Хасковските малчугани са игриви и засмяни

• 16 779
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
   Честит Рожден Ден, Ани!

Бъди щастлива и обичана!

Аз да ви питам, вече мислите ли за море Grinning стига с тия доктори Heart Eyes
  Цяла зима го мисля това море, но още не сме го измислили. Wink

Чувала съм, че д-р Грозева е поддръжничка, но на нас не ни е педиатър и не съм абсолютно сигурна.
  Д-р Грозева определено не е поддръжник на късното захранване. Знам го от опит. Peace

# 196
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ани!

Бъди щастлива!

# 197
Да, д-р Грозева е педиатър на моето бебенце, тя препоръча още на втория месец да започнем със сокчетата, но тъй като малкия е недоносен отложихме захранването за третия...

# 198
Здравейте мамчета!Току що и ние се прибрахме от Сандански.Гледам ,че доста сте напреднали със страничките и ще има какво да почета, а май и срещата сме изпуснали. Надявам се да сте прекарали чудесно .

# 199
Здравейте и от мен.
Преди малко се върнах от Латев.Изписа ми някакви мазила,дали ще има ефект и ще забравя за проблема ще стане ясно,след известно време.

За първо впечатление за него,немога да кажа нищо,овсен,че не говори твърде официално и използва забавни изрази от жаргона през 80-те.

Имах много напрегнат ден и сега искам само да си изпъна краката,затова момичета съжалявам,че не ви изчетох,видях,че доста сте напреднали,но...

Благодаря за вниманието и загриженоста ви.

Лек ден. Hug

# 200
Ани, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Живот, здраве ти желая и много положителни емоции:)!  bouquet

# 201
Здравейте мамчета!Току що и ние се прибрахме от Сандански.Гледам ,че доста сте напреднали със страничките и ще има какво да почета, а май и срещата сме изпуснали. Надявам се да сте прекарали чудесно .
ехо, добре дошли:)! как мина? разказвай де:)!

# 202
Ще ви отговоря за сега само с една дума "супер", да оправя багажа и да почина от дългия път и ще ви разказвам утре.Но повторение  на Сандански определено ще има.

# 203
  bouquetАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

# 204
Ще ви отговоря за сега само с една дума "супер", да оправя багажа и да почина от дългия път и ще ви разказвам утре.Но повторение  на Сандански определено ще има.
хайде ще 4акаме да разкажеш с подробности и снимков материал:)!

# 205
  • хасково
АНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! bdbaloni

Цитат
Аз да ви питам, вече мислите ли за море  стига с тия доктори

Мисля отдавна за море обаче не сме измислили дали сами да отидем или с детето. Яница през юли навършва годинка. Споделете вие с по-голям опит.

По повод срещата минахме от там , обаче явно не се разпознахме. Следващия път трябва да измислим нещо конкретно( напр. мястото)

# 206
  • Хасково

hbday Ани с пожелания за здраве, късмет и мноого усмивки!

Цитат
Аз да ви питам, вече мислите ли за море  стига с тия доктори

мислим, мислим , доста оферти събрахме. Обикновено тръгваме и на място си търсим, но тази година решихме по-отрано да резервираме... само остава да уточним мястото, че се колебаем между три- Китен, Приморско или Царево. А малката определено няма да я взимаме.

# 207
  • Някъде там на юг...
Здравейте маминки!

По повод морето на всички чудещи се дали да вземат дребосъците искам да кажа, че ние миналата година като я водихме не беше навършила 6 месеца. Много и хареса и и се отрази добре тогава PeaceДано и тази година да е така Praynig

# 208
Момичета, помагайте бързо!Добър  фризьор в Хасково!Имам среща с класа от основното училище и трябва да бъда не офъкана,а добре оформена.

# 209
  • БГ
Добро утро и от нас!

руми 72, привет! Чакаме отзивите ти от почивката в Сандански! Имам фризьорка, но незнам дали и на теб ще ти хареса, работи в 21-ви век, салон Интрига, казва се Боби, на Джото (диджея) жената. Салонът се намира на първия етаж, като влезеш от входа откъм реката (между магазинчето за кафе и другото за обувки), точно насреща. Ето ти тел, ако искаш първо звънни 0898 22 35 22, защото е възможно да няма часове.

Аз да ви питам, вече мислите ли за море Grinning стига с тия доктори Heart Eyes

Мдааааааа, и ние мислим, но още нищо не сме свършили, имам впредвид - резервирали. Мъжът ми е харесал два хотела в Китен и нещо е зациклил за там, а аз много не искам, та ще видим.

Лорън, дано бързо се възстановиш и се възползваш от хубавото време на 100%!

munka1, жалко за разминаването и неразпознаването. Дано следващият път се намерим.

Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт