор за който споменах, който изигра ролята на Зейн

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 15:45 от femmi2

# 93
Феми , заложила е на сигурно.🙂
Все пак Армани си е Армани.🤌💫
На мен много ми харесва.🥰

# 94
Yeraltı с Дениз Джан ще започне на 28 януари сряда, вместо понеделник.
Да очаквам на Ибо сериала и той да бъде петък като толкова ги шубе. егати страхливците са продуцентите.

# 95
Вярно са страшни бъзльовци всички 😄Честно казано вярвах с тази реклама която направиха и парите които хвърлиха по сериала, че имат шанс да вземат рейтинг от Града .
Страшни шубета са всички така го правят баш непобедим този сериал ,а реално не е при една добра конкуренция.Ама те си знаят.
И ако си мислят че с Ешреф ще им е по-лесно при положение че са сходни сериали ,а отделно  и той е с много висок рейтинг.Автогол си вкараха.Моята прогноза е макс 5 епизода .

# 96
Щом са с еднаква тематика, наистина по- логично щеше да е да го сложат в понеделник. Както казваш, Ешреф също е с добър рейтинг и си има своята публика. Въпреки че, има натрупана умора у зрителите, от очакването историята да се разкрие, едва ли точно сега, когато сме все по- близо до това,  ще се отдръпнат.

# 97
Не следя Ешреф ,но не вярвам да им  вземат от рейтинга .Макс за второ място според мен ще се борят .Даже и за там ще им е трудно.Ще видим .Може и да греша разбира се .

# 98
ТОП 10 НАЧАЛНИ РЕЙТИНГИ ПО ABC1 ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 5 СЕЗОНА

Сред сериалите, излъчени през последните пет сезона, A.B.I. успя да се превърне в една от най-забележителните продукции с началните си рейтинги на ABC1

Кенан си е Кенан - вечен е. Където се появи, отразява се подобаващо.
Афра е млада , но много харесвана.
 Нямам време в момента да гледам и A.B.I., но ще го гледам по нататък задължително.
Кенан ми е един от любимите актьори.💫

# 99
Ани , много си права че като са бъзльовци , така го правят още по непобедим Града . И той си има кусури и не е идално всичко . В Сряда изобщо няма да им е лесно, но явно си мислят че имат по - голям шанс. Битката няма да е толкова честна ,защото Ешрефа е втори сезон има своята публика изградена и фенове.  Вървим към развръзка и до пролетта може и да приключим  ,но още нищо Официално Не е Обявено. Нали има слухове и за Сезон 3.  Тази вероятност е доста малка  по различни причини ,  но не и невъзможна.    

Обаче на Енгин бей мениджъра и той ще е между  подопечени да подкрепя. Чаатай и Бюшра са в Ешрефа , а в новия сериал с Дениз Джан участва и Сюмейе Айдоан , която е в агенцията.  Така че доста интересна конкуренция и ситуация  се получава с бившата колежка от ''Гаддар'' .Това им е работата на агентите и по този начин печелят и повече . Успех им желая. Млади актьори са талантливи , красиви , амбициозни  и сега му е времето да си изградят име и вървят към своя път.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 12:12 от femmi2

# 100
Моля да дадете линк за гледане на ABI с руска озвучка. Кога ще е епизод 2?

# 101
Моля да дадете линк за гледане на ABI с руска озвучка. Кога ще е епизод 2?
Утре, а линк за онлайн озвучка 30 мин преди началото в темата на сериала. а 1ви епизод , може и онлайна да е тук https://turkrutv.net/semya-eto-ispytanie/

# 102
Утре, а линк за онлайн озвучка 30 мин преди началото в темата на сериала. а 1ви епизод , може и онлайна да е тук https://turkrutv.net/semya-eto-ispytanie/
Много благодаря!

# 103
рано или късно каналите ще пускат нещо и в понеделник. нелепо е да се мисли че няма да имат резултати. да няма да се като дг, но няма други свободни дни особено за now. могат да изкарват 4-5 рейт.
дано проекта на нургюл го сложат понеделник поне да има какво друго да се гледа понеделник, но едва ли ще стане.

# 104
NOW може Док на Ибо да пусне в понеделник. Не са обявили твърдо, че ще е в събота.

Общи условия

Активация на акаунт