Пазаруване от about you - тема 45

• 18 958
  • 315
  •   8
Отговори
# 300
Момичета, имате ли забавяне в поръчките. Имам поръчка от 17, все още пише, че чака предаване към Еконт?

# 301
  • Пловдив
Ако се наложи да върна пише, че доставката по връщане е за тяхна сметка. Това значи ли, че аз трябва да поема разходите по Еконт и после те ще ми възстановят разходите или направо го пращам за тяхна сметка?
Не поемаш нищо. Връщаш, както обикновено.
Доставката е 2.99 евро и се възстановява, ако се върне цялата поръчка.

# 302
Момичета, имате ли забавяне в поръчките. Имам поръчка от 17, все още пише, че чака предаване към Еконт?
И моята поръчка от 17 чака предаване към Еконт.

# 303
  • София
Аз имам от 17 - пристигна на 22.01. Имам и от 18ти - също е пристигнала.
Видях че има някакви coins - това ново ли е или чак сега го забелязвам?
...
Мда, ново е - сега ще трупаме coins. Даде ми добра отстъпка, жалко, мислех следващите 2-3 месеца да не поръчвам.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 12:15 от emeto®

# 304
Да, аз ви разказвах, че в немското ги пуснаха още преди няколко месеца тези монети. Намаля цената, но не може да се комбинира с друг код /инфлуенсърски/.

# 305
  • София
Явно не съм обърнала внимание като си писала тогава.Обаче продукти с червеното банерче Промоция се комбинира с Coins. Сега го разцъквах, че ми стана интересно.

# 306
Къде се виждат тези Coins. Може и аз да не съм удостоена с тази оферта и за това да не го виждам.

От днес важи AIA20 над 50 евро за 72 часа.

# 307
  • София
Горе при банерчето за купони за десктоп:

На приложението няма нищо подобно обаче и дори ми се бъгна нацяло.

# 308
На стотинките като цъкнеш. Аз имам и в приложението.
Има и мисии да получиш повече.
За последването на 10 марки може да се "отследват" текущите и пак да се последват. Зачита се. Преди малко пробвах.

# 309
Благодаря. Аз ползвам само App-а и там не го видях. Ще видя после на лаптопа, ако шефката ми отпусне няколко минути 😀

P.S има го вече и  на App-a. Даже има и точки , които изтичат на 6.02

# 310
И аз разцъках приложението. Оказва се, че при мен са се трупали точки от 01.07 насам. Историята на точките това ми показва, също и че най-старите, които виждам изтичат утре.

# 311
  • Пловдив

Получих тези боти  от аутлета - някой ги беше пуснал тук. Хубави са, но са си съвсем кафеви Sweat Smile, не знам къде видяха сиво... Кожата на едната има леко изсветляване на едно място, но може да се преглътне, вътре с топъл хастар и чудесна изработка.

# 312
Горе при банерчето за купони за десктоп:

На приложението няма нищо подобно обаче и дори ми се бъгна нацяло.
В приложението първо трябва да влезнеш в Купони и там се появяват до тях стотинките.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:23 от evhen

# 313
Аз пък имам пак за 30 процента син купон за жени раздел за някакви неща.

# 314

Получих тези боти  от аутлета - някой ги беше пуснал тук. Хубави са, но са си съвсем кафеви Sweat Smile, не знам къде видяха сиво... Кожата на едната има леко изсветляване на едно място, но може да се преглътне, вътре с топъл хастар и чудесна изработка.
И аз чакам тези боти 40 номер, отговарят ли си.

Общи условия

Активация на акаунт