Отношенията им с Бехрам също не се базират само на чувство на дълг. Тук се намесва и кръвната връзка (зрителят знае, че такава няма, но самата Чаала е подведена да вярва в друго), и благодарността, а и обичта отново, не на последно място.
В този епизод почти ме убедиха, че Мелек е дете на Махинур. Сега трябва само малко да се постараят да направят по- достоверно имплантирането й в семейството. Как г-жа Саадет без да е била бременна се появява с 5- килограмово бебе от родилното? Ако й напишат някое 3-4- месечно пътуване и завръщането й с бебе в ръце, ще ме изненадат, но не приятно.
Г-жа Ламия е "сивият кардинал" в къщата, вече е ясно, така че ми е любопитно само доколко е наясно с този факт самият Тахир. Съгласувала ли е с него решенията, които взима?!
Гюлюшан е бременна. Вече съм спокойна, че поне едно нещо познах. Обикновено мислим доста различно със сценаристите на турските сериали, но този път ме водят за ръка от серия 1. Ето в този епизод здраво набиваше по нощите, а майка й многозначително е погледна към корема. Г-жа Саадет знае всичките тайни на децата си, явно.
Синан дали наистина е обичал Махинур? В един момент бях склонна да повярвам в чистотата на чувствата му, но сега... Как може да не потърсиш никога жената, която си обичал? Ако страхът е по- силен от любовта ти, то второто чувство не е истинско.
Сафа ще бъде щастлив. Успокоих се за него. Намери си мотивираща другарка в живота. Не само, че го вижда, но стига и до него. Браво на девойката!
Йълмаз... Ах, този Йълмаз не мога да го разчета. Противоречив, хлъзгав, хитър и будещ симпатии в същото време - кой е той? Никак не съм съгласна, че актьорът не играе добре ролята си. Намирам го за перфектен! Щом само с тънки усмивки и любезничене ме хвърля в трета глуха, не искам повече от него! Силата на играта му се изразява точно в тази двойственост, с която прави образа си. Не мисля, че може да бъде изиграно по- добре. Без много реплики, без излишен патос и декламации успя да ме накара да вярвам, че героят е много повече, отколкото виждам.
Генджо ще се окаже момче с чест, въпреки че е поел по пътя на безчестието. Във втори епизод беше поставен в доста дразнеща ситуация (вече писах), но тук ме усмихваше и се радвам, че му приписаха и някаква духовитост.
Пропуснах ли някого?

За Алтънчето какво мислиш?