Любители на кучета - 157

• 20 514
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, аз съм с Кавапу на 9 мес. Напоследък каквито и лакомства да и дам, повръща, а след някои има и диария, особено след дентални пръчици. Сигурно съм сменила над 10 вида и от различни производители. Иначе няма проблеми с храносмилането, ако кара само на гранули-никакъв проблем. Вие какви лакомства давате на Вашите любимци?
Кавапу и пуделоподобни са с много чувствителни стомахчета. Възможно е да не му понасят, а и по принцип до преди годинка не препоръчват да се дават никакви лакомства.
Аз давах гранулки и по малко зеленчуци които може да яде. вземала съм някакви наградки, ама по-скоро супер рядко.
Сега вече му давам ,но купувам само такива с уж чист състав и давам по 2-3 на ден.
Вие по колко му давате? Може би му дразнят на стомахчето.
Вижте на brit care puppy, има няколко варианта бисквитки.
Също може да му дразни на стомаха паучове, ако давате.

# 751
  • София
На Нара всеки ден след последното хранене й давам дентална пръчка. Но тя, като едно хранено с какво ли не куче на двора, има доста здрав стомах.

Мира, ето ти няколко кучешки рецепти. Аз импровизирам доста, но може да ти послужат като основа.

Не обръщайте внимание на правописните грешки... аз сега ги видях, но няма как да ги коригирам. Blush

# 752
Аз съм лоша стопанка и не давам лакомства. Като беше малък пробвах с разни кокалчета и други глупсоти за гризане и той се омазваше целия докато ги яде. После му се втърдяваха ушите Flushed , та спрях да давам. В периода, в който се учехме на команди и къде да си върши нуждите носих гранулки с мен и му давах по една ако заслужи.
Доста кучета имат проблеми с пилешкото месо, а и това от магазина колко е чисто не е много ясно. Защо държите да давате лакомства?

Последна редакция: чт, 05 мар 2026, 12:40 от DreamingOfSummer

# 753
  • София
Писала съм в 6 групи, никой не го разпознава. За жалост мисля, че е изоставено. С пухлата не виреят заедно. И то е женско. Не мога да го задържа по много причини. Само не знам дали да го водя в приюта или пак да го пусна на улицата.

По-добре в приюта.

# 754
Избяга, Ре. Не знам къде е.

# 755
  • Варна
Честит празник на хубавата Лори ❤️

# 756
Малко със закъснение но нека Лори да е здравичка, жизнена и много пътешествия да я очакват още 🤗

Довечера ще пусна новата тема 🙂

# 757
  • Пловдив
Сиви, на тебе разчитаме.
Четох тази новина и останах безмълвна https://btvnovinite.bg/bulgaria/zhena-skochi-v-7-metrov-prelivni … i-kucheto-si.html
аз ако изпадна в такава ситуация няма да мога да реагирам така.

# 758
Момичета, благодаря за отговорите. Не я прехранвам, тя е с автоматична хранилка, която дозира храната на 3 порции през деня, като доста често дори не си я изяжда. Joana85 ще ги пробвам и тези на "Брит". Аз и давам още по малко банан и боровинки, които обожава. Пробвах с морков, ябълка, праскова, но не ги докосна, а моковът е супер полезен при растящи зъби. Пробвам да и ги давам заради витамините и разнообразието, а и каквото има вкъщи-да се изразходва, а не -изхвърля. Паучове и пастет също не харесва. Супер капризна е. Гледам да не прекалявам с лакомствата, мах. по 2-3 на ден, но май ще трябва да се ориентирам аз да и приготвям по нещо.

# 759
Намерих малко време и НОВАТА ТЕМА е на лице 🙂

Иланг четох и по телевизията гледах за тази жена. Аз не знам дали бих скочила, тъй като уменията ми за плуване са само като имам дъно, ама ако видя, че Макси се дави нямам си и на идея какво ще направя. Със сигурност ще мисля как да сляза и да го спася.

Общи условия

Активация на акаунт