Любители на кучета - 157

• 13 020
  • 513
  •   2
Отговори
# 435
  • Бургас
Гледам го от вчера този тренд във Фб, ама без кучета. Всички се накарикатурили на работните места.
Айде, и аз ще съм инфантилна Simple Smile
Скрит текст:

# 436
Защо да сте инфантилни? Прекрасни сте даже. AI трябва да се ползва именно за такива забавни неща, а не за да завършиш нещо, дето после може да убиеш човек.

# 437
  • София
Аз за малко да се подведа по тренда, но като видях, че нямам нищо общо с генерираното, изтрих снимката. Blush

В неделя имаме час в клиниката заради учестеното дишане на Нара. Чата ми казва, че нормалното е около 30-40 вдишвания в минута, а тя прави над 100, като говоря за спокойно състояние. Притеснена съм ужасно, направо ще рухна, ако ми кажат нещо лошо. Аз страдам още по Харли, не знам как бих приела лоша диагноза на Нара.

# 438
  • Бургас
И аз нямам много общо, AI ме направил с кафеви очи Simple Smile
Не се тревожи предварително и не вярвай на чата. Всичко ще е наред.

# 439
  • Пловдив
На мен лекари за Дон Томазо ми бяха казали да броя вдишванията докато спи, защото имал проблемно сърце.
Броях, много били...
Ехограф, изследвания след това - и докторът ми каза - тази котка няма да умре от сърце. Котката ми тази година живот и здраве ще навърши 15 години. Няма драми със сърцето.
Всичко ще е наред. Но отивайте на преглед за твое спокойствие.

# 440
Струва ми се, че йоркитата малко ревниви си падат. Децата достатъчно големи ли са, за да разберат, че двете кучета ще имат нужда от период на адаптация?
Големи са, но не им е хрумвало май Smile Ние бавно събираме де, той моментът не е близо.
Честно казано нямам идея дали и до колко е ревнив нашия.
Иначе с котка си мисля, че ще се спогодят, но пък котката ще ми създава повече проблеми от друго естество и просто на този етап наистина не искам. А по принцип харесвам повече котки, не знам как се извъртя така животът, че само кучета гледам.

За карикатурите, аз го помолих да направи на малкото ми дете и му споменах, че много обича кученцето ни и получих това
Скрит текст:
Нещо нередно да забелязвате? Smile

После пробвах и само кучето. Изрично му казах тази поза, защото той като ме види много често така се протяга, според мен съвсем умишлено, защото е много сладък и все му се радвам.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 15:56 от Бухтичка

# 441
  • sf
Ооо, и аз си направих.
Скрит текст:

# 442
  • Бургас
Е много е готина! Как не се сетих да си туря и аз една чаша в ръката, ами и с двете държа кучето Simple Smile

# 443
  • sf
Йоркито на горната снимка има пет лапички 😆Една колежка я изтипоса с шест пръста 🤣

# 444
Йоркито на горната снимка има пет лапички 😆Една колежка я изтипоса с шест пръста 🤣
Абе сбъркана работа е с тия карикатури,все нещо не прави както трябва. Аз правих няколко опита и мъжа ми все не можеше да го направи и накрая взе,че мен ме направи мъж Triumph

Децата и Кристал много добре ги направи ама другите ....

# 445
  • sf
Аз от моя съм доволна 🤣 даже си приличам. Нейо не е с тия цветове, ама карай . 🤣

# 446
Хах ,ето ни- Лори,дъщеря ми и аз.
Скрит текст:

# 447
  • Пловдив
айде и аз с чат джипити
моя милост и котката не си приличаме много, но пък за тренда и аз ще се турна тука
Скрит текст:

# 448
  • под тепетата
Иии, много сте яки!

# 449
Много са готини всички сътворения ❤️
Айде и аз ☺️Добре се справи Ai, само ММ е с някаква странна глава, ама нали е карикатура, ще го преживее 🤣

Общи условия

Активация на акаунт