Хасковските малчугани са игриви и засмяни

• 16 799
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • БГ
tony_nm, случайно вчера да мерихте сандалки за баткото в магазин Дисни? Възможно е да съм се припознала, но момченцето много приличаше на твоето?!?
не, баткото е при баба си тази седмица, че нали беше болен миналата.

Аааааааа, добре!

Мами, кой друг, освен нас, взима храна от ясла №1, над ДНА? Може би си пишем тук, а се разминаваме по тротоара, без поздрав дори?!

# 136
Мами кажете ми кой за вас е най-добрия личен лекар/ка?

Искам да си сменя личната лекарка.Вече цял месец ми отказва пълномощно,а аз все по-малко виждам и все повече ме болят ушите.
Страх ме е двете неща да не са свързани,а тя все си съчинява някакви лудории,за да ми откаже и как става сменянето от един личен лекар на друг?

Благодаря.  bouquet

# 137
Моята е Д-р Генчева в І-ва Поликлиника и съм много доволна от нея, а смяната става с попълване на някакъв документ в НОИ /но не съм сигурна разбира се/.

# 138
А чували ли сте и какво разбира се (хубаво или лошо) за Д-р Грозева.

И кои са най-добри в трета и втора поликлиника,че са ми по-наблизо. Blush

Благодаря.  bouquet

# 139
Ти да не си луда да си запишеш детето при тази псевдо лекарка?
Моите наблюдения са много стари,но достатъчно за да ги запомня за цял живот.
Само две случки ще ти разкажа.
Детето беше на около 3 годинки (сега е на 13).
Беше неделя.
Имах гости и го оставих за кратко при баба.Разбрахме се с майка да го забере и ми го доведе... Винаги е бил много спокойно дете,но този ден беше много "крив".Майка му премерила температурата... 37.3... Заведе го в "Бърза помощ" където го прегледала и прислушала д-р Грозева...Казала да пие парецетамол и ще се оправи...Температурата не спадаше,нито се повишаваше.През следващата седмица и го водих няколко пъти-все нямаше нищо и все не спадаше температурата...Около средата на седмицата видях,че има някакви дребни пъпчици по тялото,показах и ги-пак нищо. Следващата седмица,понеделник го заведох в кожното,в Болярово. Още щом го видя лекаря веднага отсече ДЕТЕТО Е БОЛНО ОТ МАРСИЛСКА ТРЕСКА! Не ме питайте как понесох тези думи...До вечерта ни приеха в Инфекция.Взеха му кръв и т.н. До следващия ден ,докато излезнат разултатите не можеха да ми кажат дали кръвта му е натровена.По същото време почина една жена и едно дете от Дом за сираци,от същата болест.Други хора които бяха вече по добре ми казваха как те са се чувствали в началото...
За наше щастие всичко приключи по възможно най добрия начин.Детето е прекарало болеста без лекарства и на крак...Посредством пи няколко дена антибиотик.... Ако обаче кръвта е била натровена преди да стане ясно какво му има е можело да го няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Другия случей е с една настинка след която носа му все беше запушен и тя непрекъсната ме убеждаваше,че трябва да го оперираме.Не го опрерирахме естествено...Ходихме при Марков и той го "оправи".

В една тема от ноември 2006 писах за една детска лекарка на която не помня името... Детето беше натровено и без да ни е лекуващ лекар и без да знае нищо за нас го прие и му оказа помощ без дори да намекне за пари.

# 140
          Здравейте, и от нас!  Hug

И кои са най-добри в трета и втора поликлиника,че са ми по-наблизо.
        Веси, моите впечатления от д-р Грозева са  доста по-различни от тези на lubopitna и са от сега. Аз съм доволна от тази лекарка - отзивчива, компетентна и интересуваща се от новостите в професията си. Поне засега не ме е разочаровала. Може би единственият недостатък е, че има доста пациенти.
       Lubopitna съжалявам за това, което си преживяла и се радвам, че всичко е свършило добре.  Hug
       Други лекари в трета поликлиника, за който съм чувала хубави отзиви са д-р Николов (педиатър)  и д-р Колев. За лекарите във втора нямам впечатления.
      Смяната на личния лекар става през месец юли. Трябва да си вземеш формуляр от здравната каса ( купуваш си го от книжарницата там ) попълваш и го носиш, заедно с осигурителната книжка на новия личен лекар. Поне така беше миналата година, тази може да има и промени.

bdbaloni на krasi_vasi! Бъди щастлива и обичана!

# 141
newsm59 на krasi_vasi! Желая ти здраве, много късмет и любов:)!

# 142
  • France
Момичета, и аз съм ЗА среща на съфорумките.

# 143
Ти да не си луда да си запишеш детето при тази псевдо лекарка?
Моите наблюдения са много стари,но достатъчно за да ги запомня за цял живот.
Само две случки ще ти разкажа.
Детето беше на около 3 годинки (сега е на 13).
Беше неделя.
Имах гости и го оставих за кратко при баба.Разбрахме се с майка да го забере и ми го доведе... Винаги е бил много спокойно дете,но този ден беше много "крив".Майка му премерила температурата... 37.3... Заведе го в "Бърза помощ" където го прегледала и прислушала д-р Грозева...Казала да пие парецетамол и ще се оправи...Температурата не спадаше,нито се повишаваше.През следващата седмица и го водих няколко пъти-все нямаше нищо и все не спадаше температурата...Около средата на седмицата видях,че има някакви дребни пъпчици по тялото,показах и ги-пак нищо. Следващата седмица,понеделник го заведох в кожното,в Болярово. Още щом го видя лекаря веднага отсече ДЕТЕТО Е БОЛНО ОТ МАРСИЛСКА ТРЕСКА! Не ме питайте как понесох тези думи...До вечерта ни приеха в Инфекция.Взеха му кръв и т.н. До следващия ден ,докато излезнат разултатите не можеха да ми кажат дали кръвта му е натровена.По същото време почина една жена и едно дете от Дом за сираци,от същата болест.Други хора които бяха вече по добре ми казваха как те са се чувствали в началото...
За наше щастие всичко приключи по възможно най добрия начин.Детето е прекарало болеста без лекарства и на крак...Посредством пи няколко дена антибиотик.... Ако обаче кръвта е била натровена преди да стане ясно какво му има е можело да го няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Другия случей е с една настинка след която носа му все беше запушен и тя непрекъсната ме убеждаваше,че трябва да го оперираме.Не го опрерирахме естествено...Ходихме при Марков и той го "оправи".

Не мога да се съглася с това, но не мога и да се въздържа и от коментар, защото искам да бъда полезна на всички майки, които се лутат от лекар на лекар.
Д-р Грозева никога не е работила в ,,Бърза помощ'', за да е прегледала тя детето ти преди 10 години. А и до колкото си спомням по това време тя май беше в майчинство с второто си дете.  В града има и други лекари с името д-р Грозева, може да е станало грешка.
На моето дете тя беше първо участъков лекар, а после и личен лекар. Цялото семейство сме записани при нея и винаги се радваме на висок професионализъм.  Няма да забравя когато беше участъков лекар на детето как цял ден стоя до леглото му у дома, за да свалим една висока температура. Единствената и лоша черта е, че е малко надута и никак не обича самолечението или пък самодиагностицирането. Но мен тя ме е научила как да реагирам в повечето случаи, докато мога да заведа детето на лекар. В общи линии я препоръчвам на всички родители, търсещи сериозен личен лекар.

# 144
Не мога да се съглася с това, но не мога и да се въздържа и от коментар, защото искам да бъда полезна на всички майки, които се лутат от лекар на лекар.
Д-р Грозева никога не е работила в ,,Бърза помощ'', за да е прегледала тя детето ти преди 10 години. А и до колкото си спомням по това време тя май беше в майчинство с второто си дете.  В града има и други лекари с името д-р Грозева, може да е станало грешка.
На моето дете тя беше първо участъков лекар, а после и личен лекар. Цялото семейство сме записани при нея и винаги се радваме на висок професионализъм.  Няма да забравя когато беше участъков лекар на детето как цял ден стоя до леглото му у дома, за да свалим една висока температура. Единствената и лоша черта е, че е малко надута и никак не обича самолечението или пък самодиагностицирането. Но мен тя ме е научила как да реагирам в повечето случаи, докато мога да заведа детето на лекар. В общи линии я препоръчвам на всички родители, търсещи сериозен личен лекар.

# 145
Нина, регистрирай се и заповядай при нас! Hug

# 146
Нина, регистрирай се и заповядай при нас! Hug

Ако имам второ дете с удоволствие, но първото ми е голямо и почти не намирам за какво да пиша тук във форума.

# 147
  • Хасково

И кои са най-добри в трета и втора поликлиника,че са ми по-наблизо. Blush

аз не препоръчвам да се  записваш при д-р Грозева. Там беше баткото, сега и двамата са при Николов, а ние с мъжа ми сме при Златка Проданова- всички са в трета поликлиника. Проданова е добра само че има много пациенти и се налага да си запазиш час поне от предния ден. А смяната на лекаря е много лесна- взимаш формуляр от книжарницата на здравната каса, попълваш го и го носиш на новия лекар.

# 148
До колкото знам д-р Грозева и д-р Николков се заместват взаимно когато им се налага да отсъстват  Rolling Eyes

# 149
Благодаря на всички за пожеланията!!!   love001 Много сте готини!!!

Тези дни са ми много весели, защото брат ми с детенцето си и жена си дойдоха от Варна и вчера успях най-после да се разходя малко из центъра. Заведохме племенницата ми да се пързаля на пързалката дето е пред Булбанк, но след няколко спускания й стана скучно и реши да се пробва във фонтана, но не можа да набере достатъчно преднина пред баща си и си измокри само ръкавите. Joy  Иначе до две щеше да пробва колко е дълбок.
Само че днес Антончо не е акал 4-ти ден и е изнервен  newsm09 . Чудя се вече какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт