Усмивките ни греят вече, чакаме на Янче второто човече!

• 19 030
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
абе Виктор имаше на 4 навършени първо зъбче, май е рано, макар че по книгите пише за случаи, на родени със зъбче бебета - показало се голямо зъбче, така че - що не, ма и аз не вярвам. баце имаше нещо бяло на венеца - като топченце - първо за зъб го взех, после отмина Whistling

# 196
  • София
От Май Дей (фирмата-производител на Млечко, нещо са се разритали с Мегле, явно защо  Wink) се явили с хиляди извинения, хладилна кола и 3 бутилки "Млечко". Надявам се, не развалено  Mr. Green Обяснили, че по всяка вероятност става въпрос за неправилно съхранение при търговеца (разбирай, в магазина). За сега смятам да се укротя и ДА ПРЕВАРЯВАМ МЛЯКОТО  Laughing

Кво става с киселите млека? Още ли Бор Чвор и Герма се водят за "истински" или и тях ги развалиха?

# 197
Ако искате да ви квася дружно и млеко, една по желание да идва да го взима Crazy

# 198
Привет,

Деси, щом наддава детето, всичко е наред  Hug Явно смуче бързо! За зъбите и на мен ми се струва абсурдно  Naughty
Мкп, браво за скандала, а и за реакцията на фирмата!  Peace За киселите млека, четох наскоро една статия- http://www.bnap.org/?p=89  Wink
Маймунка, гласувахме за Евровизия, изпопратихме сума ти смс, после научих, че признавали самом по 1 от номер  Close Но песента ни е жестока!
Марси, Вики е много сладка   bouquet

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленче преди време четох едно проучване публикевано в нета за киселите млека най-добро съотношение цена-качество-грамаж беше на Елби. Ние в последно време само такова купуваме, вкусно е. Сега вече имат и овче.
Като се включваше тук таткото на Алекс от Княжево каза да не даваме на децата в никакъв случай Бор Чвор, но неразбрах защо.

От снощи малката е невъзможна - само плаче. Днес е спала няколко пъти по двайсетина минути и се буди с писъци. Следобед сме се носили в кенгуру и си бутаме количката.
Нелка кога се проявяват стачките и какво точно представляват?

# 200
Здрасти, мами! Heart Eyes
Абе адски съм нередовна, затова първо с честитките - на Раичка РД-то и християнчето  bouquet, на Боянчето и Янчето - прибирането у дома Hug. Ако забравям някой, да ме светне и санкционира.
Аз прясно мляко почти не съм давала на Дилята, само кисело и плодово.  newsm78 В началото казаха да не се избързва и аз взех, че съвсем забавих работата Laughing
Дрехите ги приготвяме заедно вечер, а снощи ме застреля с въпроса: Мамо, нали няма да отивам на детска ясла  Cry. В скоби ще кажа, че я обработвам, защото следващата седмица ще, не ще - трябва да отива.... И целия този ад от октомври.... направо не ми се мисли. ooooh!
Като казах ад, момичета, миналата седмица беше една от най-трудните в живота ми. Не знам дали ви се е случвало да ви се сгромоляса целият свят. Ей точно това изпатих, за щастие нещата поутихнаха, благодарение на страхотния мъж, който имам до себе си. Смайли,сещам се по този повод - евала на Румен, мъжка постъпка, много ми хареса! Peace
Гледам ни дечицата, пораснали са, забелязвате ли.... Станаха едни момиченца и момченца ей така, без да го усетим. Тази мисъл ми дойде като видях сладките Маичка и Боянка, после и Вики, която наистина е една пораснала принцеса. Heart Eyes
Диля също доста се е променила, ще пробвам да ви пейстна нещичко скоро. Има както винаги ужасно много снимки, но нещо ме мързи да правя албумче. Най-много да хвана една и да я сложа директно тук. Обаче малко се притеснявам след онази история на Ели. Rolling Eyes
Прегръдки на всички малки сладурковци и по-здрави вести от бебешоците следващия път!  bouquet До скоро!

# 201
Девойки трябва ми бънджи за временно ползване, за една приятелка, но не може да си го позволи в момента, или до 20-на лв ако някой продава.

# 202
Асеееееееееее, една жена те търси http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190191.new#new

# 203
  • София
Не съм направила нищо  Rolling Eyes
Криске мерси  bouquet

# 204
Здравейте, не съм писала отдавна, но чета редовно. Честито на всички, които са имали повод да празнуват!

МКП, надявам се на Венеска да й няма нищо от млякото.
Янче, много сладки са двете кукли. Пу, пу, само да те радват. Ходихте ли на очен лекар? Какво стана? Може и да си писала, ама аз съм пропуснала.
Смайли, евала на Румен! Така се прави! Аман от лекета, дето си мислят, че всичко им е позволено.

При нас общо взето нещата са все едни и същи. Не мога да се прибера вкъщи от работа, а и покрай изборите ми се разказва играта. Вчера бях почивка, но ми се обадиха по обяд, че е хубаво да отида, щото един чичко от далечна Африка не бил добре. Не отидох, защото нямаше на кой да оставя Виктория. Тя започва да говори все повече и повече. Много интересно проговарва това дете. Ако не може да каже правилно някоя дума, като й кажа: кажи еди кво си... тя ми вика "Не!". И това до момента, до който не я каже абсолютно правилно. Вчера каза "дънки", "таратор" и "макара"  Laughing Но напредва бавно с говоренето. Онзи ден Дара ме ошашка колко е порастнала и колко много говори. Станала е една принцеса с красиви опашки. С гърнето сме до никъде и няма изгледи да започне скоро да го ползва по предназначение. Пищи като че ли искам да я заколя, ако случайно реша да я сложа. Оставила съм й го от една година поне да си играе с него, не съм я насилвала, не съм й се карала... нищо, което да я травмира. Ама не. То инат като майка си. Ще я чакам да иде първи клас на училище с памперс, да я питам тогава  Mr. Green Още пие мляко от биберона вечер, но аз давам само Фризо 3. Прясно не смея да й дам още, защото аз имам непоносимост към него и не знам тя как ще реагира. Онзи ден яде от тортата за рождения ден на баща си и на следващия ден беше се обринала като болна от шарка. Но й мина за 1-2 дни. Айде стига толкоз от мен, че ще ви писне да четете.

# 205
Миме, хубаво са ти затворили очичките с тия три бутилки  Grinning
Днес тръгнах да сипвам на котките мляко от отворена вчера бутилка Млечко, а то направо потече извара. Развалило се е в хладилника, а срока на годност беше до 28-ми. Или и в нашия супер не го съхраняват правилно или нещо друго не им е в ред. А що на бутилките продължава да пише, че е произведено от Мегле?
Кисело купувам само Данон, ама в тая статия дето я е пуснала Шоши нещо не ми харесват показателите им. Може би ще сменя с Пършевица или пък отново ще се консултирам с колежката на Румен, която се занимава с млеката. Тя поне е обиколила де що има производител в България и е в час с нещата. 

Шоши, браво за гласа за Евровизия. А аз даже не знам коя е песента ни и кой я изпълнява ... срамота  Embarassed
И за евроизборите съм така - пълен пас! Филотелия, ако обича, да ни светне за кой да гласуваме!

Деси, две статии от кърмаческия:
1. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1971
2. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=124928.0
В Библиотеката им има и други.
Аз съм правила чудеса от храброст докато траеха тези кризи. Бегло си ги спомням вече обаче.

Абе какво като са избори в неделя!!??  Искате ли да се видим, да си направим излет дори - може в парк или в някое кафе, децата да обядват навън, да поиграят. А?
Крис, намери ли бънджи? Имам, мога да услужа за няколко месеца. Една моя приятелка е събрала една торба дрехи за децата. Трябва и нея да ти дам, обещала съм.
Давайте идеи за неделя!

Мнооого положителни коментари на "случката". Хм ... може да се наложи да си преразгледам мнението. Аз не коментирам случилото се, не сме го обсъждали. Мина замина ... Благодаря ви все пак.

Гледам ни дечицата, пораснали са, забелязвате ли.... Станаха едни момиченца и момченца ей така, без да го усетим.

Аз пък го усетих  Laughing

# 206
Нели ще ми го заемеш ли докато може - докато родиш или докато кажеш, че ти трябва, ще го пазят.
И дрешките ще взема и до Райче трябва да ида.
И аз съм навита в неделя за среща - в събота пътувам за Трън
Чакайте, че скоро не съм ви се оплаквала, прибирам се вчера, гледам един плик на спалнята ни - отварям, на Виктор чорапки и други неща - от гардероба му, отварям му гардероба - всичко разместено, подредено някак си, прибирано, слагано - абе напълно разбъркано Shocked. Мойто свеки, не знам защо решило да ми оправя на сина гардероба, при положение, че не епуснала 1 прахосмукачка от 5 дена, чиниите и висяха неизмити, а дъщеря и не знае какво представлява действието - прибирам си дрехите в гардероба, пиклата, дето е абитуриентка други ден и фалирах заради тоя бал, си държи всички дрехи на земята или на леглата в стаята, и тя седнала, да подрежда на Виктор гардероба - нямам идея защо,аз съм го подредила по начина, по който на мен ми е удобен. Нищо не и казах, но имам съмнение, че Дамян го направи зад гърба ми, аз просто не знаех как да реагирам, вярно тя облича Вики сутрин за детска и тн, но ако не и е било удобно как с аподредени се казва - Криси подреди ги еди как си да ми е удобно примерно. Това нахлуване в личната ми територия като майка и съпруга ми идва в повече и въпреки, че до сега преглъщах, почвам да побеснявам, ако някой ви пререди гардеробите на децата, независимо че той ги гледа през днея вие кво ще направите, искам да знам, за да видя само аз ли съм луда. Суринта стваме с Вики, аз го обличам, отиваме в кухнята и тя ми казва - потник под тениската нали си му облекла Shocked Shocked, казвам да, а тя - а ок, демек браво , изпъулнила съм изискванията и за обличане на МОЕТО ДЕТЕ. говорих с Дамян - обяви ме за луда, казвам му , че за мен е много голям проблем, че се наложи да оставя Виктор на друг човек, и съжалявам, че не замина директно на детска, и че аз съм тази, която казва как ще гледаме детето, той ми вика - майка го гледа много добре Shocked........оф неам нерви

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 14:34 от Moon Walk

# 207
За бънджито - няма проблем. Щом няма да си в София в събота, да се видим в неделя?
За Трън какво ви трябва?

За свекито ... аз може би съм последния човек, който би могъл да коментира, но поне е факт, че никакви роднини - ни майки, ни свекърви, са се задържали у нас повече от ден! Не понасям някой да ми мие чиниите, да ми мете хола, да ми бърше масата, да ми простира прането, пък камо ли да подрежда гардероби и да ми държи сметка да слагам ли потник или не  Twisted Evil Аз съм много бясна /знаете!/ и яхна ли метлата става страшно. Бягам като дявол от тамян от подобни съжителства.
Обачччеее признавам, че ми се иска някой да ми помага - да чисти, да готви, да глади, дори да изведе Дара на площадката една сутрин ... Елементарни неща. Хем искам, хем не ми стиска. Готвя по две манджи на ден, кисна нон-стоп на мивката, гладя до среднощ, пъшкам, стенкам, ама сама да съм!
Не знам кой вариант от двата е по-добър, но не може хем да искаш помощ, хем да не позволяваш да ти се месят в решенията относно Виктор. Слушам ги бабите по градинките какви ги дрънкат - те ги били отгледали децата, те това, те онова. Аййде нема нужда, побеснявам.

Защо искаш да пращаш Дамян в Испания?

# 208
Щото пича е със 110 лв заплата покрай готините си заеми, да заминава, че ми е кипнало лайното и..................
Нели, никога, в нито една минута, не съжалявай, че си сама с Румен, Дара и човече вкоремче, никога, винаги, когато ти е много тежко, когато адски ти се спи, когато ти става лошо при вида на печаката и неизмитите чинии, ти разрешавам да се сещаш за мен и ще ти олеква Heart Eyes
Не мога да съм бясна, не мога да ги сложа на мястото им - аз живея в тяхната къща и трябва да следвам техните правила - иначе - торбето, ламбето и рудника.............. деня, в който мога да си позволя дом на детето и съм сигурна, че ще мога да се справя с отглеждането му чисто физически - приключвам

# 209
  • София
Оооо, аз живея в това приключение откакто се преместихме при майка ми. Стига до там, че ме пита по 1000 пъти най-елементарни неща, като че ли съм малоумна и хабер си нямам как да си гледам детето. Като тръгнем да ходим някъде с Ванеса се държи, като че ли съм чужд човек, който вижда детето за час-два по празници. Ако я слушаш, ще решиш, че съм си зарязала детето и не знам какво да правя с него, ако не дай боже, останем сами. Колко пъти ми се е искало да я хлопна с нещо по тиквата....Така че, Крис, знам за какво говориш. При теб даже е по-добре. Ако майка ми ми беше свекърва, досега да съм я разпердушинила. По-гадно като ти е майка....

А за Дамян, Антрактида не те ли устройва повече. По-далече е  Mr. Green

За събота и неделя аз съм пас. Мартин пак е решил да се довлече... Mr. Green Не че не си тръгна тая неделя....Вече не знам какво да правя. Сигурна съм, че цели да му кажа, айде, няма смисъл да работиш, така или иначе си даваш заплатата за самолетни билети, по-добре си стой тук. Ама аз съм се запънала и дума не обелвам. Само презеленявам и стискам устни  Mr. Green Вече трета седмица си идва съботно-неделно. Не само, че нищо не остава от заплатата, ами очаквам вече и джобни да почне да ми иска  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт