Отговори
# 375
Какъв дълг има към Дидем? Тя знае, че Дидем е в комбина с Бехрам, че даже и пари взима за услугите си, но въпреки това не се отказва от нея. При Чаала обичта е водеща, а не можем да заповядваме на сърцето си, кога да спира да обича.
 Отношенията им с Бехрам също не се базират само на чувство на дълг. Тук се намесва и кръвната връзка (зрителят знае, че такава няма, но самата Чаала е подведена да вярва в друго), и благодарността, а и обичта отново, не на последно място.
 В този епизод почти ме убедиха, че Мелек е дете на Махинур. Сега трябва само малко да се постараят да направят по- достоверно имплантирането й в семейството. Как г-жа Саадет без да е била бременна се появява с 5- килограмово бебе от родилното? Ако й напишат някое 3-4- месечно пътуване и завръщането й с бебе в ръце, ще ме изненадат, но не приятно.
Г-жа Ламия е "сивият кардинал" в къщата, вече е ясно, така че ми е любопитно само доколко е наясно с този факт самият Тахир. Съгласувала ли е с него решенията, които взима?!
Гюлюшан е бременна. Вече съм спокойна, че поне едно нещо познах. Обикновено мислим доста различно със сценаристите на турските сериали, но този път ме водят за ръка от серия 1. Ето в този епизод здраво набиваше по нощите, а майка й многозначително е погледна към корема. Г-жа Саадет знае всичките тайни на децата си, явно.
Синан дали наистина е обичал Махинур? В един момент бях склонна да повярвам в чистотата на чувствата му, но сега... Как може да не потърсиш никога жената, която си обичал? Ако страхът е по- силен от любовта ти, то второто чувство не е истинско.
Сафа ще бъде щастлив. Успокоих се за него. Намери си мотивираща другарка в живота. Не само, че го вижда, но стига и до него. Браво на девойката!
Йълмаз... Ах, този Йълмаз не мога да го разчета. Противоречив, хлъзгав, хитър и будещ симпатии в същото време - кой е той? Никак не съм съгласна, че актьорът не играе добре ролята си. Намирам го за перфектен! Щом само с тънки усмивки и любезничене ме хвърля в трета глуха, не искам повече от него! Силата на играта му се изразява точно в тази двойственост, с която прави образа си. Не мисля, че може да бъде изиграно по- добре. Без много реплики, без излишен патос и декламации успя да ме накара да вярвам, че героят е много повече, отколкото виждам.
Генджо ще се окаже момче с чест, въпреки че е поел по пътя на безчестието. Във втори епизод беше поставен в доста дразнеща ситуация (вече писах), но тук ме усмихваше и се радвам, че му приписаха и някаква духовитост.
Пропуснах ли някого?

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 19:32 от Fi79

# 376
# 377
Линк за серията в Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=pLI2z0MLOck

Фи Grinning За Алтънчето какво мислиш?

# 378
Цитат на: Еванджелин link=topic=1846710.msg50777898#msg50777898

Фи Grinning За Алтънчето какво мислиш?
Алтънчето си е направо Алтънище и името й е много показателно за цялостната й личност. Толкова е меркантилна, че дори и раждането на деца се базира на тази й черта. В този епизод установих, че и в направата им любовта не участва.
 P.S. Само заради Алтън ми се иска детето на Махинур да беше момче. Grinning

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:04 от Fi79

# 379
# 380
Изчезва звукът, после забива по един час... май пак ще гледам след вас и този епизод, дами.
Поне видях каква ранима и чувствителна душа е Генджо. При стокхолмския синдром жертвата на отвличане се привързва към похитителя си, но наш Генджо ни показва нещо ново. Ето отдал е сърцето си в ръцете на Мелек! Романтикът ни той!

# 381
Аааахх, ах! Лелята Ламия навремето е излъгала Синан. Била я търсила Махинур, в земята била потънала. Личи, че лъже като абисинец. А Махинур мисли, че детето й е умряло. Тогава е спряла да говори, но все чакала Синан.

# 382
Бре, тоя Доан, голяма работа, с лекота шие рани и печели сърца!
Еве, изпревари ме, леля Ламя също много се притесни, че Махинур може да е казала нещо на Синан. Бебето е родено преждевременно, няма да е 5 кг, и не е Мелек. И понеже Алтън не спира да говори за наследник, ще се окаже, че Синан вече има такъв, син от Махинур.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 21:47 от Ninka555

# 383
Нинка, не се знае дали бебето е преждевременно родено. Синан, че е безхарактерен, безхарактерен е, но не е спирал да обича Махинур. Дъртия го пратил във Ван навремето, лелята обещала да намери Махинур... Не я намерила уж. Явно тогава са го оженили за Алтънчето. Ламия нямала нищо общо със случката, уж, ама не вярвам. Правилно каза Синан, че мястото му е в гроба на Тахир.

# 384
Аз не си спомням ретроспекциите, ама Синан странно как не е знаел къде живее Махинур.

# 385
Сташе, от това, което са ни показали, се срещаха на работата на бащата и на различни места навън.

# 386
Какво правиха като пристигна полицията и се засякога Чаала и Доан? И защо Бехрам задуши някакъв стар човек?

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:24 от Blue`Sky

# 387
На погребение бяха, на този, който уби Бехрам. Баща на Генджо, били са заедно в затвора, Доан искаше да го разпитва за миналото.

Доан май разгада историята.

# 388
Мерси, да накрая разбраха и Чаала и Доан, а най ми е жал за Махинур…дано скоро дадат кое е детето.

# 389
Интересно, Чаала знае ли кой е Бердан?
Като юрист би следвало да знае, кой е обвиненият за убийството на баща й. Но ... тогава е била много малка. Видяхме я след смъртта на майка й, когато вече беше голяма...

Общи условия

Активация на акаунт