Любители на кучета - 157

• 3 655
  • 127
  •   2
Отговори
# 105
galenaa, големи циркаджийки си имаш, спор няма! Пусни ми клипчетата с удоволствие ще ги изгледам Simple Smile

Нали сме граждани тия дни и като излезем на вън на разходка и кажа "пишай" и ме слуша Joy

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 13:40 от Реа

# 106
  • Варна
Тарталета, все ми се иска да те питам: На мен ли така ми се струва, или наистина Рейна сякаш изсветля за кратко време? Някак по-черна я помня в началото, а сега побеляла.

# 107
  • София
На Нара съм й накупила най-различни дентални пръчки, както по-твърди, така и някакви по-меки с ябълка и фастъчено масло. Тя много си ги уважава, но ги омита за нула време.

Ха, ама какви са тези народни цени в дадения по-назад сайт Zoovet pharma?! Три таблетки NexGuard Spectra излизат колкото две, които купувам от физически зоомагазини. Със сигурност ще поръчам, благодаря на този, който го сподели!

# 108
  • София
Аз правих размествания в спалнята. До сега леглото му беше в ъгъла между нощното ми шкафче и тоалетката, а и имаше една закачалка. Е, голяма борба беше, защото му отесня явно. Разкарах закачалката, преместих стола и сега леглото му е пред тоалетката и може да се разпъва.
Трябва и ново легло, но по-голямо май не съм виждала.

# 109
  • Mediterraneo
Тарталета, все ми се иска да те питам: На мен ли така ми се струва, или наистина Рейна сякаш изсветля за кратко време? Някак по-черна я помня в началото, а сега побеляла.

Побеля като човек! Не съм вярвала, че може така да побелява куче с годините.
Ето я като току-що взета от нас

# 110
Почти като Бергичка е!
На Берга около очите побеля, а още няма тЛи годинки! Grinning

# 111
  • Бургас
Re, колко му е голямо леглото?

# 112
  • Варна
Почти като Бергичка е!
На Берга около очите побеля, а още няма тЛи годинки! Grinning
Еййййй, съсипахте ги тия кучета, "косите" им побеляха от вас SmileySmileySmiley Нищо де, блондинките са по-вървежни Smile Какво да кажат нашите, като са си естествени блондита по окраска и по....акъл SmirkSatisfied

# 113
  • Пловдив

Саско много се промени - от малко Сигане до истински Сигански принц.
Все повече побелява - по муцуната, над веждите.

# 114
Гражданка до довечера Simple Smile

# 115
  • София
Селфи от Арчи. Simple Smile

# 116
  • Пловдив
Побеляват си.
Ама освен на Сиви , Тартарела , Артемис и моето- вашите са млади още. Щом са под 10 . А на черните *негри* най им личи.

И мустаците и те побеляват

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:27 от whitefang

# 117
  • София
Re, колко му е голямо леглото?

Около метър и 20 е дълго.  От всякъде стърчат лапи, глави, опашки 🤣. Най добре му е на дивана.

# 118
  • Враца
Аз не знам, Ре какво куче има.. Срамота..
Не си спомням поне. Sad

# 119
  • тук-там
Голямо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт