Янче, очната лекарка се казва доцент Маринова, клиника Торакс 1 на Възраждане. Няма нужда да записваш час, само им звънни, за да питаш кога е на работа.

Янче , аз занм , че в яслите ги бьршат всики деца с една кьрпа и затова кониоктивитьт е често явление. и яна ( в яслата) и сега марто има от времем на време яки гурили сутрин. аз слагам Гаразон капки - сутрин и вечер по две и в носа сьщо и за два дена се оправя ( до следващият пьт 
Нямам идея как я отказаха, ще трябва да питам .

Нели - салата ракия и хубава вечеря (имайки в предвид, че див секс точно сега ми е меко казано неудобно да ти пожелая) заслужава човека, аз нали съм си дива и бесна, сметам туй да е начина да се оправи един мъж с един идиот, кофти, че пред теб и Дара, ама като и мине първоначалния уплах, само за туй ще ти говори (от бате ти имам опит, още помни Дамян как млати един) - с такива простаци като тоя мила с дум не става, а за да избухне ТОЙ (като го знам къв е кротък) значи оня си го е търсил.
, само да спре да иска да му режа пишката и да става като мен ( или ПОП - зависи от настроението) и ще съм спокойна майка.
Аз мисля евентуално през лятото да я свършиме тази работа,нещо не ми се занимава много.
Вифаджийска му работа! Къде е сега Ели, че много ми липсва напоследък 

Днес обаче е много по-добре, но продължаваме. В понеделник сме и при Чамурлийска да даде и тя нещо.