Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 19 029
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Супер са 2те сестрички!  Hug Мая е една хитрушка, светят й очите  Grinning Хареса ли си подаръка от Бояна? Wink

# 182
и аз много се накефих на снимките, Мая си ми е голяма любимка (като всички декемврийчета, разбира се), толкова умело държи Боянка! дано им минават очичките и на двете скоро!
Янче, а да не би да е някаква такава пролетна алергия? от пухчетата или нещо под?
ние днес пак обикаляхме цял ден, което провали следобедния сън (само 20 мин в един автобус), но дано сега заспи до 10 минути  Wink
а казвах ли ви за малко странната глаголна форма 'беше има' = 'имаше'  Wink
май и нещо друго щях да казвам, но какво ли newsm78... хайде до утре!

# 183
Здрасти банда
Никаква ме няма  Embarassed отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed
Едвам ичетох романите който сте изписали  Blush

Снимките на новопечената кака Мая са супер  Heart Eyes особенно последната  Grinning много гордо държи малкото Янче  Party Hug

За колегата  Mr. Green
ами хубаво е направил с тоя тъпак, а дано скоро му се роди някое дете на кретена с хъскито, това му го желая от сърце  Whistling

А иначе за случката... то тя минала заминала вече  Blush ама може точно да му е бил крив деня на Румбата, или пък да са го ядосали още от преди това, изключваме Смайли и сие от групата на дразнителите обаче  Mr. Green
Пък и в крайна сметка може да е по чуствителен на тема малкия Румениге, и от там да са му избили нервите... моя мъж не вярвам да тръгне да трепа някой за каквото и да е.... изключая да е препил и да не знае какво прави... ама и тогава ми е малко съмнително  Crazy Mr. Green

За колелото, днес за кой ли път си повтаряхме с Марто че е крайно време да купиме голямо колело за Емата, защото тя много се кефи на разни равни участъци с триколката развива скорости вече Crazy Laughing само че трябва и каска, иначе ме е страх, много е смела  Crazy Mr. Green

За пампа няма памп, обаче си дриска в гащите, обаче има един безкрааааен запек, яде само хляб и вода и нямам идея как ще я оправям  Rolling Eyes

За дрехите няма претенции за сега  Whistling

Днес и утре сме на състезания по цял ден, там Емата яко върти педалите, защото е идеално равно и асфалтирано, и е гроги, заспа в колата на връщане, преместихме я без да се буди, от което съм много изумена... просто сме й стопили лагерите днес  Mr. Green

Поздрави и целувки на всички  Hug

# 184
а, Ели, здрасти!
ей, вие чужбинските мами, нали ще гласувате за Евровизия?

ето какво щях да казвам - Смайли, много ми допадна предложението да ходим именно на тиймбилдинг - ами хайде! може още другата събота (че в неделя нали има избори), че после пак едни дълги празници идват, ще се разпръснем...
а колкото до случката - ами и на мен ми се струва, че в случая май не е имало друг изход, но дано се засичате по-малко с тоз' тип... не разбрах точно кой е преминал отвъд думите и е посегнал пръв, т.е. ти може би се чудиш да се сърдиш ли, ако е бил това Румен? ама аз много не разбирам - за мен никой не се е бил, а и май не си представям и занапред никой от хората край мен в такава роля, но не знам дали го казвам като похвала или оплакване  Wink
лека нощ!

# 185
Видя ли ма Нели, видя ли, сега само за НЕГО ша говорят, само повод да го коментират, веднъж, дваж триж - секи постинг - Румен та Румен - алоуууу
Аз другата събота не мога - ще ходя до Трън и до Радомир да видя децата, ако има желаещи - да заповядат Grinning

# 186
  • София
Отиваме на театър - Косе Босе от 11ч. Тука отсреща в НАТФИЗ, ама не в учебния Куклен театър, а в кино-театър Ларго (бившото Кино Център). Намира се в дясно от главния вход на НАТФИЗ.

# 187
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
Янче наистина много сладко са се гушнали. Кой пази малката докато сте на куклен театър???
Ние преди малко се прибрахме от БАЛКАНА. Голямо ядне и пиене падна, а Вики се налудува на чист въздух. Laughing И тя зяспа в колата и не можа да се събуди. Laughing
Ели вие преместихте ли се или още сте в Прага?
А в петък с Вики ходихме на детски театър, трябваше да е куклен, но не беше.  Sad Оказа се че е за доста по големи от нас дечица. Въпреки всичко и хареса много, защото имаше много детски песнички. Много ме е яд уж не сме чак толкова малък град, а доста неща липсват особено за дечицата. Cry
Ето ви една снимка от свадбата миналата седмица, да ни видите като шаферка Joy

# 188
  • София
Marci, ами татко й. Как кой? Simple Smile
Много е хубава Вики  Heart Eyes

# 189
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янеч много са сладки малките сестрички.

Райче честити ти християнчета  bouquet

Янче аз също съм имала много конюктивити в детската градина. Може на Мая да са и слабо място очите и при някаква инфекция да прави конюктивит.

Малката Теди е със ужасно запушен  нос и се буди с пищене като и влезе в гърлото и се дави. Вчера я водихме в Токуда да я видят. Вече е 5 кг. при положение че суче много малко.Пъпчето и пъпките се оправят, но продължаваме с диетата

# 190
  • София
Направо съм бясна. Вчера сутринта, понеже ми се спеше, помолих майка ми да приготви млякото на Ванеса. Нея я домързяло да го свари, преценила, че понеже е отворено вчера и срока на годност му е до 21, само го притоплила на микровелето. Ванеса почти го изпи, когато майка ми влетя в стаята да каже, че като й приготвяла юфката за закуска, млякото се пресякло при варенето. Цял ден вчера очаквах да се раздриска здраво, а тя не само, че не получи разстройство, ами и въобще не ака. Днес сутринта, помолих бавачката като идва, да купи ново мляко и забраних да й се дава непреварено. И какво мислите - току-що отворено мляко, със срок на годност до 23-ти се пресече при варенето пак!!! Обадих се веднага във фирмата (става въпрос за детското мляко за над 1 годинка - Млечко) и им вдигнах бесен скандал. Сега чакам да дойдат от фирмата да го вземат....Чудя се на кой още да ес жалвам. Ще ни изтровят децата, ей. На всичко отгоре на млякото пише, че е годно за употреба без варене.

Та на вниманието на всички, които дават непреварено мляко - дори и да изглежда нормално - не вярвайте!

Янче, да се ти живи и здрави двете кукли, много са сладки. Съжалявам, че не можах да остана повече в събота, но се уговаряме, че няма да го броим за официално запознаване с Бояна, че не бях подготвена. Чакам да ми свирнеш, като тръгнете по разходки!

ПС. А някой да има идея защо мойто не се продриска? Да се притеснявам ли за някакви други последствия?

# 191
Миленка общо взето то си е извара станало, може и нищо да не и се случи....гадна работа да ти кажа. Аз имам привилегията да има крави до мен и да купуваме само домашно, освен всяка седмица да ти нося по 2 кило и да минаваш да го взимаш, друго не мога да предложа, сеиозно ти го предлагам обаче. Настоявай за обещетение от фирмата, звънни на Алекс в Нова - репортаж и готово. Тъпанари. Тъпа държава, тъпо племе сме. Като продваш боклуци, поне не ги продавай на тая цена мамка им. Или сложи истиснко мляко па ако ще и на 3 лв килото поне да знаем кво им даваме на рибите. Пак предлагам домашното мляко, сериозно ти казвам

# 192
Хм... и аз давам същото мляко. И не го преварявам, а само го топля в микровелето както баба Весела  Confused Откакто го пуснаха на пазара това Млечко само него купувам.
Много ми е интересно какво ще кажат от фирмата  Thinking
Помолих Румен да говори с неговата колежка, която работи с млекопроизводителите /и май точно това й е специалността/ и тя потвърди, че щом се е пресякло, значи 100% е било развалено. Ако от фирмата ти отхвърлят жалбата, тя пое ангажимент да ме светне каква е процедурата по-натам.
А що не се е продрискала Ванеса, не знам  Grinning
Ама и аз го пия това мляко, непреварено, пък не се просридсквам, дори напротив ... но да не влизам в подробности  Mr. Green
Обачеее пъъъкк ... Дара има склонност да дриска малко разстроено ... абе май ще почна да преварявам. Ще чакам развитие на случката и може и марката на млякото да сменя, не че другите са по-качествени!

Крис, домашното мляко ... то хубаво, ама и тук има рискове от разни бактерии ... нищо против обаче и това не е гаранция за 100% качество.

Марси, много хубава шаферката!

Деси, на пъпчето пък какво му е било?
А защо казваш, че Теди суче малко? Дохранваш ли? Ако не, щом наддава добре, значи суче добре и те изпомпва бързо  Wink

# 193
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И Габи пие същото мляко само загрято в микровълновата. Досега не сме имали проблеми.

Нели Теди имаше херния. Не я дохранвам. Мислех, че е малко, защото дръпне за 2-3 минути и почва да плаче или се отказва. От 19.04. е наддала 900 гр.
Сега пак реве. Като си отвори устата се вижда побеляло на венеца при кътниците и оформено зъбче отдолу. Не е ли много рано да почват зъбите и то точно кътници  newsm78 newsm78 newsm78?

# 194
Аааа даа, Деска, ти беше споменала, че ще слагате лепенка на пъпчето. И Дара беше с лепенка до 6-тия месец, защото пъпчето й беше щръкнало, но това беше чисто козметична процедура.
За сукането - да не е някоя стачка? Сега им е времето точно на кърмаческите стачки. А Дарата ги умееше много добре стачките във всичките им варианти   Twisted Evil
За зъбите - абсурд - беличкото, което се вижда съвсем не е зъб  Wink Спомням си, че и аз имах такива подозрения, а на педиатърката ни й стана много смешно.
И на мен сега ми е забавно, забравила съм ги тези неща, ама август идва и няма да ме чака. Тогава бързо бързо ще си припомня  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт