Отговори
# 450
Това не го знаем галиба Thinking

# 451
Дидем със сигурност го знае - от ресторанта. От там нататък ... който е влизал в стаята на Мелек, Гюлишан май беше. Ама да натопи сестра си... Макар че в болницата при ареста на Мелек гледаше много гузно и прикрито...

# 452
Някой от имението. Когато Доан и го подари Чаала и Дидем не бяха още пристигнали,че да заподозрем Дидем,респективно Бехрам. Освен,ако има момент,който не са ни показали,а да се появи в последствие като ретроспекция.С кого би споделила Мелек за този подарък-със сестра си.

# 453
Всъщност след ресторанта кутията със скалпела не е била предмет на внимание от камерата...

# 454
Всъщност след ресторанта кутията със скалпела не е била предмет на внимание от камерата...

Значи,чакаме ретроспекция,в някой си момент.

# 455
Привет, приве!
Добрах се и до тук!
Много интересен дебат сте подхванали и като детективи разглеждате случая отвсякъде. Да дам и аз своя принос. Wink
Според мен най- важният въпрос, който трябва да зададем е: кой би имал най- голяма полза от смъртта на Тахир?
Ще започна да изключвам един по един заподозрените.
1. Мелек
В самата природа на това дете насилието не е заложено под никаква форма. Нежна, обичлива, внимателна, отдала се на най- благородната професия, за нея всички казват, че и мравка не би убила.
2. Гюлюшан
Тя се омъжва и с това се предполага, че ще се освободи от властния си, склонен към насилие, което тя самата търпи, баща. Защо ще го убива? И има ли силите да го направи?
3. Синан
Макар и в сянката на баща си, докато е жив, Синан поне има възможността да се преструва, че е бъдещият бос. Може да изисква от подчинените на баща си да проявяват и към него някакъв респект (станахме свидетели на такава ситуация). Със смъртта на бащата той губи абсолютно всичко. Алтън даже се опасява, че Доан и на улицата може да ги остави. Тц, Синан няма никаква полза от смъртта на стария.
4. Сефа
Сефа влиза в семейството по неизвестни за мен причини. Мрази ги, така че може да има някакъв изчанчен план да ги саботира отвътре. Проблемът при него обаче е, че сестра му дотолкова го е смачкала, че се е превърнал в някакъв безполов блуждаещ субект. Нургюлчето му връща мъжествеността, но с бавни темпове, а за Тахир вече се бяха погрижили.
5. Алтън
Тя е достатъчно луда да го направи, но дори и на смъртно легло Тахир я ужасява. Не само, че не го е обработила със скалпела, но не позволи и на Сефа да му спре машинариите, когото той намери зрънце дързост в себе си и тръгна да довършва започнатото от друг.
6. Бердан/Бехрам (как ще го наричаме този герой?)
Всички пътища водят към него. Мотив има и то не един. Възможност също не му липсва, а насилието е заложено в природата му. Случката около отвличането на Мелек също засилва подозренията, че точно той се е пробвал да се справи с Тахир.
Всичките ми разсъждения са на база на това, което сме видели до момента. Не ме напуска обаче усещането, че има нещо, което не сме видели и това ще наклони везните в друга посока.
Йълмаз е моят заподозрян, но е на интуитивно ниво и нямам никакви факти срещу него, дори напротив. Има факти, че не е той, ама... Да го броим поне за подбудител? Wink
Да оставим кой е убиецът. На мен ми е интересно да видя Тахир в целия му блясък. Представяте ли си да си живял по такъв начин, че всяко едно от децата ти да има причина да те убие?! Това не е ли един напразно изживян живот, въпреки материалните блага, които си натрупал?!
 P.S. За Синан ще пиша утре, че искам да му отделя нужното внимание на този хубавец.

# 456
Цитат
Представяте ли си да си живял по такъв начин, че всяко едно от децата ти да има причина да те убие?!
И да цениш единствено детето, което си прогонил с поведението си. И всичко заради семейството?! Егати изпитанието! Това си е ад на земята...

Общи условия

Активация на акаунт