Отговори
# 465
Състраданието понякога е най-добрият лечител на рани.

https://youtube.com/shorts/FehqJc78rG0?si=u8vcvj7MKrLJaEVe

# 466
Тази вечер повтарят серията в праймтайма

Фи, а кой мъж знае за този скалпел? Случаят е много заплетен хахаха

Много красива мелодия, любима ми е и на мен Heart

https://x.com/i/status/2019776382394581436

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 19:38 от Еванджелин

# 467
Фи, а кой мъж знае за този скалпел? Случаят е много заплетен хахаха
Еве, затова казвам, че има нещо, което още не са ни показали. Иначе, като свободно съчинение, мога да ти кажа, че Гюлюшан, която има свободен достъп до стаята на Мелек, е казала на извършителя/поръчителя за скалпела, а вече знаеш кой съм си набелязала за такъв. Simple Smile

Сега обаче ще пиша за Синан, че го отложих много и съм на път да си забравя мисълта. Аз няма да разсъждавам върху това дали е положителен или отрицателен герой. Да, има доста отрицателни черти, но същински злодей не е, а в мен, от серия 1, буди някакво съжаление.
 Аз искам да говоря за Синан във връзка с Махинур и уж великата им любов. Ами... дори и да е имало любов, според мен е била едностранна. Синан толкова се страхува от баща си, толкова се страхува да не изгуби благоволението му, че е готов по всяко време да се откаже от Махинур. А страхът, когато е в такива размери, може да задуши всяка любов, дори и да я е имало.
Още в нощта на убийството на Синан му беше казано, че ще се ожени за дъщерята на чичо си Акеш? (разбирам Алтън) и той просто се сви в черупката си без да издаде звук. Не видяхме да оказва каквато и да било съпротива на това твърдение. Влюбените мъже се борят за любовта си, когато тя е застрашена, излизат срещу целия свят и я заявяват, бягат с любимата, чупят оковите, които му пречат да обича. С една дума - ДЕЙСТВАТ.
Скрит текст:
Няма да давам за пример наш Ферит, ама... имаше моменти, когато му вярвах, че обича Сейран и това бяха точно тези, за които говоря по- горе. Simple Smile Когато се опълчи на деде и на Орхан, хвана Сейран за ръка и избяга с нея.
В Синан не виждам никакви действия. Той е пасивен, послушен и слабохарактерен дори и в любовта си. Казват му: заминаваш и той бърза да се сбогува с любимата. Казват му: не можем да я намерим и той бърза да се ожени за друга. Аз не видях да полага някакви усилия той лично да я потърси, да обърне Истанбул, не ли света.
 Това, че я е компрометирал въобще няма да го коментирам. Нямам очаквания да са споделяли само платонични чувства, но... когато и тялом си притежавал една жена във време и на място, кагото това е считано за табу, отговорностите ти към нея са много по- големи.
Е, казах си каквото имах за този Ромео. Само ще обобщя, че аз в неговите чувства към Махинур не вярвам, ако ще един час да стои на улицата и да миже на парцали.
Горката ми Махинур! Сама е трябвала да преживее абсолютно всичко, а самотата също не е признак, че си обичан.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 00:21 от Fi79

# 468
Ах, Фи, Сино е едно голямо дете с брада и мустаци, и предизвиква симпатии. Аз гледах епизода с превод, с прекъсвания, сигурна съм, както и ти, че Гюлишан знае повече за нападението над баща си, и вероятно прикрива някой, сигурно е предоставила скалпела на Мелек. Тя се тревожи най-много за сестра си, и струва ми се изпитва чувство за вина пред Мелек. Не е планирано да натопят Мелек, но Г. знае кой е. Ако разберем кого обича тя, сигурно ще разберем повече.
Ключовете на Бердан  чудя се, за къде ли са, в тях му е силата.

# 469
Когато започнаха да ни представят кастинга на сериала, виждайки Синан, на когото не можех да прочета фамилията, си казах, че това ще е моят човек в дизито. С тези будни очи и това одухотворено излъчване ме покори на мига. Даже ви питах къде сте го гледали и с какви впечатления сте от играта му.
 В сериала ни обаче Синан е всичко, което не харесвам в един мъж - слабохарактерен, нерешителен, мрънкащ, раболепен, мазен и безгръбначен, готов да се продаде на всеки на нужната цена.
Нинка, Синан у мен предизвиква съжаление, но симпатии... тц, никакви. Съжалявам го за това, че е жертва на суров и тираничен баща, съжалявам го, че е с жена, която е толкова властна, че довършва и малкото, което е успял да спаси от баща си като мъж. Съжалявам го за похабения му живот, в който сякаш никога не е имало мигове на щастие. Абе... за много неща го съжалявам, но за нито едно не може да ми стане симпатичен. Все пак този живот е бил в неговите ръце, изборите, които е трябвало да прави също, но... май е избирал лесното, с което само е губел.

# 470
Добро утроо !
Днес трябва да имаме втори фраг , нали ?

Малко разсъждения , докато си пия кафето.

Мен ме вълнува , защо СинО дръпна шалтера ?  Ако е било заради завещанието , откъде знае за него. Предполагам от Йълмаз. Няма нищо общо с убийството. Преплитане на интереси. Някой иска Тахир мъртъв , друг иска завещанието. Някои  обаче искат и двете -  СинО.
За СинО има много да се пише. Буди  съжаление , но е хлъзгав. Както изглежда леко недорасъл , така и все намира някой да му свърши работата - Берхам, Доан, Алтън. Лееекичко така им прехвърля топката. После ни лук ял  ни лук мирисал. Извинява се , оправдава се, прощават му  и готово. Още не са разкрили образа му напълно. Дали е обичал Махи - според мен да. Обаче  много  удобно  я е  избутал , там някъде дълбоко в сърцето си и амбициите за власт на Алтън са взели връх. Както казва Алтън , подготвял се е да наследи Тахир /или тя го е подготвяла/.
Малко се ни показали от Саадeт. Нея я изключвам само заради Мелек.Иначе има предпоставки да е нападнала  Тахир. На човек все някога търпилото му свършва.
Махинур - много тайни  има и тя. Мрази толкова силно , колкото и обича. Някой беше писал за самотата ѝ. Ами тя е имала  майка си , а после и Чаала. Знае за кого е работил баща ѝ, а сега и Чаала.  Има голям мотив да убие Тахир. Това решение , да не говори, ми е странно. Ти знаеш къде отива сестра ти и все пак мълчиш. Причината не е само детето.
Обаче този скалпел , много усложнява нещата. Кой знае за него , кой има достъп , на кого не му пука за Мелек ?

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 09:38 от Kami_J

# 471
Добро утро

# 472
Цитат
Дали е обичал Махи - според мен да. Обаче  много  удобно  я е  избутал , там някъде дълбоко в сърцето си и амбициите за власт на Алтън са взели връх.
Когато избуташ някого дълбоко в сърцето си, само за да ти е удобно, дали това наистина е било любов?
Скрит текст:
Вече съм на последната част на фентъзи, което ми беше препоръчала. Ами... аз така разбирам любовта.
Любовта върви най- вече със себеотрицание. Синан и себеотрицание са две взаимоизключващи се понятия, така че...
Добро утро, дами! И аз си пия кафето в компанията ви! Kissing Heart

# 473
Добро утро Kissing Heart

Аз не мисля, че Махинур знае къде работи Чаала и с кои хора е свързана. Знае само две имена - Мелек и Доан.

Предполагат, че снимката е стара. От почивката на Афи с Йешим и Несли в онова хотелче след нова година

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/

# 474
Fi79акцента е върху  обичал /мин. вр./. Това е времето на онази безгрижна любов , когато си мислиш че света се върти около теб и любимия, когато очакваш всички да те разберат и подкрепят.  Обаче не отчиташ  фактора Тахир. Много хора обичат тайно ,  скрито в сърцето , но продължават живота си. За мен СинО е такъв тип човек. Обичал е , но е предпочел удобството и семейството, с цялата власт която то му дава. Дали в момента още обича Махи , ще видим.
Аз мисля че Махинур не е само "бяла". Просто няма такъв човек. Това с живото дете , си го измислихме феновете. Може би защото в почти всяко дизи е така. Може пък да ни изненадат и то наистина да е мъртво и причината тя да не говори да е съвсем друга. Дано не е толкова предвидимо този път.

Общи условия

Активация на акаунт