Любители на кучета - 157

• 20 514
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Честита баба Марта! Да сте здрави! Heart

Ей, ви една мартеница бебешорка, защото сега няма шанс да позволи да му слагаме мартеница. Само на каишката.

Иванчо 1 март 2023г . (две седмици вече е бил у нас) Heart :

# 706
  • Варна

Честита Баба Марта ❤️🤍❤️🤍❤️

# 707
Честита Баба Марта и от Гинче!
Тя от сутринта упорито си маха мартениците, ама все пак ги поноси малко, де...последно макия батко ѝ беше закачил една на опашката и бая време се въртя в кръг, докато я стигне Stuck Out Tongue
Но, понеже времето беше сравнително хубаво( след поредната мрачна серия), си направихме една хубава разходка и да проверим нивото на Марица в сантиметри...Установихме, обаче, че положението е  далеч от " сон шон жмо"( по- вехтите от Вас ще се сетят, че означава "без изменение"), щото яко е пораснала и ни е заляла любимите полуостровчета, по които ходехме да тичаме....а островите направо ги нямаше...

Последна редакция: нд, 01 мар 2026, 18:56 от Гинче мама

# 708
Честита Баба Марта! Здраве в домовете и любов и благоденствие в семействата! ❤️🤍

# 709
  • София
Честита Баба Марта от Арчи и Рика. Simple Smile

Не мога да направя читава снимка на дворната ми принцеса. Не стои мирна. Simple Smile

# 710
Честита Баба Марта и от нас. Нито един от тримата не трае мартеници, така че не се и опитвам да слагам. Кас има една на нагръдника, ама да видим колко ще изкара и тя.
Влязох да се къпя и явно много съм му липсвала:

И едно размазано от кеф Мегче, че скоро не съм ви я показвала:

# 711
Скрит текст:
Скрит текст:
Честита Баба Марта и от нас. Нито един от тримата не трае мартеници, така че не се и опитвам да слагам. Кас има една на нагръдника, ама да видим колко ще изкара и тя.
Влязох да се къпя и явно много съм му липсвала:

И едно размазано от кеф Мегче, че скоро не съм ви я показвала:

[/quote]
Олее, влизам да ви видя какво правите  тук и насреща, тези големи очи на Кас Purple Heart
Прекрасни животинки!
Поздрави от моя малък кемперисчо, Бруно:

Честит Празник!

# 712
Ехе, Бруно ми изглежда пораснал. Харесва му живота на пътешественик май, я как хубаво се е опънал.

# 713
Софиянци, помагайте.
Намерих куче, изглежда загубено. Много е кротко, скимти, когато го оставиш само.
Къде да разпространя новината? Кои са групите във фейсбук?
За жалост не мога да го задържа. Ако никой не се обади, трябва да го закарам в приюта.

# 714
  • тук-там
В Гласът на Безгласните го пусни във Фб.

# 715
  • Mediterraneo
Някои се радват на снега, други събират слънце

# 716
  • На морето!
И при нас е слънце, най-после излязоха да играят навън милите
Бягат 20 минути и после спят по 2 часа 🤣

# 717
     Лори на 7!                                              
    Черпим кюфтета,кашкавал...И благодарим за всичките тези години,тук-заедно...
    Приятелство,подкрепа,развлечение!
Скрит текст:
      Подарък се хареса!                 
    [/list]

Последна редакция: вт, 03 мар 2026, 17:59 от Roo Roo

# 718
    Добър вечер!

Първото нещо което прави Бергичка на плажа е това Simple Smile Blush

Скрит текст:

После неспирно това:

Днес е много щастлива, защото цял ден с ММ сме на двора и тя е неотлъчно около нас. Времето беше днес чудно!

# 719
    • под тепетата
    Честит празник!
     Честит 7- ми рожден ден на прекрасната нежна Лори! Да е здравичка и много още километри да навърти , пътешествайки!
      Берга, завидях ти за морето!
    Ще се утешавам с миди ! Дядо си беше за два дена по морето и ми донесе една гаца Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт