Какво направих днес за себе си? тема 25

• 278
  • 11
  •   1
Отговори
# 1
Стягам багаж

# 2
  • София
Направих си дълго отлагана, сериозна операция. Оставих се в ръцете на близки хора,  и те да се погрижат за мен. Лежа в болничната стая,  възстановявам се, поръчах си любим парфюм и чета "Носорог в банята ".
(Дублирах поста от старата тема, съжалявам!)

# 3
  • Mediterraneo
Резервирах ресторант за утре вечер, да се почерпим за здравето на моята вчерашна рожденичка.
Натоварих се доста в залата тази сутрин, после успях и една разходка на открито да направя.

# 4
Льоня, бързо оздравяване ти пожелавам!
Купих си супер сладурски бурканчета. И халба за бира да занеса у мама, че тя не пие бира и ми дава чаша за чай Joy
Много тъпанарски новини служебно, още съм ядосана и не мога да го преглътна.
Купих и тор за китките ми, които цяла зима ме гледат обвинително.

# 5
  • София
Пак ходих да си оправям здравните осигуровки и данъците. И за да премахна горчилката от това, че тази работа се точи с месеци - шопинг, хапване, кафенце с приятелки, разходка....

# 6
  • някъде другаде
Дълга разходка в това хубаво време - 20000 крачки.

# 7
  • при моите деца .....
Днес съм от по-късно на работа и си направих час и половина интензивна разходка с денивелация.... до 10 имах 12000 крачки.....
Много работа имах, иначе е вечерта щях дя се разходя...
Завършвам деня с почти 20000 крачки и чаша вино.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 21:17 от * Боби *

# 8
Благодаря за темата! 🤗
Гледах “Нюрнберг”. Много ми хареса, но аз имам сантимент към продукции по реални събития. Актьорската игра също силно ме впечатли- блестящи, всичките.
Дежурните вече йога/ мобилност, медитация и разходка.
Следобеден сън.
Заглеждам интересна оферта от туристическа фирма. Принципно в 98% от случаите винаги си организираме всичко сами, но дестинациите са доволно нестандартни и може би този път ще заложим на професионалисти.

# 9
Ходих на тайландски масаж
След това пътуване до Испания  да си напазарувам ,че е по евтино от Алгарве🙈
Купих си от Испания парфюм на Ив Сен Лоран 30 мл за 41 евро а в Алгарве струва 84
Много съм доволна 😃

# 10
Ходих на кино.

# 11
Прибрах се пеша и си позволих да не правя ни-що за цял час.

Общи условия

Активация на акаунт