Скъпи подаръци не желая, само детенце ще си пожелая ! ~бебеправене 625~

• 8 463
  • 249
  •   9
Отговори
# 120
Наси, честита годишнина 💖👩‍❤️‍👨 да сте здрави, обичащи се, подкрепящи се и мечтите ви да се сбъдват - които и когато трябва ❤️
На мен ми дойде вчера. Бях на АГ ден по-рано, всичко изглежда наред - чисти яйчници, мъничка миомка в матката. Лигавицата беше 12мм, равномерна. Каза, че нищо притеснително не вижда. На другия ден цъфнах.
Колкото и да съм разочарована, да ви призная, олекна ми. Чувствах се много зле последните две седмици - подута, изтощена, напрегната, всичко ме болеше - особено гърдите и корема. Никакво желание за кекс, чак ми ставаше гадно като си помисля. Днес съм нов човек - обилен цикъл, но поне ми олекна на тялото. До някъде - и на душата. Имам нужда да си почина малко от цялото мислене, следене и тестове. Вярвам, че и нашето време ще дойде и се опитвам да се настройвам положително, но просто ще си дам малко време без да го мисля.

# 121
  • На изток от Ада
Благодаря Коте!

# 122
Момичета, може ли да ме насочите към следния специалист - Репродуктивен ендокринолог! Тъй като вече ми писна постоянно съм с задържани фоликули, функционални кисти ..сега за капак имам хетероехогенна структура. Честно казано и с противозачатъчни трудно се повлияват. Приемам препоръки , специалист с който ще търсим причината.

# 123
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, в два поредни месеца за по 7 дни, 2 хапчета на ден.

Нямало нужда от друга терапия. Питах за контрола, и от това нямало нужда 😃

Същото, едно към еднo.

Аз на своя глава направих контрола след двата курса Валтрекс назначени от Калчев и hhv-7 си беше там. Пак пих Валтрекс… Това 2024, де, не знам сега как е, но скоро ще разбера, защото пак пусках микробиом на 13-ти.

Според Сенкова, не е проблем, че е там и щом не се маха, организмът го е интегрирал вероятно и нищо не прави. Латентен. Преди трансфер ще ми набичат пак Валтрекс за всеки случай.
При много жени излиза, че и раждали, и бременни. Май наистина нищо не прави. При Калчев обаче казваха, че пречел. Жалко, че не могат да предложат лечение (obviously).

Наси, честита годишнина!

# 124
  • На изток от Ада
Благодаря Прего!

# 125
Nasi, честита годишнина. Нека най-големите ви мечти се сбъднат скоро ❤️

# 126
  • София
Наси, честита годишнина!

# 127
Включвам се с резултатите от моята първа пункция вчера: единия фоликул се беше спукал,извадиха 6. Сега се обадиха, 3 са били незрели, 1 дефектна и 2 оплодени.
Не знам защо, но съм разстроена, че половината яйцеклетки са били незрели. А сложих два тригер шота.

# 128
Знам, че е разочароващо, тирамису, но опитай да се концентрираш върху това, което имате. Стискаме палци на двечките!

Допълвам, че първите стимулации са доста шано. Ако има следващи е добре да обсъдите стратегия да тръгнат и вървят равномерно фоликулите. Дали ще са различни медикаменти, дали ще е различен цялостен подход, трябва да е основен приоритет, а не бройката накрая.

# 129
Тирамису, стискам палци и двете да стигнат до пети ден! Предполагам се целите за свеж трансфер?

Знам, че си разстроена, но с теб много сме си писали, знаеш моя опит… та… важното е накрая какво ще стане, това е самата истината.

# 130
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Знам, че не е тотал щета (все още), но пак съм разстроена. Наясно съм, какво са шансовете да излезе нещо от тези две оплодени яйцеклетки.
Не сме обсъждали никакъв трансфер, казах на ембриолога, че ако има ембрион в сряда, искам да му направят пид.

# 131
Тирамису, разбирам те добре, първото инвитро е разочароващо докато свикнеш с това как са нещата в тази сфера. Изживей си го и после се опитай да се съсредоточиш върху позитивите - първо, изобщо стигна до инвитро, което беше голяма въпросителна до сега за теб. Второ, 6 фоликула си е доста добър резултат, тези три незрели има абсолютна възможност да са зрели следващия път. Hug А и ти трябва 1 здраво и малко късмет, пожелавам ти го!

# 132
  • На изток от Ада
Тирамису 2 те да са топ !

# 133
  • Sofia
Тирамису, миличка, много добре те разбирам. Ние пък при първият опит тръгнахме от 12 и до пункция имахме само 4 фоликула. 3 извадени яйцеклетки от 12 начални фоликула направо ни срина. Единя фоликул празен, 3 яйцеклетки извадихме. 2 от тях буквално ми казаха, че са абсолютен боклук, та работихме само с едничка. Едничка ама стана хубаво ембрионче (да, не беше тествано, но пък на картинка имаше потенциал.) Така, че все си мисля, че имате шанс! Също много важно - оказва се, че протокола и медикаментите както и дозите имат огромно значение. Както имахме боклучави яйцеклетки, с правилният протокол си изкарахме доста на брой и зрели яйцеклетки. Стискам палци всичко да мине наред и да стигнете до трансферче!

Между другото, какви размери са били фоликулчета преди тригера? Това също има голямо значение. Ние чакахме всички да са поне 17-20мм преди да го сложим. За моя радост дългият протокол наистина работеше добре при мен за изравняването и нямаше голяма разлика.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 12:43 от Rouina91

# 134
Добре, че сте вие да ме повдигнете малко.
На мен ми се струва, че правилно ме тригерираха, бяха вече рязко нарастнали на 17-20мм фоликулите. Естрадиолът беше над 7000 и освен това докторката реши да се подсигури с двоен тригер.
Освен това ме стимулираха с перговерис, което Джемини ми казва, че е най-доброто в моя случай, над 40г и намален брой фоликули. Дано докторката ми се обади с някакъв коментар все пак и да ми каже, има ли възможност да се промени нещо в стимулацията.

Общи условия

Активация на акаунт