Отговори
# 360
Привет Hug

Възлите са на път да бъдат разплетени! Кой е от другата страна? 💥
A.B.I. с новия си епизод тази вечер в 20:00 по ATV! #AbiDizisi @atvcomtr

Латините са във възторг от играта й Heart Eyes

# 361
Чагла е до Доган, в името на преследването на истината! Тази вечер вълнението е голямо! 💣
Нов епизод на A.B.I. тази вечер в 20:00 ч. по ATV! #AbiDizisi @atvcomtr

https://x.com/i/status/2018618085478162578

В "Офиса" Grinning

# 362
  • София
Привет, дами,

„В момента преминавам през период от живота си, в който живея по-тихо и по-просто във всяко едно отношение.“ – MRD
Да разбирам ли, че скоро няма да видим ПР кампания, свързана с патрона ни?
Дали се е уморил от шум около него, предизвикан предимно от връзки с жени при това всички на доста ниско ниво:smile:

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 20:16 от jvarbanova

# 363
Привет Heart

Чакам довечера заплетени криминални сюжети и как ще развързват възлите Доан и Чаала.Дали ще продължат с линията да ни разкриват на нас тайните,една по една.

Патрона го чакаме за сюжета на любовния фронт,там ще имаме в изобилие,два проекта.Дано партньорките имат капацитета да постигат неговото умение за химия.

Не можем да се оплачем, патроните се грижат да имаме разнообразие от сюжети и емоции. Всеки със способностите си.

# 364
Сега четох, че идвала фотосесия на Мирай Данер и не била сама. Разбирайте, ще изгрее в списание с невероятната химия с Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да повярвам, ще полудея от вълнение Grinning

Heart Eyes

# 365
Цитат
Разбирайте, ще изгрее в списание с невероятната химия с Мерт
Ех, партньор ли беше да го опишеш! Wink

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 15:37 от Fi79

# 366
Сега четох, че идвала фотосесия на Мирай Данер и не била сама. Разбирайте, ще изгрее в списание с невероятната химия с Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye Не мога да повярвам, ще полудея от вълнение Grinning

Heart Eyes

И на трите снимки на Мирай и Мерт ми прави впечатление, че Мирай се държи по-свободно и уверено. Сякаш тя владее положението, Мертовото е ре-акция.

# 367
Здравейте  момичета,  ☕️
Чакам Аби тази вечер, и се сетих за плаката на Интерстелар, когато снимаха, от къде се взе, и къде остана? 🙄
М+М ще е най-яката химия, нямам търпение да тази фотосесия. Какво ли ще ни поднесат, Холмс с доктор Уотсън, примерно, ще е интересно.

# 368
Нинка Grinning

Сета днес

Лютфиш и Угур бая време прекараха заедно този път, да не им е уроки Heart Eyes

Дори с Ерсин са се видели Sunglasses

# 369
Награди раздавали вчера в университета Коч, Афито не отишла да си вземе наградата за лице на марка Heart Eyes

Oт снимките днес още

# 370
Кой ще спечели в опита за изнудване на Дидем срещу Синан и Алтън? Нов епизод на A.B.I. тази вечер в 20:00 ч. по ATV! #AbiDizisi @atvcomtr

# 371
Много са сладки като се дърлят Heart Eyes

https://x.com/i/status/2018687123134509532

# 372
Умирам с физиономиите на Чаала Grinning

Емоционална анестезия Smirk

# 373
Току- що приключих с трета серия на "A.B.I."! Да ви я припомня и да ви подготвя за четвърта, а? Wink  Този епизод го вземах на малки хапки и това само удължи удоволствието ми. Не беше динамичен като пилотния, но за сметка на това беше най- задълбоченият до момента. Акцентът тук не падаше върху действието, а върху думите (точно както обичам), затова при гледането буквичките ми бяха много важни. При превода в ефир губя огромна част от смисъла, за съжаление. Sad
 Сценаристите този път се бяха постарали, особено с репликите на главната героиня. Монологът на Чаала за невиността и вината, за различната им природа, за припряността на едната и търпението на другата, заслужи адмирациите ми, а диалогът им с Доан ме хвърли в размисъл и смут. Макар че Чаала е човекът с по- малък житейски опит, думите й към Доан прозвучаха като предупреждение. "При преследването на чудовища най- големият риск е ти самият да не се превърнеш в чудовище" (неточен цитат). Дали Доан няма да повтори грешките на баща си? (Тук съм готова за дебат Simple Smile )
 Ками беше писала, че Доан е спасителят в това дизи, а аз ще допълня, че понякога спасителите също се нуждаят да бъдат спасени, така че Чаала ще е корективът на Доан.
 В образа на Чаала има някакво противоречие, което хем се надявам да бъде изгладено в най- скоро време, хем искам да си има и недостатъци. Тя хем е умна и интелигнтна, хем глупаво доверчива към хора, които вече изобличи в лъжа? Само любовта им към тях (не са за обичане и двамата - Бехрам и Дидем, да) ли я прави толкова наивна и лесна за манипулиране?
 На тазгодишните награди "Грами" имаше една много силна и вдъхновяваща реч, която ме впечатли и ще си позволя да цитирам част от нея: "Омразата се засилва от още повече омраза. Единственото по-мощно нещо от омразата е любовта". Чаала е любовта в нашето дизи и се надявам да победи всяка омраза.
P.S. За останалите герои ще пиша след малко, че пак закъсняваме за часа по таекуондо на госпожицата!

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:09 от Fi79

# 374
Фи, чакам с нетърпение втората част Kissing Heart

Аз не мисля, че Чаала е наивна, просто чувството й за дълг леко замайва главата й, но се надявам да се коригира още тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт