Хасковските малчугани са игриви и засмяни

• 16 785
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Бубу-линка, какви танци тренира Стела? В читалище Заря ли? Да не се окаже, че и с вас сме се видели вчера без да сме разбрали? Момиченцето на наша позната танцува там и вчера към 19ч отидохме да го приберем.
Да, Стела ходи на репетиции в читалище "Заря", играе в "Мини Рона" и наистина имаха репетиция в четвъртък до 19 часа, когато и вие сте били там! Със сигурност сме се засекли без да се познаем:(, как се казва дъщерята на вашата позната?

# 181
  • БГ
Бубу-линка, какви танци тренира Стела? В читалище Заря ли? Да не се окаже, че и с вас сме се видели вчера без да сме разбрали? Момиченцето на наша позната танцува там и вчера към 19ч отидохме да го приберем.
Да, Стела ходи на репетиции в читалище "Заря", играе в "Мини Рона" и наистина имаха репетиция в четвъртък до 19 часа, когато и вие сте били там! Със сигурност сме се засекли без да се познаемSad, как се казва дъщерята на вашата позната?

Не съм сигурна дали и тя играе в "Мини Рона", казва се Селин и изглежда така.
http://images17.snimka.bg/002840998-big.jpg

pechovska, радвам се, че сте си изкарали добре, не е важно къде, важна е компанията и купона!

# 182
Не съм сигурна дали и тя играе в "Мини Рона", казва се Селин и изглежда така.
http://images17.snimka.bg/002840998-big.jpg
не, това момиченце със сигурност не играе в Рона.....не го познавам, иначе на танците имаме Селин:)

# 183
Изпуснали сме срещата, а малите са големи сладурковци. Аз все гледам за някое познато детенце по центъра, но и да се засечем със сигурност ще ни досрамее. Blush

# 184
Хасковски майчета, ако някой има информация за педиатър подкрепящ късното захранване в Хасково моля пишете ми, че не мога да се преборя с бабите и техните тези. Дори свекървата вчера без да ме пита е дала на Антони сок от морков, а отгоре на всичкото не е акал вече 4-ти ден. Опитах се да я убедя, че е много опасно да прави захранване точно в този момент, но тя даже не ме и изслуша (разхлабвал моркова само дето още не го е разхлабил, пък и не вярвам да стане точно от това). Опасявам се, че като го водим там ще му дава тайно. Не мога да се превърна в "пъдарин", а не искам да постъпвам толкоз грубо и да не им го давам. Не мога да си изкривя душата помагат много хората. За това ми трябва педиатър, подкрепящ късното захранване, който да й обясни някои работи. Моля Ви, ако някой знае такъв педиатър да ми пише.  Praynig

# 185
Най- добре ти и обясни ясно, че детето си е твое и трябва да го гледа по твойте правила. От такива помагачи, полза няма. Все пак детето ли ти е по- важно или чувствата на свекървата? Иначе нашата педиатърка рано започна да ни захрнва, а за кърменето да не говорим. Става въпрос за Димова- 1ва поликлиника.

# 186
И на мен педиатърът ми каза да му давам сок от моркови и ябълка още няколко дни след първия месец, но аз не се съгласих. Във вторник (15.08.) сме на консултация и ще видим как ще реагира като му кажа, че не му давам. Смятам да го питам за късното захранване да видя каква ще е реакцията.  Thinking

# 187
Сега виждам, че в темата     
Педиатри за изключително кърмене и късно захранване: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=30924.msg3740925#msg3740925
sholio2000 препоръчва д-р Марчева. И аз за нея си мислех, защото когато Антончо беше само на 9 дни се наложи да я извикаме и тя спомена тогава нещо между другото за захранване след 5-тия, 6-тия месец, но тогава си мислех, че е далеч това време и не й обърнах внимание. Ще трябва може би да я посетя тези дни в кабинета й  newsm01 .

# 188
Здравейте мами! Laughing
На снимките от срещата само деца виждам - мамите, защо не сте се снимали? Как ще ви познаем по улиците? newsm78

krasi_vasi, дори и да намериш такъв педиатър, как той ще убеди бабите ви в ползата от късното захранвяне!? Според мен, важното е ти да си уверена в начина, по който гледаш дететнцето си и да си категорична по отношение на бабите.  Peace М/у другото морковът запича.

# 189
Как ще ви познаем по улиците?  newsm78
По децата ще ни познаете. Wink Следващият път и мамите!  Дано сме повече! Peace

Еnvia, разказвай за вашата среща. Как мина? Добре ли си изкарахте? Чакаме снимки.

# 190
  • БГ
Привет и от нас!

Как мина уикенда ви? Ние предимно мързелувахме по кафенета и сенки! Ама, че жега, навън си е вече лято, а е още м.май, какво ни чака през август?!?

pechovska, а какво има на Сивата вода? Не съм ходила, а ни е на две крачки, срамота! 

Лорън, как си, ходи ли на лекар за ушите?

Хасковски майчета, ако някой има информация за педиатър подкрепящ късното захранване в Хасково моля пишете ми, че не мога да се преборя с бабите и техните тези. Дори свекървата вчера без да ме пита е дала на Антони сок от морков

krasi_vasi, съжалявам, че не мога да помогна за такъв педиатър, нашият ни захрани още след втория месец със сокчета, така че не спада към групата привърженици на късното захранване! Моят съвет, относно бабите, е много разговори и поне до 6-я месец гледай да не оставяш детенце за дълго при тях, те наистина си мислят, че знаят всичко и понякога от загриженост за малката душичка злоупотребяват с доверието на майката!

envia, следващия път ще направим снимка на мами и бебета!

Лек ден и успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 17:10 от stefaniika

# 191
Важното е, че успях да убедя таткото. От там нататък само трябва да си отварям добре очите да не му натикат някое сокче.   #Shocked
Времето днес е разкош. Приятна разходка на всички.  Отивам да навивам братото да изведем хлапетата към Мин.бани или на Аида.   animal037

# 192
  • France
На Сивата вода има микроязовир, съответно рибарник. От там можеш да си купиш шарани и да ги изпечеш на барбекюто, което е за обществено ползване, до него няколко маси и пейки. Има хотел и заведение. Много е приятно

# 193
Здравейте и от мен
Аз съм супер несериозна в писането, но днес имам рожден ден и съответно повод да почерпя

Кasi_vasi  не мога да те посъветвам за педиатър, препоръчващ късното захранване. Чувала съм, че д-р Грозева е поддръжничка, но на нас не ни е педиатър и не съм абсолютно сигурна. Аз дъщеря ми я захраних късно и нашата докторка нямаше нищо против. Но както са ти казали и другите важното е ти и таткото да сте убедени.

# 194
Ани, Честит Рожден Ден

Ние през почивните дни също успяхме да релаксираме, в събота си направихме излет извън града без Вили, а в неделя отново, но с нея на Аида Peace

Аз да ви питам, вече мислите ли за море Grinning стига с тия доктори Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт